Välkommen till Bralån

Här hittar du alla smslån med direktutbetalning till Swedbank. Direktutbetalning innebär att du kan få dina pengar efter bara några timmar när du ansöker under kredigivarens öppettider. Många av dessa kreditgivare betalar även ut pengar på helgen.

Showing all 21 results

Långivare som har smslån med direktutbetalning till Swedbank

Smslån med direktutbetalning till Swedbank

Om Swedbank

Med omkring 7,3 miljoner privatkunder och omkring 544 000 företagskunder är vi den ledande banken på våra hemmamarknader. Vi erbjuder allt ifrån smidiga digitala lösningar för vardagsekonomin till mer omfattande finansiell rådgivning. Vi vill göra det möjligt för människor, företag och samhällen att växa.

  Utbetalning till Swedbank

  Swedbank är en av de största bankerna i Sverige och många av våra besökare har konto hos dem. De kreditgivare som vi har listat har direktutbetalning till Swedbank. För att få dina pengar utbetalt inom någon eller några timmar krävs det att du ansöker om lån inom kreditgivarens öppettider. Dubbelkolla alltid vilka öppettider som gäller. Vi har även listat vilka kreditgivare som har helgöppet. Det innebär att du även kan få dit lån utbetalt under helgen.

   Tips när du ansöker om lån

   När du ansöker om ett smslån är det viktigt att du är säker på att du kan betala tillbaka pengarna för den löptid du har valt. Om du inte skulle kunna betala tillbaka pengarna, hör av dig till kreditgivaren och fråga om de erbjuder en förlängning för lånet. Smslån kan bli dyra i längden och var försiktig när du tar ett lån så att du inte sätter dig själv i en skuldfälla.

   Smslån är bra när du vill låna mindre summor snabbt men var noga med att göra en kalkyl så att du både har pengar att betala tillbaka lånet och även räntan.

   Kolla alltid vilken ränta som erbjuds så att du inte får en chock när pengarna ska återbetalas. Kort sagt låna ansvarsfullt.

    Daypay har direktutbetalning till Swedbank
    Everydayplus har direktutbetalning till Swedbank

    Daypay har direktutbetalning till Swedbank

    Ditt lån betalas ut under Daypays ordinarie öppettider, men det går naturligtvis bra att ansöka dygnet runt. Du får alltid lånebesked direkt oavsett vilken tid du ansöker.

    • Swedbank/Handelsbanken: pengarna inom en timme ALLA dagar i veckan.
    • Vardag med övrigt konto senast 14.00: pengarna samma dag.
    • Vardagar övriga konto efter kl 14.00: pengarna på kontot senast kl 9.00 nästkommande vardag.

    Daypay skickar alltid ett SMS när ditt lån är utbetalt. Du kan följa behandlingen av din ansökan genom att logga in på Mina sidor.

     Everydayplus har direktutbetalning till Swedbank

     Kort efter att du har slutfört din ansökan kommer du att få ett besked om din beviljade kreditgräns. Din erbjudna kreditgräns baseras på en helhetsbedömning av din ansökan. Om du accepterar krediten kommer ditt konto att skapas efter signering.

     Nu kan du enkelt göra uttag genom att logga in på EverydayPlus Online eller genom att skicka ett SMS med uttagsbelopp (t.ex. UTTAG 1000) till 0765 196 255. Du har möjlighet att få pengarna till ditt angivna bankkonto redan samma dag.

     Vardagar 08:00 – 19.00
     Helger 10:00 – 14.00

      Ferratum har direktutbetalning till Swedbank
      Kundfinans har direktutbetalning till Swedbank

      Ferratum har direktutbetalning till Swedbank

      När du accepterat ditt lånerbjudande, startar vi överföringsprocessen till ditt bankkonto. Om du har ett bankkonto hos Nordea, Swedbank, Handelsbanken eller SEB, överförs dina tillgångar omedelbart. För andra banker kan överföringen ta upp till 1 arbetsdag.

       

      Ferratums helautomatiska ansökningsverktyg finns tillgängligt 24 timmar om dygnet. I regel kan du slutföra ansökan och ta emot ett beslut på mindre än 10 minuter.

       

      Kundfinans har direktutbetalning till Swedbank

      Kundfinans erbjuder en högkostnadskredit i form av kontokredit på limiter 5 000 till 30 000 kronor. När du ansöker om en kredit hos kundfinans beviljar de dig det högsta kreditutrymmet som din ekonomi klarar av.

      Du kan söka lån dygnet runt, men de utbetalar under sina öppettider. Om du har ett konto hos Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank har du pengarna på kontot strax efter du har blivit beviljad. Om du har någon annan bank tar det ungefär en bankdag.