Företagslån

Här har vi listat marknadens bästa företagslån

Företagslån

Credstep , Ferratum Business , OPR Företagslån , Qred

Företagslån är för många bolag en viktig del för att kunna fortsätta driva sitt företag och öka sin tillväxt. Oavsett om det är för att anställa mer personal, köpa in material/verktyg, öka varulagret eller satsa på marknadsföring så fyller både lång- och kortsiktig finansiering sin roll för olika företag.

OPR Företagslån

OPR-Företagslån

Hos OPR Finans AB kan du låna mellan 30 000 – 50 000 kr, återbetalningstiden är mellan 1 – 18 månader. Efter godkänd ansökan sker utbetalning direkt utan några krångligheter.

OPR-Finance AB är ett svenskt företag med tillstånd av Finansinspektionen att bedriva finansieringsverksamhet. Ägare är OPR-Vakuus Oy med huvudkontor i Helsingfors som sedan starten 2005 har hjälpt över 300 000 företag och privatpersoner med finansiering i flera europeiska länder.

Kontaktuppgifter: telefon – 08 501 006 60 eller mail- kundtjanst@opr-foretagslan.se

Öppettider: Öppet vardagar 09:00-17:00

Credstep Företagslån

credstep-företagslån

Hos credstep kan du låna upp till 300 000 kr. Löptiden är mellan 3 – 12 månader och årsräntan från 9,6%. Credstep behandlar alla ansökningar inom 24 timmar.

De som grundat Credstep är också företagare, och vet att det är en utmaning att söka finansiering på ett snabbt och enkelt sätt. För många företagare är banklån inte ett alternativ eftersom det oftast innebär tidskrävande personliga möten och längre handläggningstider. Dessutom är det inte ovanligt att det saknas förståelse för småföretagarens situation.

Kontaktuppgifter: telefon – 08-124 444 83 eller mail – info@credstep.se

Öppettider: måndag till fredag kl 9.00–12.00 och 13.00–16.00.

Qred företagslån

Låna-pengar-företagslån

Att ansöka hos Qred Företagslån är enkelt, kostnadsfritt och inte bindande. Du kan ansöka om lån upp till 250 000 kr. Qred är specialister på företagslån till småföretag. Qred ägs och drivs av företagare, och Qred vet hur verkligheten ser ut. Citat från Qreds hemsida ” Småföretagen är ryggraden i svenskt näringsliv. 4 av 5 nya jobb skapas av småföretagare.”

Ferratum Business Företagslån

ferratum-företagslån

Hos Ferratum Business kan du låna upp till 1 000 000 kr. Ferratum Business använder både den senaste tekniken och välutbildade lånespecialister i syfte att godkänna affärslån snabbare och oftare – allt utan krav på säkerhet, intervjuer eller formulär.

Vad är ett företagslån?

Företagslån är lån eller krediter som en långivare efter godkänd ansökan beviljar ett företag eller en ekonomisk förening. Med hjälp av ett företagslån kan företaget få loss kontanter för att till exempel finansiera tillväxt eller undanröja en tillfällig brist på likvida medel.

Marknaden för företagslån och kreditgivning till företag är mycket stor. Den är emellertid långt ifrån mättad på utbudssidan och det dyker ständigt upp nya aktörer med nya idéer. En mer effektiv marknad än marknaden för företagslån är svår att hitta och det innebär självklart fördelar för alla företag som har behov av att få in kontanta medel.

Copyright © 2018 Bra Lån
Bra Lån