Kontokredit

NYTT LÅN! BYNK (Låna mellan 5000 – 300 000 kr)

Kreditgivare Info Lånebelopp Ansök
Smspengar - kontokredit upp till 30 000 kr Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Nej
BankID: Nej
Löptid: upp till 3 månader
1000 - 30 000 kr Ansök Läs mer
Säkerfinans smslån Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Ja
BankID: Ja
Löptid: Upp till 12 månader
1 000 - 25 000 kr Ansök Läs mer
Kontokredit hos pluskan Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Ja öppet till 17:00
BankID: Nej
Löptid: upp till 4 år
5000 - 30 000 kr Ansök Läs mer
Mobillån smslån Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Ja, lördagar
BankID: Ja
Löptid: 1-12 månader
1000 - 25000 kr Ansök Läs mer
Kontokredit hos Merax Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Nej
BankID: Ja
Löptid: Upp till 32 månader
5 000 - 30 000 kr Ansök Läs mer
lånbutiken-helgutbetalning-kvällsöppet Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Ja
BankID: Nej
Löptid: upp till 3 månader
3000 - 50 000kr Ansök Läs mer
kundfinans smslån kontokredit Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Nej
BankID: Ja
Löptid: 1 - 3 månader
5000 - 30 000 kr Ansök Läs mer
Kontokredit hos Flexkontot Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Nej
BankID: Ja
Löptid: Upp till 21 månader
5 000 - 20 000 kr Ansök Läs mer
Ferratum credit - smslån med helgutbetalning Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Ja till Nordea, Handelsbanken, SEB, Swedbank bank
BankID: Nej
Löptid: upp till 90 dagar
1000 - 30 000 kr Ansök Läs mer
Expresskredit smslån kontokredit Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Nej
BankID: Nej
Löptid: Upp till 3 månader
5000 - 30 000 kr Ansök Läs mer
Credway kontokredit Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Ja till Nordea, Handelsbanken, Swedbank
BankID: Ja
Löptid: Upp till 62 månader
1000 - 30 000 kr Ansök Läs mer

Lista på olika kreditgivare som erbjuder kontokredit

Här har vi listat alla kreditgivare som erbjuder kontokredit. Kontokredit är bra att använda som en buffert om det uppstår några oförutsedda utgifter eftersom du inte betalar ränta så länge du inte utnyttjar kontokrediten.

Kontokredit hos Lånbutiken

Lånbutikens kontokredit fungerar som ett kreditkort, men utan plastkortet. Du beviljas en kreditgräns mellan 25 000 och 50 000 kronor som du sedan kan disponera som du vill. Det går bra att plocka ut en mindre summa och sedan betala tillbaka när du får lön. Precis som ett snabblån men billigare och mer flexibelt.

Som en ny kund ansöker du alltid via lånbutikens hemsida. Välj ett belopp ovan, mellan 3 000 – 50 000 kronor samt återbetalningstid för att komma vidare. För att bli beviljad ett sms-lån krävs följande:

 • Minst vara 20 år gammal
 • Vara folkbokförd i Sverige sedan 2 år tillbaka.
 • Sakna betalningsanmärkningar hos kronofogden.
 • Identifiera dig enligt något av de tillgängliga sätten (via ett mobilabonnemang registrerat i ditt namn, via BankID eller Mobilt Bank-ID)

Kontokredit hos Moank

Moank är en utmanare till bankerna som vill sätta kunden i förarsätet och ge alla samma möjlighet till en bra ekonomisk vardag. Idag erbjuder Moank en kontokredit som anpassar sig efter dig, en personlig kredit där räntan kan bli lägre och kreditutrymmet större beroende på hur bra du sköter dina betalningar och din ekonomi.

För att hjälpa dig på traven kombinerar vi din kontokredit med tips, varningar och funktioner som ger en bättre överblick över krediten och dina betalningar.

Kontokredit hos Ferratum money

Ferratum Money erbjuder kontokredit lån mellan 1 000 kr och 30 000 kr. För att ansöka om kontokredit gäller dessa villkor: åldersgräns på 21 år , deklarerad inkomst , inget skuldsaldo hos kronofogden , folkbokförd i Sverige.

Just nu finns chansen till en högre kreditgräns  för din Kontokredit på upp till 30 000 kr för dig som har en god återbetalningsförmåga. Du kommer att bli meddelad då vi kan erbjuda dig en högre kreditgräns, och i regel sker detta efter minst sex månader. En period på sex månader som kund hos Ferratum ger oss en bild av om det är rimligt att bevilja en högre kredit.

Kontokredit hos Mobillån

Söker du en flexibel kreditlösning med möjlighet att återbetala i den takt som passar dig? Då är kontokredit från Mobillån lösningen för dig. Välj hur stor kontokredit du behöver och avgör själv hur stor del av limiten du kommer att utnyttja. Vi hjälper dig även i samband med de mest oförutsedda händelserna och tack vare vår direktutbetalning till många av de större bankerna får du snabbt tillgång till dina pengar.

Lånetjänsten kontokredit innebär:

 • Snabb respons på din ansökan
 • Snabb utbetalning
 • Trygghet när oväntade utgifter uppstår
 • Flexibel återbetalning efter dina förutsättningar

Med Mobillåns app kan du begära uttag från din kontokredit och höja ditt kreditutrymme. Appen hjälper dig att hantera din kontokredit, enklare blir det inte! Du kan när som helst begära uttag på din kontokredit. Din ansökan hanteras omgående. Du kan även ansöka om att höja din kreditgräns på upp till 40 000 kr.

 • Logga in snabbt, enkelt och säkert med BankID
 • Ta ut pengar från din kontokredit eller höj din kreditgräns
 • Få en bra översikt på din kontokredit
 • Fakturaöversikten hjälper dig att aldrig missa en faktura

Kontokredit hos Smspengar

Smspengars kontokonto passar dig som behöver låna pengar tillfälligt men inte vet hur mycket du kommer att behöva. Gör uttag på det belopp du behöver för tillfället, betala endast ränta för den utnyttjade delen och välj själv hur snabbt du vill betala tillbaka.

Du ansöker enkelt och säkert via smspengars webformulär på hemsidan, där skapar du ett konto och fyller i uppgifter om dig själv och din ekonomi. Innan ansökan kan beviljas behöver du identifiera dig genom att logga in på din bank via BankID eller personlig inloggning. Har du inte möjlighet till det kan du skicka in kopior på ID-handling och lönespecifikationer.

Du kan sedan enkelt logga in på mina sidor och välja att göra uttag.

Kontokredit hos Expresskredit

Expresskrediterbjuder både snabblånoch kontokredit. Deras snabblån passar perfekt när du behöver extra tillskott i kassan! Välj själv hur du vill lägga upp delbetalningen, lånaenkelt och flexibelt upp till 30 000 kronor. Expresskredit har direktutbetalning till Danskebank.

Hur ansöker man om ett kontokredit lånhos Expresskredit?

Hos Expresskredit kan du enkelt söka om kontokredit på upp till 30 000 kronor. Vid ansökan blir du beviljad ett kreditutrymme som du själv kan styra över, vi erbjuder utrymmen om 5 000 till 30 000 kronor och du betalar endast ränta för det belopp av lånet som du har utnyttjat. Inga årsavgifter eller uppläggningsavgifter.

Kontokredit hos Credway 

Credway är som ett kreditkort utan själva kortet. Du ansöker om en kreditgräns upp till 30 000 kr och väljer sedan hur mycket du vill ta ut. Pengarna överförs direkt till ditt konto och du betalar endast ränta på beloppet du utnyttjat.

Använder du till exempel 2 000, betalar du bara ränta på 2 000, även om din kreditgräns är högre än så. Kontokrediten är helt gratis att ha.

Kontokredit hos Flexlimit

FlexLimit är en kontokredit, dvs. ett fortlöpande låneavtal där du kan göra uttag till ditt bankkonto när du är i behov av pengar. Välj den kreditgräns du önskar (dvs. den maximala lånesumman) och gör sedan uttag till ditt konto. Du kan avbetala lånet på en gång, eller i fler avbetalningar.

Kontokredit hos Säkerfinans

Kontokredit från Säkerfinans är en flexibel låneform för oförutsedda utgifter där du återbetalar i din egen takt. Du väljer själv nivå på din kreditlimit och hur stor del du behöver utnyttja. Säkerfinans har direktutbetalning till de flesta storbanker så pengarna finns tillgängliga när du behöver dom.

Säker Finans kontokredit innebär:

 • En trygghet vid oväntade utgifter eller händelser
 • Snabb återkoppling på ansökan och smidig utbetalning till de flesta storbanker
 • Möjlighet att skräddarsy återbetalningen efter dina förutsättningar och behov

Oväntade händelserna kommer aldrig lämpligt. Om ingen insparad buffert då finns till hands krävs ett snabbt ekonomiskt tillskott för att lösa situationen. I dessa lägen är Säker Finans egen kontokredit ett direkt och passande alternativ till smslånsom snabbt också kan betalas ut till en majoritet av de stora bankerna. Tack vare detta så kan du vara säker på att slippa stressande dröjsmål.

Kontokredit hos kundfinans 

Hos kundfinans är enkelt att ta ut pengar från din kontokredit. Minsta uttag är 400 kronor och du kan enkelt ta ut pengar genom att logga in mina sidor eller genom att ringa kundtjänst på 08 – 551 10 933. Uttag kan endast göras till ditt registrerade kontonummer.

När du utnyttjar kundfinans kontokredit betalar du endast för det belopp som du har använt, du betalar inga uppläggningsavgifter eller årsavgifter för att ha din kredit.

Kontokredit hos Pluskan

Kontokredit hos pluskan

Hos Pluskan kan du ansöka om en kontokredit på mellan 5 000 och 30 000 kronor. Allt du behöver är ett mobilt BankID. Pengarna från Pluskan betalas ut så fort din ansökan godkänts och finns på ditt bankkontot inom två bankdagar. Kontokredit fungerar som ett kreditkort i mobilen och du nyttjar bara det du behöver.

Frågor & svar angående kontokredit

Här kan du läsa mer om kontokredit och hur det fungerar.

Kontokredit

Den gamla varianten av kontokredit är ett konto med kredit helt enkelt, tex ett fysiskt kreditkort. Den nya varianten, är en kredit utan kort digitalt på Internet. Det hela fungerar såhär: Du ansöker hos en kreditgivare om en kontokredit. Du får ett beviljat kreditutrymme, tex 10 000 kr. Nu kan du föra över valfri summa till din bank och göra vad du vill med dem. Allt sker online, överföringen tar kan ta så kort tid som 10min men max 1 vardag.

Kontokreditär kopplad till ditt privatkonto. Krediten utnyttjas automatiskt när pengarna på kontot tar slut. Du betalar igen krediten genom att sätta in pengar på kontot. … På kontoutdraget ser du både hur mycket pengar du har kvar och hur mycket av krediten du utnyttjat.

Hur fungerar kontokredit?

Om du utnyttjat kontokrediten, betalas den automatiskt tillbaka så snart du fyller på kontot med lika mycket eller mer pengar än nyttjad kredit.

Räntan för utnyttjad kredit dras från kontot varje månad.

Det är också väldigt mycket lättare att få en digital kontokredit än den storbankerna ger ut, oftast krävs ingen UC heller vilken kan försämra ditt kreditbetyg. Löptiden på lånen, dvs hur länge du kan låna dem, skiljer åt per kreditgivare. Men det finns fall där krediten är helt löpande, dvs avbetalningstiden är oändlig. Det är inte billigt ska sägas, men möjligheten finns.

Hur fungerar en kontokredit?

För att beviljas en kontokredit görs vanligtvis en sedvanlig kreditbedöming av din kreditvärdighet.

Vanligtvis får de din kontokredit via din internetbank eller genom en långivare som erbjuder kontokrediter på Internet. Du har då ett bankkonto där du kan föra över pengar från din kontokredit eller en långivare som du ber föra över pengar till ditt bankkonto.

Du debiteras ränta på samma sätt som ett vanligt lån, men bara på den del av kontokrediten som du faktiskt använder. Till exempel, om du har ett kreditutrymme på din kontokredit som uppgår till 20 000 kr och har använt 4 000 kr av kontokrediten. Då kommer du endast debiteras ränta på de 4 000 kr.

Om du jämför detta med ett lån på 20 000 kr där du skulle få betala ränta på hela lånet (20 000 kr) även om du endast spenderade 4 000 kr och lät de andra 16 000 kr vara kvar på bankkontot.

Kontokrediter måste vanligtvis betalas av varje månad med ett minimumbelopp som är förutbestämt när avtalet ingicks. I vissa fall behöver du bara betala räntan, andra fall så kräver det att du även amorterar en mindre del av summan.

Fördelar med kontokredit

 • Du kan låna pengar flera gånger så länge du inte överstiger ditt kreditutrymme, detta gör att du slipper ansöka om nya lån varje gång du behöver pengar. Det gör i sin tur att du sparar tid då du slipper godkänna villkor varje gång, vänta på kreditupplysningar med mera.
 • Det kostar inget att ha en kontokredit om du inte använder den och du betalar bara ränta för delen av kontokrediten som du utnyttjat. Detta är bra för dig som inte vet exakt hur mycket du behöver låna och inte vill binda dig till någon fast kreditsumma.
 • Det finns olika onlinekrediter som kan betala ut pengar direkt till skillnad från ett privatlån. Dock brukar du behöva använda dig av samma bank som din kreditgivare.
 • Kontokredit är bra att använda som en buffert om det uppstår några oförutsedda utgifter eftersom du inte betalar ränta så länge du inte utnyttjar kontokrediten. Att använda ett privatlån som en buffert avråder vi ifrån eftersom du då får, oavsett om du använder pengarna eller inte, betala ränta.
 • Kontokrediten ger dig en större frihet. Låt säga att din kompis bestämt sig för att boka en resa som du gärna vill följa med på. Efter att ha tagit en titt på ditt konto märker du dock att du inte har råd med detta. Men har du en kontokredit kan du alltid ta ifrån de pengarna, åka iväg på den roliga resan och sedan betala tillbaka pengarna vid ett senare tillfälle.

Skillnaden mellan fysiskt kreditkort och kontokredit

Den största skillnaden mellan en kontokredit och t.ex. ett vanligt kreditkort är att du helt enkelt slipper det extra plastkortet. Kontokrediten ligger alltid kvar och redo att användas så länge du har utrymme för fler uttag. Under tiden återbetalar du lånet som vanligt och gör inbetalningar, kreditkontot fylls på och du kan återigen begära nya uttag. Detta är också anledningen till att det är svårt att specificera en exakt löptid, istället finns en % som lägsta-gräns*att amortera månadsvis och som förlängs vid vid en inbetalning, s.k. revolverande löptid.

Copyright © 2018 Bra Lån
Bra Lån