Korttidslån

korttidslån, lista på alla korttidslån, hitta rätt korttidslån

Lista på korttidslån

Här finner du kreditgivare som erbjuder Korttidslån. När du behöver låna pengar en kortare period så som 15, 30, 60 eller 90 dagar kan du ta ett korttidslån. Dessa lån kallas även för smslån eller snabblån. Den huvudsakliga principen är i vilket fall att man kan låna ett lite mindre belopp snabbt och att återbetalningstiden är kortare. Behöver du låna pengar under en kortare tid kan du här hitta många långivare att välja mellan.

Hitta rätt korttidslån

Korttidslån med direktutbetalning

Här hittar du alla korttidslån som har direktutbetalning till just din bank. Direktutbetalning innebär att du kan få dina pengar efter bara några timmar när du ansöker under kredigivarens öppettider.

Korttidslån med helgutbetalning

Här hittar du lånegivare som har längre öppetider och som godkänner utbetalningar på helger. För att få en utbetalning inom någon timme på helger krävs det att du har samma bank som kreditgivaren.

Räntefria korttidslån

En del kreditgivare erbjuder korttidslån räntefritt eller med rabatt den första perioden. Här har vi listat dessa kreditgivare. Hos Vivus kan du låna 1000 kr räntefritt och hos Smspengar kan du låna med rabatt.

Korttidslån trots betalningsanmärkning

Här har vi listat alla kreditgivare som erbjuder korttidslån trots betalningsanmärkning. För att ta ett lån hos dessa kreditgivare krävs det att du inte har ett aktivt skuldsaldo hos kronofogden.

Korttidslån med kontokredit

Kontokredit är kopplad till ditt privatkonto. Krediten utnyttjas automatiskt när pengarna på kontot tar slut. Du betalar igen krediten genom att sätta in pengar på kontot. … På kontoutdraget ser du både hur mycket pengar du har kvar och hur mycket av krediten du utnyttjat.

Tips när du ska ta ett korttidslån

  • Ta reda på vilken ränta du får
  • Låna inte mer än du behöver
  • Låna inte hos fler än 1 kreditgivare
  • Om du lånar mer än 10 000 kr så kommer att UC tas
  • Gör en lånekalkyl
  • Låna helst hos kreditgivare som erbjuder räntefria lån
  • Låna alltid ansvarsfullt.
Copyright © 2017 Bra Lån