Kreditkort

Ansök om kreditkort hos våra aktörer

Här har vi listat alla aktörer som erbjuder kreditkort. Här finns det kreditkort för alla ändamål.

Kreditgivare Info Lånebelopp Ansök
Bra att veta: HÖGSTA BEVILJNINGSGRADEN BLAND ALLA LÅNGIVARE!
Betalningsanmärkning: nej
BankID: Nej
Löptid: Upp till 15 år
5.000 - 600.000 kr Ansök Läs mer
Bra att veta: 2 typer av kreditkort
Betalningsanmärkning: nej
BankID: Nej
Löptid: Månadsbaserat med lägsta belopp
10 000 - 100 000 kr Ansök Läs mer
Låna pengar hos Komplett bank Bra att veta: Bästa lån och kreditkort 2020
Betalningsanmärkning: Nej
BankID: Nej
Löptid: Upp till 5 år
10 000 - 500 000 kr Ansök Läs mer

Ansök om kreditkort hos Komplett bank

Kreditkort hos komplett bank

Kreditkortet som ger dig bonus på alla dina köp och dessutom suveräna fördelar. Med Komplett Bank Mastercard har du ett mycket flexibelt kort, skräddarsytt för näthandel. För kortet gäller:

 • Inkluderade försäkringar
 • Ingen årsavgift
 • Självvald PIN-kod
 • Avgiftsfria kontantuttag
 • Upp till 50 dagar räntefri kredit vid full nedbetalning

Betala med mobiltelefon, surfplatta eller dator. Du kan använda digitala plånböcker med ditt Komplett Bank Mastercard vid betalning av varor och tjänster.

100 bonuspoäng = 100 kronor

Ett köp med Komplett Bank MasterCard hos Komplett.se på 1000 kr ger 4% bonusintjäning som motsvarar 40 bonuspoäng.

Kreditkortet ger dig möjligheten att tjäna upp till 500 bonuspoäng i månaden och 2000 bonuspoäng senaste 12 månaderna.

Bonus på alla köp!

Med Komplett Bank MasterCard tjänar du automatiskt bonuspoäng på dina varuköp. Bonuspoängen kan nyttjas till nya köp eller att nedbetala fakturor.

Så tjänar du bonus:

 • 4% på alla köp hos Komplett.se
 • 2% bonus på alla köp av varor på internet*
 • 1% bonus på övriga varuköp 

*Webbplatser som är registrerade som e-handel av Mastercard

Maximal intjäning av bonuspoäng är 500 per månad och 2000 sista 12 månaderna.

Mastercard från Komplett Bank för dig som shoppar på nätet

Komplett Bank Mastercard: kreditkortet för dig som shoppar på nätet

Med ett kreditkort från Mastercard i fickan kan du vara lugn oavsett om du shoppar hemma eller utomlands. Det amerikanska företaget Mastercard Inc. driver nämligen världens snabbaste nätverk för betalningsprocesser och det går att handla med Mastercard-kort i över 210 länder. Företaget ger inte själva ut kort till konsumenter, deras kort ges ut av banker och kreditinstitut.

Vilket Mastercard passar dig?

När du bestämt dig för att skaffa ett Mastercard blir nästa steg att hitta rätt kort för dig. Det finns nämligen olika Mastercard-kort med olika förmåner. För att hitta det som gynnar dig bäst gäller det att först fundera vilka slags köp som du kommer att använda kreditkortet till. Komplett Bank MasterCard är ett bra alternativ för dig som gillar att shoppa på nätet. Lojalitetsprogrammet som Komplett Bank erbjuder ger bonus på alla dina köp, och mest bonus får du för det du handlar på nätet.

Mastercard med rejäl bonus på näthandel

Den norska banken Komplett Bank etablerade sig i Sverige i mars 2018. Banken erbjuder konsumentkredit- och refinansieringstjänster med gynnsamma villkor, utan säkerhet. Komplett Bank har ett samarbete med Komplett Group som driver flera ledande nätbutiker i Norge och Skandinavien. I samarbete med Komplett.se kan Komplett Bank erbjuda ett lojalitetsprogram med en bonusmodell som speciellt belönar dig som shoppar via nätet.

Bonuspoäng rasslar in automatiskt när du handlar med kreditkortet, oavsett om köpen är gjorda via nätet eller i en fysisk butik. De köp du gör på webbplatsen Komplett.se och som levereras av Komplett ger dig en bonus på hela 4 procent. Den bonusen kan du senare använda som betalning av Komplett-varor, eller så kan du välja att ta ut den summa som dina bonuspoäng motsvarar.

Så här mycket bonus tjänar du:

 • 4 % på alla köp hos Komplett.se
 • 2% på alla köp via nätet, på webbplatser som är registrerade som e-handel av MasterCard
 • 1 % på övriga köp

Ett kort – många fördelar

Komplett Bank MasterCard ger dig upp till 50 dagar räntefri kredit. Det betyder att du kan handla nu och betala 50 dagar senare, utan att det kostar dig något extra. Kreditkortet har varken årsavgift eller avgift för kontantuttag och kortets PIN-kod väljer du själv. För Komplett Bank MasterCard gäller en kreditgräns på upp till 50 000 kronor.

Skjut upp betalningen i upp till nio månader

Om det känns för tufft att betala något av köpen inom 50 dagar kan du välja att skjuta upp betalningen av enskilda köp räntefritt i 3, 6 eller 9 månader. Detta kräver att du meddelat om valfri uppskjuten betalning inom samma månad som köpet gjorts. Notera att en uppskovsavgift tillkommer enligt prislistan.

Delbetalning av kortfakturan

Med ett kreditkort betalar du mot faktura i efterskott. Det gör att du enkelt kan hålla koll på vad du har köpt, när, och för vilken summa pengar. Du kan välja att delbetala kortfakturan men då ska du räkna med ränta på den obetalda summan enligt följande exempel.

Effektiv ränta 23,63%, 10 000 ö/12 m. Tot: 11 198 kronor – Ränteexempel uppdaterat 2020-03-23

Med kreditkortet följer reseförsäkring

Om du ska ut och resa och betalar minst 50% av resan med ditt Mastercard ingår MasterCard Reseförsäkring som en förmån för dig och dina familjemedlemmar.

Villkoren för MasterCard Reseförsäkring varierar beroende på vilken bank som har gett ut kortet. Med Komplett Bank Mastercard följer flera förmåner. En av dem är reseförsäkringen. Du kan bland annat få ersättning ifall du förlorar bagage, vid förseningar eller om du på grund av sjukdom eller annan anledning får förstörd semester.

En presentation av kortfamiljen Mastercard:

 • Det amerikanska företaget Mastercard Inc. grundades 1966. Mastercard ger inte själva kort till konsumenter, det är banker och kreditinstitut som ger ut korten.
 • Företaget äger både varumärket Mastercard och Maestro, och kortet Mastercard finns i två varianter.
 • Debit MasterCard är ett kontokort som är direkt kopplat till ditt bankkonto. När du handlar med kortet dras pengarna genast från bankkontot. Ingen faktura sänds till dig i efterskott.
 • MasterCard är ett kreditkort. Alla köp som görs med kortet samlas på en faktura som sänds ut en gång i månaden. Fakturan kan delbetalas.
 • Maestro är precis som Debit MasterCard ett kontokort. Ett köp med Maestro sker via internet, uppkopplat mot banken. För att det ska lyckas måste kortterminalen ha direktkontakt med banken. Det gör att du inte kan handla med Maestro på ställen där täckningen är dålig, till exempel på flygplan.

Svenskarnas shoppingvanor i förändring

I Sverige knappar nätshoppingen in på den traditionella handeln i butik. Det visar en undersökning om svenskars shoppingvanor via mobilen som gjorts på uppdrag av Mastercard i november 2018. Svenskar spenderar fortfarande största delen av sina pengar i vanliga fysiska butiker (53 procent), men köp via surfplatta, dator eller smartphone hamnar inte långt efter (47 procent).

Allt fler handlar via mobilen

Svenskarna är flitigare än övriga européer när det gäller att shoppa via mobilen. Hela 87 procent av de svenskar som deltog i undersökningen uppger att de shoppar via mobiltelefonen. I Europa ligger motsvarande siffra på 80 procent. Undersökningens resultat bekräftar att svenskar är snabba att ta till sig nya sätt att handla som förenklar vardagen.

Några intressanta siffror från undersökningen

 • 69 procent av svenskarna handlar via mobilen minst en gång i månaden.
 • Det vanligaste köpet via mobilen är resebiljetter för kollektivtrafiken (47 procent). På andra plats hamnar kläder och accessoarer (44 procent).
 • Mjukvara och multimedia handlar endast 17 procent av svenskarna via mobilen. Inom den här kategorin är tyskarna de flitigaste i Europa (39 procent).
 • Mat och dryck är inte heller så populärt att handla via mobilen i Sverige. Endast 24 procent av svenskarna handlar mat och dryck via mobilen. Inom den här kategorin är det engelsmännen som utmärker sig, hela 45 procent av engelsmännen handlar mat och dryck via mobilen.
 • Sverige är det land i undersökningen med flest respondenter (11 procent) som anser att kostnaden för ett köp som görs via mobilen får överstiga 5000 SEK

Kreditkort hos Bank Norwegian

Norwegian-kortet, är ett av marknadens mest förmånliga kort som kan användas vid alla tillfällen.

Med Norwegian-kortet tjänar du CashPoints när du registrerar det till din Reward-profil. Du tjänar CashPoints vid köp av varor och tjänster. CashPoints är flygbolaget Norwegians egna valuta och kan användas till att betala flygresor med.

 • 10 % av biljettpriset i CashPoints på Flex-biljetter
 • 4 % av biljettpriset i CashPoints på LowFare-biljetter
 • Ingen intjäning av CashPoints vid köp hos andra flygbolag
 • 0,5 % CashPoints på varuköp upp till kr 100.000 per år
 • Vid användning över 100.000 SEK fortsätter intjäningen av CashPoints med 0,5 % vid köp i dagligvaruhandel, bensinstationer och vid köp med utländsk valuta

CashPoints-intjäning är på netto biljettpris, ex. skatter och avgifter. CashPoints-intjäning på flygbiljetter är personligt och du tjänar enbart på egna resor.

Flera fördelar med Norwegian-kortet:

 • Ingen årsavgift
 • Ingen avgift för kontantuttag i Sverige och utomlands
 • Reseförsäkring och avbeställningsskydd är inkluderad när du betalar resan med kortet
 • Upp till 45 dagars räntefri kredit
 • Kontaktlös betalning
 • App för iOS och Android

Norwegian app

Med Bank Norwegians app får du tillgång till alla dina banktjänster – där du är och när du behöver det. Inloggningen görs snabbt och enkelt med ditt BankID.

Appen kan användas av alla kunder som innehar Norwegian-kortet, sparkonto eller privatlån. Appen är tillgänglig för både Apple och Android-enheter.

Du laddar ner appen i din mobilenhet från App Store/Google Play-butik. Efter att appen är nerladdad, måste du först aktivera den genom att använda ditt BankID för inloggning.

Du loggar in i appen med ditt mobila BankID. Appen kommer att starta BankID appen när detta krävs och du skriver därefter in din säkerhetskod.

Om Bank Norwegian

Vår historia går tillbaka till sommaren 2007 då Bank Norwegian officiellt bildades i Oslo, Norge med syftet att skapa en plattform för flygbolaget Norwegians fördelsprogram Norwegian Reward. I september samma år blev vi officiellt bank när vi tilldelades en banklicens av den norska Finansdepartementet. I november samma år öppnades vår internetbaserade bank i Norge.

Efter en snabb tillväxt i Norge lanserades Bank Norwegian i Sverige år 2013. Banken blev nordisk när vi öppnade verksamhet i Danmark och Finland år 2015. Totalt har över 1,5 miljoner människor valt Bank Norwegian som sin sekundära bank genom våra fördelaktiga privatlån, kreditkort med Norwegian Reward-program och sparkonton.

Ända från starten har vårt fokus varit att tillhandahålla flexibla och digitala banktjänster genom senaste tekniken som automatisering, självbetjäningskanaler och mobil-appar för att förbättra kundupplevelsen.

Ansök om kreditkort hos Collector bank

Hos Collector bank kan du ansöka om kreditkortet easyliving eller easycard.

Hos Collector bank kan du ansöka om kreditkortet easyliving eller easycard. Kreditbeloppet ligger mellan 10 000 – 100 000 kr.

För att ansöka måste du:

 • vara minst 20 år
 • vara folkbokförd i Sverige sedan 2 år
 • ha en årsinkomst på minst 120 000 kr
 • inte ha några betalningsanmärkningar

Oavsett om du vill handla säkert på nätet eller ha en extra buffert gör kreditkortet Easyliving livet lite enklare.

Mer information om kreditkortet easy living

Inget valutapåslag

För att du ska få ut mesta möjliga av din resebudget har vi tagit bort valutapåslag vid utlandsköp med Easyliving.

Smart när du bokar resa

När du betalar din resa med kortet ingår både avbeställningsskydd och kompletterande reseförsäkring – med 0 kr i självrisk.

Evenemangsförsäkring

Betala anmälningsavgiften eller konsertbiljetten med ditt Easyliving så ingår avbeställningsskydd med 0 kr i självrisk.

Allt det här ingår i kortet

Ett kreditkort för dig som ofta är på resande fot och vill slippa onödiga avgifter.

Årsavgift195 kr
Årsränta13,95 %
0 kr i valuta påslag
Kompletterande reseskydd
Självriskreducering på hyrbil
Koll på dina köp i appen

Betala genom att blippa ditt kort

Våra kreditkort har en smart funktion som gör att du kan blippa ditt kort mot kortläsaren och betala morgonkaffet eller lunchen utan att knappa in din kod. Det kallas för kontaktlösa betalningar och fungerar på köp upp till 200 kr på kortläsare i hela världen som har symbolen för kontaktlösa betalningar.

Dessutom är det säkert, varje köp har en unik kryptering som skyddar dina uppgifter. Efter ett visst antal köp får du ange din kod för att bekräfta att kortet används av rätt person.

Ha koll på ditt kreditkort i vår app

Med appen Collector Bank har du alltid tillgång till ditt aktuella kortsaldo, kan se dina transaktioner och din senaste faktura, var du än befinner dig.

I vår app samlar vi allt du kan tänkas behöva på ett och samma ställe. Appen låter dig snabbt och enkelt att få en överblick över din ekonomi. Du kan höja din kredit, betala dina fakturor, visa din PIN-kod, kolla saldot, få hjälp av vår digitala assistent och mycket annat. Den gör din vardag lite enklare, helt enkelt.

 • Få en överblick över dina sparkonton, privatlån och saldot på kreditkortet.
 • Betala fakturor snabbt och enkelt var du än befinner dig.
 • Höja krediten på ditt kort.
 • Visa din PIN-kod.
 • Spärra ditt kort.
 • Ansöka om privattjänster.
 • Få vägledning och snabba svar av vår digitala assistent.

Få pengar tillbaka på dina köp

Koppla ditt Easyliving till Meniga Rewards så kan du få personliga erbjudanden, belöningar och pengar tillbaka på dina köp.

Meniga Rewards är en kostnadsfri app som ger rabatter och erbjudanden på det du gillar att handla. Varje gång du använder ditt Easyliving genereras nya erbjudanden, anpassade efter dig och dina intressen. Du som nyttjar dina erbjudanden kan dessutom få pengar tillbaka på ditt konto.

Så här fungerar det:

1. Ladda ner appen och koppla ditt Easyliving.
2. Upptäck dina erbjudanden.
3. Handla med kortet och få pengar tillbaka.

Ränta och avgifter för kreditkortet hos Collector bank

Årsavgift är 195 SEK. Vid ett kreditbelopp om 20 000 kr med årlig kreditränta om 13,95 % , 12 betalningsperioder och 45 räntefria dagar har nyttjas uppgår den effektiva räntan till 13.95 % (12.98 % utan årsavgift). Beräkningen utgår vidare från att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag eller liknande. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till högre effektiv ränta.

Samla bonus genom ditt kreditkort hos Collector bank

Förutom alla förmåner, försäkringar och funktioner som redan ingår i ditt Easylivingkort finns nu även möjligheten att koppla kortet till SAS EuroBonus. Det går snabbt, enkelt och kostar ingenting. Du tjänar helt enkelt ihop EuroBonus Extrapoäng när du handlar i anslutna butiker och restauranger.

Gör så här:

1. Bli EuroBonus-medlem hos SAS på sas.se.
2. Koppla ditt kort genom att ange ditt kortnummer här.
3. Handla hos anslutna butiker och restauranger och tjäna EuroBonus Extrapoäng.

Tusentals anslutna butiker och restauranger!

I Skandinavien finns över 2000 ställen att tjäna in bonuspoäng på när du betalar med ditt kopplade kort. Bland annat omtyckta butiker som Rituals, Accent och Synoptik men också många restauranger och caféer.

Hur kan du använda dina bonuspoäng?

Dina intjänade EuroBonus-poäng kan användas till att boka hotell, köpa flygresor, eller uppgradera en flygresa. Självklart kan du även välja att istället handla produkter eller presentkort i EuroBonus Shop och utvalda webbutiker.

Koppla flera kort

Vill du koppla flera betalkort till ditt SAS EuroBonus-nummer? Inga problem! Dina intjänade poäng samlas på ditt EuroBonus konto, oavsett vilket kort du använder. När du loggar in på ditt konto på sas.se eller i SAS-appen får du en tydlig översikt av alla dina poäng.

Mer information om kreditkortet easycard hos Collector bank

Med Collector Easycard kan du få upp till 30 000 kr i pengar och räntefria köp i upp till 56 dagar. Dessutom ingår reseförsäkring och avbeställningsskydd.

Delbetala i egen takt

Balansera utgifterna genom att dela upp din Easycard-betalning. Du kan delbetala din faktura i upp till 12 månader

Reseförsäkring & avbeställningsskydd

Boka resan med ditt Easycard så ingår både kompletterande reseförsäkring och avbeställningsskydd med 0 kr i självrisk.

56 dagars räntefri betaltid

Easycard erbjuder upp till 56 räntefria dagar efter att du gjort ditt köp, för att du ska ha god tid på dig att betala

Det här ingår i Easycard

Kortet för dig som vill ha ett säkert kreditkort som förenklar din vardag.

Upp till 30 000 kr i kredit
Upp till 56 dagars räntefri kredit
Delbetala i egen takt
Kontaktlösa betalningar
Kompletterande reseförsäkring & avbeställningsskydd
Välj din egen PIN-kod
Se saldo, visa PIN-kod och spärra kort i appen

Meniga Rewards ger cashback när du handlar

Du som kopplar ditt Easycard till appen Meniga rewards kan få belöningar, personliga erbjudanden och pengar tillbaka när du handlar.

Appen Meniga Rewards är kostnadsfri och ger rabatter och erbjudanden baserat på var du handlar. När du betalar med ditt Easycard genereras nya erbjudanden, som anpassas efter dig och dina köp. När du utnyttjar dina erbjudanden kan du dessutom få cashback tillbaka till ditt konto.

Det är enkelt:

1. Ladda ner Meniga Rewards och registrera ditt Easycard.
2. Scrolla igenom dina erbjudanden.
3. Få pengar tillbaka när du betalar med kortet.

Frågor och svar om kreditkortet easyliving och easycard

Hur aktiverar jag mitt kreditkort?

Du kan behöva aktivera ditt kreditkort innan du börjar betala med det. Det gör du enkelt genom att:

 • Ladda ner och öppna Collector Banks app för Android eller Iphone
 • Scrolla i sidled till delen om kreditkort och välj ”Fortsätt och aktivera”
 • Skriv in de sista fyra siffrorna i kreditkortsnumret och aktivera

Om du hellre vill ha personlig service kan du ringa till kundservice på tel 010-161 00 60.

Kan jag överföra pengar från mitt kreditkort till annat konto?

Nej, det går inte att göra överföringar från ditt kreditkort till ett annat konto.

Hur höjer jag krediten?

Det enklaste sättet att höja krediten är i appen. Scrolla ner och klicka på knappen Ändra kreditgräns. Vi gör en ny kreditbedömning i samband med höjningen.Du kan även ringa oss på telefon 010-161 00 60. Vi postar en höjningsblankett till dig som du behöver signera och skicka tillbaka. Vi gör en ny kreditupplysning när vi fått ditt medgivande och därefter gör vi höjningen.

Jag har glömt min pin-kod, hur gör jag?

Du kan se din pin-kod när du loggar in i appen. Vill du ha den hemskickad med posten får du gärna ringa oss så hjälper vi dig 010- 161 00 60.

Kan jag få e-faktura?

Ja, e-fakturan startar du själv i din internetbank.

Var beställer jag ett nytt kreditkort?

Vi skickar automatiskt ut ett nytt kreditkort till dig samma månad som ditt nuvarande kreditkort går ut.Behöver du trots allt beställa ett helt nytt kreditkort ringer du oss på 010-161 00 60 och legitimerar dig med mobilt bankID så beställer vi ett nytt kreditkort till dig. Ditt nya kreditkort skickas till din folkbokföringsadress. Samma pin-kod gäller.

Var kan jag se mitt saldo?

Du ser ditt saldo när du loggar in i appen eller på Mina sidor. Du kan även ringa kundservice så hjälper vi dig 010- 161 00 60.

Vad gör jag om det skett en okänd dragning på mitt kreditkort?

Ring oss snarast på telefon 010-161 00 60 så skickar vi en reklamationsblankett till dig med vidare instruktioner.

Hur spärrar jag mitt kreditkort?

Du spärrar enklast kreditkortet i appen. Vår spärrservice har öppet alla dagar dygnet runt. Har du inte möjlighet att använda appen eller ringa så mejla kortsparr@collectorbank.se.Inom Sverige ringer du vår spärrservicelinje på:
010 161 00 66Från utlandet ringer du:
+46 10 161 00 66

Jag har inte fått min faktura

Våra fakturor skickas mestadels via mejl. Om du inte hittar din faktura i inkorgen, kolla i skräpposten. Om du har obetalda fakturor hittar du dessa på Mina sidor eller i appen. Det kan även vara så att fakturan inte skapats än.

Varför har jag fått en påminnelse?

Om du har fått en påminnelse är din faktura troligtvis obetald. Det kan även vara så att betalningen kommit oss tillhanda efter att påminnelsefakturan skickades ut, i så fall behöver du endast betala in påminnelseavgiften.

Vad är ett kreditkort?

Att betala med kort är en självklarhet för de flesta. Men det finns olika typer av kort. Vad är ett kreditkort och hur skiljer det sig från ditt vanliga bankkort?

Både bankkort och kreditkort är en typ av kontokort. Bankkortet är kopplat till ett konto hos din bank varifrån pengar dras när du använder det. När du handlar med kreditkort samlas istället alla dina inköp på en faktura som du betalar i slutet av månaden.

Varför ska man ha ett kreditkort?

Många skaffar ett kreditkort för att ha en extra buffert till större utgifter som bilreparationer, köp av nya vitvaror eller depositionsavgifter. Genom att betala med kreditkort slipper du nalla från sparpengarna och kan låta dem växa istället.

Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån