Låna pengar

Det finns olika sätt att låna pengar men vilket är det bästa och passar dina behov, ja det kan vara en klurig fråga. Därför har vi skapat den här sidan så att du snabbt kan navigera dig mellan de olika låneformerna och förhoppningsvis hitta det du letar efter.

låna pengar

 

Pengar snabbt

Ibland dyker det upp situationer där man behöver låna pengar snabbt, då kan korttidslån eller mikrolån vara lösningen. Mikrolån är ett samlingsnamn för mindre kreditsummor. Kärt barn har många namn och   dessa lån kan även kallas för smslån, kortidslån, mikrolån eller snabbkrediter. Behöver du låna pengar på en summa mellan 1000 – 20000 kr så rekommenderar vi dessa lånegivare: Goodcash , Vivus , Merax , ViaConto och Brixo.

Pengar genom kontokredit

Kontokredit är bra när du inte vet hur mycket pengar du är i behov av. Det finns en del företag som erbjuder kontokredit som fungerar som ett kreditkort i plånboken. Du tar bara ut så mycket pengar som du är i behov av och betalar bara tillbaka den nyttjade summan. Dessa kreditgivare erbjuder kontokredit: CredwayMonak och säkerfinans.

Pengar på helgen

pengabrist kan utstå på helgen och då där det bra med lånegivare som har helgutbetalningar. Helgutbetalning betyder att du kan få dina pengar utbetalda på en lördag, söndag eller storhelg. När du ska låna pengar på helgen och få det utbetalt krävs det att du ansöker under kreditgivarens öppettider och att du har samma bank som kreditgivaren. Dessa lånegivare har helgutbetalning till de största svenska bankerna: Credigo , Easycredit , Onea och Risicum.

Låna pengar utan säkerhet

Ibland behöver man lösa mindre lån och då måste man inte alltid gå till sin bank utan det finns många företag som erbjuder lån utan säkerhet och till låga räntor. Vi har listat lånebelopp på upp till 500 000 kr till bra ränta. Du kan ansöka enkelt genom bankid och få besked direkt på skärmen. Snabbt och enkelt. Vi rekommenderar dessa kreditgivare: Advisa , Lendo och Zmarta.

Privatlån och banklån

Låna genom låneförmedlare

Låna pengar genom låneförmedlare

Du kan låna pengar genom en låneförmedlare. Låneförmedlare är ett företag som agerar mellanhand mellan dig  och långivaren. Låneförmedlaren gör det enkelt för dig att jämföra erbjudanden för att hitta det billigaste lånet. Eftersom långivaren betalar för låneförmedlingen är detta helt gratis för dig som lånar pengar. Vi rekommenderar Freedom Finace  och Sambla som är de bästa låneförmedlarna på den svenska marknaden.

Företagslån

Har du startat eller driver ett företag och behöver låna pengar? Då har vi bästa lånet för dig: Qred erbjuder företagslån på upp till 250 000 kr

Har du startat eller driver ett företag och behöver låna pengar? Då har vi bästa lånet för dig: Qred erbjuder företagslån på upp till 250 000 kr utan UC, utan bindningstid och med utbetalning samma dag! Många av de som arbetar på Qred har själva drivit eget tidigare, och har försökt att skapa en tjänst som de själva önskade fanns när de var företagare. Ett lån med enkla och tydliga villkor, professionell service och snabb hantering.

De främsta skälen till att så många väljer Qred Företagslån: Utbetalning samma dag, ingen bindningstid, Endast en fast månadsavgift som täcker allt, ingen UC, Snabb hantering, Qred tittar på ansökan inom 1 timme.

Copyright © 2018 Bra Lån
Bra Lån