Nya smslån

Favoritlånet! – BYNK (Låna med BankID, öppet sena kvällar, direktutbetalning till alla banker, öppet på söndagar.

Det är inte alltid lätt att hålla koll på alla ny lanserade företag och deras tjänster. Under den senaste tiden har det lanserats en del nya smslån med bra ränta och villkor. Här har vi listat vilka smslån som är nya på marknaden och vilka banker som de har direktutbetalning eller helgutbetalning till.

Kreditgivare Info Lånebelopp Ansök
Aros finans är en ny låneförmedlare på marknaden Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Nej
BankID: Nej
Löptid: 1 - 15 år
5000 - 600 000kr Ansök Läs mer
Låna eller investera hos Brocc Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Nej
BankID: Nej
Löptid: 6 månader till 10 år
10 000 - 350 000 kr Ansök Läs mer
Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Nej
BankID: Nej
Löptid: 3-12 år
5000 - 300 000 kr Ansök Läs mer
hos Consector kan du låna mellan 10 000 - 600 000 kr Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Nej
BankID: Nej
Löptid: 1-15 år
10 000 - 600 000 kr Ansök Läs mer
lån hos Ferratum Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Ja till Nordea, Handelsbanken, SEB, Swedbank bank
BankID: Nej
Löptid: upp till 90 dagar
1000 - 30 000 kr Ansök Läs mer
Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Nej
BankID: Ja
Löptid: Upp till 21 månader
5 000 - 20 000 kr Ansök Läs mer
Hos Goodcash kan du låna mellan 5000 - 50000 kr Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Nej
BankID: Nej
Löptid: 1-8 år
5000 - 50000 kr Ansök Läs mer
kundfinans smslån kontokredit Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Nej
BankID: Ja
Löptid: 1 - 3 månader
5000 - 30 000 kr Ansök Läs mer
Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Öppet 24/7
BankID: Nej
Löptid: Upp till 11 månader
2000 - 20 000 kr Ansök Läs mer
Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Nej
BankID: Ja
Löptid: Upp till 32 månader
5 000 - 30 000 kr Ansök Läs mer
Mobillån smslån Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Ja, lördagar
BankID: Ja
Löptid: 1-12 månader
1000 - 25000 kr Ansök Läs mer
Monetti Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Ja, ansök innan 13:00
BankID: Ja
Löptid: 1-12 månader
1000 - 20 000 kr Ansök Läs mer
Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Ja
BankID: Nej
Löptid: 1000 - 50000 sek
Ansök Läs mer
Kontokredit hos pluskan Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Ja öppet till 17:00
BankID: Nej
Löptid: upp till 4 år
5000 - 30 000 kr Ansök Läs mer
Låna med Bankid hos slantar Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Nej
BankID: Ja
Löptid: 1 - 5 år
3000 - 30 000 kr Ansök Läs mer
Svea Ekonomi Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Nej
BankID: Nej
Löptid: Upp till 12 år
10 000 - 400 000kr Ansök Läs mer
Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Nej
BankID: Nej
Löptid: 1-5 år
10 000 - 70 000 sek Ansök Läs mer

Popularitet bland nya smslån

nya smslån

Ett smslån är en snabb och smidig lösning på en oväntad, kortvarig och tillfällig brist på pengar. Om till exempel din tvättmaskin eller bil går sönder, eller om du ska åka på en oväntad veckoslutsresa, behöver du finansiering snabbt och utan onödig byråkrati eller utredningar och förklaringar. Det är sådana tillfällen som är sms-lån praktiska.

Smslån är populära i Sverige. Om man använder dem rätt och bara lånar så mycket man behöver så är de en praktisk lösning för vardagens tillfälliga finansieringsbehov. Förutsatt att man återbetalar lånet i tid.

Jämför alla nya smslån

 De företag som erbjuder smslån har olika kriterier för att bevilja ett lån. Det finns också skillnader i lånens totala kostnader. Genom att ta några minuter för att jämföra lånen kan du spara mycket pengar. På vår sida listar vi bara lånetjänster som har ett gott rykte och som är pålitliga.

Samla smslån

Att samla lån innebär att du tar flera av dina mindre lån som snabblån och smslån och löser ut dem med hjälp av ett större privatlån. Dina mindre lån försvinner och du har nu istället ett samlat större privatlån. Eftersom man generellt har lägre ränta på privatlån jämfört med sms lån och snabblån, samt att även större lån i regel lägre ränta än mindre lån kommer dina räntekostnader gå ner.

Användningsområden för lån och smslån

För många är räntan den absolut viktigaste faktorn när man jämför privatlån. Alla vill ha ett privatlån med låg ränta och bästa sättet att hitta det är att jämföra banker för att hitta den långivare som erbjuder det bästa avtalet. Även räntan på privatlån varierar starkt.

Först och främst, innan man bestämmer sig för ett lån att det mycket viktigt att man jämför banker. Privatlån är den vanligaste typen av lån, av en särskilt tilltalande anledning. Privatlån är oerhört flexibla, både i storlek och återbetlaningstid. Flexibilitet gäller även för de olika användningsområdena för privatlån. Privatlån saknar den säkerhet som billån och bolån kräver, och kan därför användas till så gott som vad som helst.

Detta är anledningen till varför så många väljer privatlån framför andra sorters lån.

Vanliga användningsområden för privatlån

nya smslån

Ett vanligt användningsområde för privatlån är som finansiering av kontantinsatsen som krävs vid bostadsköp. Vid köp av bostad måste 15% av kostnaden finansieras av pengar som inte kommer från själva bolånet. Vad många tror är att det innebär att man måste spara ihop de pengarna innan köpet.

Även om det är fördelaktigt så är det inte det enda alternativet. Det är fullt möjligt, och faktiskt vanligt, att ta ett privatlån för att täcka de där 15%. Eftersom räntan på privatlån är relativt låg innebär det att om du väljer att ta ett privatlån till kontantinsatsen för ett bostadsköp så är en av de mest prisvärda typerna av lån du kan ta.

Även om man kan använda privatlån till vad som helst så innebär det inte att man bör ta ett. Privatlån, precis som alla typer av lån, har en kostnad i form av ränta och avgifter. Lån bör aldrig tas lättvindigt. Men det är många tillfällen där ett privatlån kan vara det bästa lånet för just för dig och att räkna på lån skadar aldrig.

God eller riskabel investering

För att veta om ett privatlån är en god investering måste du först komma fram till om avkastningen på det du spenderar pengarna på är större än räntekostnaden. Investeringar som aktier och fonder är därför väldigt riskabla eftersom att man inte kan vara säker på att aktien kommer att gå upp i värde.

Dessa typer av investeringar rekommenderas därför inte. Har du istället en reperation eller renovering som måste göras, t.ex. en vattenläcka i huset. Då kan ett privatlån vara ett utmärkt alternativ om man inte har medel för reparationen. En vattenläcka innebär en relativt liten kostnad nu för att undvika dyra vattenskador i framtiden. På så sätt kan man se ett bra privatlån som en god investering.

Nya smslån utan UC

Att ett kreditbolag erbjuder lån utan UC innebär inte att en kreditprövning uteblir. Det innebär bara att kreditbolaget använder sig av ett annat kreditupplysningsföretag än Upplysningscentralen (UC).

Låna 10 000 kronor utan UC

Det finns långivare ger dig möjlighet att låna 10 000 kronor utan UC.

Viktigt att komma ihåg är att Upplysningscentralen alltså inte är synonymt med själva kreditupplysningen. Upplysningscentralen är ett företag som tillhandahåller information om personer och företags kreditvärdighet, liksom många andra upplysningsföretag på marknaden.

Alla lånetyper oavsett storlek ska alltid föregås av en kreditupplysning. Det gäller alltså även ett mindre lån om 10 000 kronor. Observera att du fortfarande kan låna 10 000 kronor utan UC.

Att tänka på vid smslån utan UC

När man tar ett smslån utan UC så är det viktigt att tänka på ett par olika faktorer. En av dem är att man ska kolla upp vilken av de olika lånen som finns utan UC som ger bäst ränta för låntagaren, och samtidigt ta den som är mest relevant för låntagaren.

Man ska vara försiktig över huvud taget när det handlar om att ta lån då man i slutändan alltid kommer bli skyldig att betala tillbaka.

Ytterligare en viktig faktor att tänka på vid val av lån, är att man ser till att ha en inkomst eller ekonomiskt stöd så att man kan betala tillbaka lånet på den förfallotid man har på sig, dvs exempelvis 7/30/61/90 dagar.

En grundläggande tanke som man också bör ha koll på vid snabblån eller högrisklån är att summan som man blir skyldig att betala tillbaka alltid kommer att öka lite i jämförelse med vad man lånade, detta p.g.a. hög ränta på snabblån.

Borgenär vid smslån

 Smslån är vad man kallar privata blancolån. Långivaren tar bara en kreditupplysning för att bedöma din kreditvärdighet.

Skillnaden på Mikrolån och smslån

Mikrolån är ett annat ord för minilån och det är små lån. Man kan låna en mindre summa pengar, från 500 kr och upp till 5000 kr om man behöver mat eller annat som behövs i hushållet. Eller du kanske behöver en mobiltelefon för att kunna ringa.

Mobillån var den första i Sverige där man kunde låna ut pengar till folket. Man ansöker oftast via SMS eller via dator när det gäller mikrolån. Då får man oftast pengarna på kontot inom 15 minuter.

Om du skulle ha betalningsanmärkningar, det behöver inte vara något hinder för dig. Långivarna tittar på din betalningshistorik om du sköter dina betalningar rätt. Hos de flesta låneföretagen ska man inte ha betalningsanmärkningar, men hos andra långivare får man ha det.

När man har skickat iväg en låneansökan, brukar långivarna göra en kreditupplysning och då kan det finnas att man inte ser sin registrering hos Upplysningscentralen (UC). De skickar oftast till ett annat kreditbolag där det inte syns från UC.

Man får alltid hem en faktura när man har ansökt om ett lån, där står när det ska vara återbetalt på förfallodatumet. Om man inte vill ha faktura kan det finnas autogiro hos vissa långivare. Då man sparar tid och pengar på det sättet.

Kreditprövning vid smslån

Innan en kredit kan beviljas genomför Credit Invest Sweden AB en kreditprövning. Kredittagaren måste vara mellan 20 år och 65 år gammal, ha ett svenskt personnummer samt vara folkbokförd i Sverige för att kunna ansöka om en kredit hos Credit Invest Sweden AB. Genom att Kredittagaren inkommer med en ansökan om kredit godkänner Kredittagaren att en kreditupplysning från ett kreditupplysningsbolag (f.n. Bisnode) inhämtas.

Efter ansökan om kredit samt genomförd kreditprövning kan Kredittagaren beviljas krediten. Kreditgivaren betalar ut krediten till Kredittagarens bankkonto, såsom det är angivet i ansökan om kredit, inom två bankdagar från det att krediten beviljats.

Kredittagaren kan endast ha en kredit åt gången. Återbetalning måste ske till fullo innan en ny ansökan kan beviljas. Vid en ny ansökan sker en ny kreditprövning och en ny kreditupplysning inhämtas från ett kreditupplysningsbolag.

Om krediten inte kan beviljas har kredittagaren rätt att få information om skälen till att ansökan om kredit har avvisats, om det inte föreligger hinder för lämnade av informationen enligt lag.

Betalningsvillkor, ränta och kostnader

Krediten ska återbetalas månadsvis på det sätt och på den dag som överenskommits i Kreditavtalet. Ränta löper från och med utbetalningsdagen till och med förfallodagen. Fast årlig ränta utgår med 29,5%. Ränta kapitaliseras en gång per månad.

Ingen kostnad tillkommer för krediten utöver ränta, under förutsättning att betalning inkommer i enlighet med vad som avtalats (se nedan för information om kostnader vid försenad betalning).

Vid återbetalning äger Kreditgivaren rätt att avräkna samtliga förfallna avgifter, räntor och kostnader som Kredittagaren har till Kreditgivaren innan avräkning sker på kapitalskulden.

Dröjsmålsränta, påminnelse- och inkassoavgifter samt Kronofogdemyndigheten

Om återbetalning inte sker på förfallodagen i enlighet med Kreditavtalet utgår dröjsmålsränta på hela det förfallna beloppet med 36 % per år, utöver avtalad ränta, till dess att full betalning har skett.

Kreditgivaren har rätt att ta ut påminnelseavgift med 60 kr per påminnelse. Om betalning ej inkommer efter att påminnelse sänts till Kredittagaren, skickas ett inkassokrav ut. Kreditgivaren har rätt att ta ut avgift för inkassokravet med 180 kr per inkassokrav. Om ytterligare åtgärder måste vidtas till följd av försenad eller utebliven betalning, såsom ansökan om betalningsföreläggande hos Kronofogdemyndigheten så tillkommer en processkostnad om 380 kr samt 300 kr avseende kostnad för ansökan hos Kronofogdemyndigheten. Om ärendet ska prövas i domstol, tillkommer ytterligare kostnader.

Nya smslån – Bynk

Bynk är ett nytt smslån

Bynk är framtidens bank för dig som lever ditt liv i mobilen. Du kan genom ett klick pausa din betalning 4 månader om året, ändra din månadskostnad eller utöka ditt lån. Vi ger dig verktygen som hjälper dig ta kontroll över din ekonomi, när, hur och var du vill. Bynk – som en bank borde fungera!

Lånevillkor
Lån mellan 10,000 – 300,000kr
Ränta fr 3.95% till19,95%
Månadsskydd+ ingår
Ger dig ersättning vid arbetslöshet, sjukskrivning eller dödsfall.
Tjäna bynkpoäng
Få Bynkpoäng och använd dem för att betala av på ditt lån.
Se ditt bynkbetyg
Lär dig förstå vad som påverkar din låneränta.

Kostnader
Startskostnad 398 kr
Månadskostnad 0 kr/mån
Förseningsavgift 195 kr
Påminnelseavgift 60 kr
Inkassoavgift 180 kr

Vem får låna?
Fast jobb, pensionär, eget företag

Vem får inte låna?
Inga betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofoogden

När betalas pengarna ut?
I de flesta fall inom 1 bankdag

Vad skiljer Bynk från andra?
Du kan själv ändra din månadskostnad
Du kan pausa din betalning
Du kan utöka ditt lån

Nya smslån – Cashrepublic

Cashrepublic är ett nytt smslån

Cash Republic kan erbjuda dig lån mellan 3 000 och 30 000 kronor med en återbetalningstid upp till 5 år. Det tillkommer inga kostnader som exempelvis ansökningsavgift, uppläggningsavgift eller aviseringsavgift. Endast ränta. Dessutom är hela räntan avdragsgill i din deklaration.

Representativt exempel : på den effektiva räntan för lånebelopp 20 000 kr i 3 år: 29,4 procent. Lånet har en bunden kreditränta om 25,99 procent, ett sammanlagt belopp att återbetala om 29 016 kr och återbetalningen är uppdelad på 36 delbetalningar á 806 kr per månad. Dessa förutsättningar ger angiven effektiva ränta.

Nya smslån – Slantar

slantar är ett nytt lån på marknaden

Slantar.se ägs av Credit Invest och ingår i företagsgruppen Lendytech AB. Företagsgruppen har sysslat med utlåning till privatpersoner i Sverige sedan 2011. 

Vi driver utlåningsverksamheten med tillstånd från Finansinspektionen. 

Nya smslån – Flexkontot

Nya smslån - flexkontot

Flexkontot är en högkostnadskredit. En högkostnadskredit är förenad med ekonomiska risker om den inte betalas tillbaka i tid. För stöd i budget- och skuldfrågor kan du vända dig till din kommuns budget- och skuldrådgivning. Mer information och kontaktuppgifter hittar du på www.hallakonsument.se.

Flexkontot erbjuder en kontokredit som ger dig tillgång till pengar när du behöver dem. Skaffa ett kreditutrymme på upp till 20 000 kronor och utnyttja bara den del du behöver. Välj själv hur mycket du vill återbetala varje månad och anpassa utnyttjandet till övriga utgifter. Som ett kreditkort, men du slipper bära runt på ett extra kort.

Genom Mina Sidor på Flexkontots hemsida kan man när som helst begära uttag av outnyttjat kreditutrymme. På Mina Sidor har man en god överblick över sin kontokredit och man kan bland annat se sitt kontoutdrag och fakturakopior eller ansöka om en utökad kreditgräns. 

Flexkontot är en del av Brixo AB. Ansökningar görs på www.flexkontot.se genom identifiering med BankID och ansökningar handläggs inom 24 timmar från ansökan på vardagar.

Vad innebär det att låna pengar av Flexkontot?

 • Utbetalning samma dag som lånet beviljas
 • Låna upp till 20 000 kronor
 • Välj själv hur snabbt du vill betala tillbaka
 • Fast månadsränta 3,29 % och inga dolda avgifter
 • Inga krav på borgen eller annan säkerhet
 • Kreditupplysningar hämtas från UC

Grundkrav

Grundkraven för att kunna bli beviljad lån hos Flexkontot är följande:

 • Minst 18 år gammal
 • Inkomst om minst 150 000 kronor per år
 • Svensk personnummer och folkbokförd i Sverige
 • Inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden (betalningsanmärkningar får dock förekomma)
 • Legitimering med BankID

Euroloan nytt smslån

Euroloan-nytt smslån

Låna pengar online av Euroloan, Euroloans OnlineKredit är tänkt att just täcka behovet för när du behöver mindre summor för att täcka tillfälliga och snabba behov av pengar. Det går till så att du först ansöker om en kreditlimit, det vill säga ett maximalt kreditbelopp. När du får din ansökan accepterad har du därmed tillgång till pengar upp till det belopp du ansökt om. Du behöver inte utnyttja krediten och då kostar den inget heller.

Ett vanligt blancolån kostar direkt, oavsett om du väljer att använda pengarna eller ej.

Kreditbedömningen sker omedelbart när du ansöker och får du din ansökan beviljad kan du direkt använda krediten om du vill. Använder du inte krediten direkt kan du istället snabbt logga in via din dator eller mobil och begära ett uttag när du behöver pengar. Du får då pengarna direkt till ditt konto i din vardagsbank, ofta redan samma dag.

Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån