Aasa

Detaljer

Kreditgivare Aasa
Webbplats Knappen ovan
Vem får låna 20 år fyllda, Deklarerad inkomst
Kundtjänst mail kundservice@aasakredit.se Helgfria vardagar 09.00 - 13:00
Ränta Månads ränta 2,5%
Löptid Upp till 36 månader
Lånebelopp 10 000 - 50 000 kr
Kväll/Helgutbetalning Nej
Betalningsanmärkning Ja men inget aktivt skuldsaldo
UC Ja
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta Ny långivare
Kontotyper Alla banker - utbetalning inom 24 timmar
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 99/100

Hos Aasa kan du låna mellan 10 000 – 50 000 kr.

Hur stor summa pengar du får låna beror på dina ekonomiska förutsättningar. Det största beloppet vi erbjuder dig som vill låna är 50 000 kronor.

För att kunna få låna pengar hos Aasa Kredit behöver du vara folkbokförd i Sverige, vara mellan 20 och 80 år, sakna betalningsanmärkningar, ha(eller kunna tänka dig att skaffa) BankID och ha en tillsvidareanställning eller något sorts underlag för en fast inkomst.

Efter att ha uppgivit information kring personnummer, adress, boende, arbete och liknande sker en kreditupplysning och du får sedan besked snabbt om lånet är beviljat eller inte.

Vad är tidsperioden från att ansöka om ett lån till att få pengarna utbetalda?

Skicka all information vi behöver i ansökan och Aasa beviljar ditt lån skickas snabbt ett kontrakt för BankID-signering ut via mail. När kontraktet är signerat betalas pengarna ut inom två bankdagar till ditt konto, så länge alla bankuppgifter stämmer.

Erbjuder Aasa företagslån?

Nej Aasa erbjuder inte företagslån.

Ansökningsprocessen hos Aasa

När du har bestämt dig för att låna från oss går det fort att fylla i och skicka in din ansökan. Först och främst bestämmer du hur mycket du vill låna och vilken avbetalningsplan som passar dig bäst.

När du har hittat en lösning som passar dig går du till nästa steg. Där fyller du i personuppgifter såsom namn, personnummer och mobilnummer. I nästa skede fyller du i din adress och sedan godkänner du att vi gör en kreditupplysning. Om ditt lån beviljats signerar du låneavtalet och pengarna sätts in på det konto som du uppgav inom två arbetsdagar. Det går smidigt och snabbt att låna pengar från oss på Aasa kredit!

Aasa är smidigare än banken

En stor skillnad mellan att låna pengar från oss och från vanliga banker är att du hos oss sköter hela låneprocessen på nätet.

Det kan ta lång tid att få pengarna utbetalda från traditionella banker och det krävs ofta mycket information från dig som ansöker. Hos oss får du pengarna insatta på kontot senast två arbetsdagar efter att låneavtalet signerats.

Det är viktigt att inte låna mer pengar än vad du klarar av att betala tillbaka. Du som låntagare måste därför uppfylla vissa krav. Med hjälp av kreditupplysningen ser vi över din ekonomi för att försäkra oss om att du kan betala tillbaka ditt lån. Om din ekonomiska situation ser bra ut behöver vi vanligtvis inte någonting mer från dig utan du får sedan snabbt besked kring om vi beviljar ditt lån eller inte. I vissa fall måste vi begära extra dokument, men det är oftast inte nödvändigt.

Ansök
Copyright © 2018 Bra Lån
Bra Lån