Approva

Detaljer

Kreditgivare Approva
Webbplats knappen ovan
Vem får låna Olika Svenska bolagsformer
Kundtjänst telefonnummer 073 622 69 24
Kundtjänst mail info@approva.se
Ränta Individuell prissättning
Löptid 2 - 18 månader
Lånebelopp 30 000 - 300 000 kr
Betalningsanmärkning Nej
UC Bisnode
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta Företagslån
Kontotyper Alla banker
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 50/100

Approva erbjuder företagslån på 30 000 – 300 000 kr. Ansökan görs snabbt och smidigt, helt digitalt och pengarna finns på kontot vanligtvis redan samma bankdag.

Ansök om företagslån hos Approva

Hur ansöker jag om lån hos Approva?

Att ansöka om ett företagslån hos Approva är väldigt enkelt.

Du kan välja att fylla i ansökningsformuläret på Approvas hemsida.

När vi mottagit din ansökan så tar det inte mer än 15 minuter för vår handläggare att behandla din ansökan och ge dig ett besked. Du kommer få ditt lånebesked via email. Blir du beviljad ett företagslån så kommer ett skulderbev samt proprieborgensavtal att skickas till din email. När du signerat avtalet så sker utbetalningen till ditt företagskonto direkt. Du kan alltså inom 15 minuter från att ha kontaktat oss ha pengarna på ditt konto*

*Utbetalningstiden varierar beroende på bank och när du gör ansökan. Våra handläggningstider är vardagar mellan klockan 09:00-17:00.

Vad är grundkraven för att ansöka om ett företagslån hos er?

Vi tror på dig som företagare, vi sätter inga höga barriärer eller begär in dussintals dokumentation, det lämnar vi åt storbankerna. Det vi vill att du ska uppnå för att lämna in en ansökan är:

  • Svenskregistrerat bolag (AB, enskild firma, handelsbolag)
  • Du som ansöker om att få låna pengar ska vara folkbokförd i Sverige
  • Bolaget ska vara ekonomiskt stabilt (Ingen skuld hos Kronofogdemyndigheten)
  • Inneha F-skattesedel
  • Ha ett BankID som du kan signera dina avtal med

Varför ska jag ta ett företagslån hos Approva och inte min huvudbank?

Approva erbjuder lån snabbt och tryggt. Till skillnad mot traditionella storbanker där du som kund ibland tvingas vänta flera veckor på ett kreditbeslut, är vi snabbfotade och ger svar omgående med utbetalning oftast redan samma dag.

Som ny och innovativ aktör, har vi en mer modern syn på kreditgivning än traditionella storbanker och tror inte på konceptet att kreditgivning ska behöva vara så ”fyrkantigt”. Vi försöker vara pragmatiska och tittar på varje enskild kunds förutsättningar. Vår ambition är att vara lösningsfokuserade och hitta en överenskommelse som passar varje kund.

Vad har Approva företagslån för räntor och avgifter?

Vi tillämpar individuell prissättning. Vi håller det enkelt, – du betalar en fast månadsavgift som är samma varje månad. För mer information gällande kostnader och avgifter se vår gällande prislista under fliken villkor & priser.

Får du en bättre offert från någon av våra konkurrenter? Kontakta oss så berättar vi om vår prisgaranti.

Tar ni en kreditupplysning?

Ja, Approva inhämtar alltid en sedvanlig kreditupplysning i samband med att du ansöker om ett lån. För närvarande använder vi oss av Bisnode.

Kan jag betala av mitt lån i förtid?

Självklart! Maila oss så förklarar vi hur det går till.

Vad ska jag göra om jag har svårt att betala av mitt lån?

Ta kontakt med oss så snart som möjligt om du hamnar i betalningssvårigheter.

Det som sker ifall du inte betalar din faktura i tid är att vi kommer skicka ut en påminnelse samt debitera en förseningsavgift.

Betalas inte påminnelsen så kommer ditt lån att förfalla till Inkasso och du riskerar då att bli personligt betalningsansvarig.

Om Approva företagslån

Approva vill bli framtidens globala finansbolag till företag och privatpersoner. Vi är en ny generations finansbolag där vi främjar innovation och kreativitet inom en traditionell industri.

Approvas affärsidé är att hjälpa företag och konsumenter att nå sina finansiella mål genom att tillhandahålla smarta och flexibla finansieringslösningar på ett enkelt och snabbt vis, så att våra kunder kan få mer tid till annat.

Approva AB står under tillsyn av Finansinspektionen (www.fi.se) och har tillstånd att bedriva Verksamhet med konsumentkrediter enligt lagen (2014:275) om viss verksamhet med konsumentkrediter.

Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån