Brocc

Detaljer

Kreditgivare Brocc
Webbplats Knappen ovan
Vem får låna 20 år fyllda
Kundtjänst telefonnummer 08 - 50 12 15 80
Kundtjänst mail help@brocc.se
Ränta Ränta från f.n. 3,25 %
Löptid 6 månader till 10 år
Lånebelopp 10 000 - 350 000 kr
Kväll/Helgutbetalning Nej
UC Ja
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta Har även Investeringskonto
Kontotyper Alla Banker
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 38/100

Det ska vara enkelt att låna pengar till bra villkor. Hos Brocc kan du ansöka om privatlån utan säkerhet direkt från andra privatpersoner, företag och organisationer. Utan en dyr bank som skär emellan får du mer kvar i plånboken.

Låna hos Brocc

Vill du renovera hemma, köpa ny bil eller arrangera drömbröllopet? Med ett par knapptryck kan du ansöka om lån från 10 000 kr upp till 350 000 kr, utan säkerhet och med fast ränta. Välj själv lånetid från 6 månader upp till 10 år. Ansök från din smartphone, surfplatta eller dator och få svar direkt.

Låg ränta

Hos oss lånar du utan dyra mellanhänder direkt från andra privatpersoner och företag. Både du och dem som lånar ut får bättre räntor då ni slipper bankens höga kostnader. Efter kreditbedömning bestäms räntan av din återbetalningsförmåga.

Fast månadskostnad

Vi förmedlar annuitetslån vilket innebär att du betalar samma belopp i ränta och amortering varje månad. Det gör det lätt för dig att planera din ekonomi.

Tryggt

Brocc är ett betalningsinstitut som har tillstånd från Finansinspektionens att förmedla krediter och betalningar. Hos oss kan du räkna med att ditt lån hanteras korrekt och att du alltid har tillgång till marknadens bästa lånevillkor. Vi sköter kreditprövning och ser till att du får en smidig utbetalning och en tydlig avbetalningsplan.

Vem får låna?

För att få låna behöver du klara vår kreditbedömning. Du måste till exempel ha fyllt 20 år när du ansöker, inte ha några betalningsanmärkningar och varit skriven i Sverige i minst tre år.

Räkneexempel

*Räkneexempel: Ett lån på 355 750 kr till 4,45 % nominell ränta (räntan är fast och sätts individuellt baserat på dina förutsättningar, f.n. 3,25 % –18,99 %) kostar 4 967 kr/månad (Effektiv ränta 5,24%), dvs totalt 417 204 kr. Totalkostnaden och den effektiva räntan inkluderar förmedlingsavgift. Förmedlingsavgiften tas ut vid lånets startdag och inkluderas i det totala lånebeloppet. Förmedlingsavgiften motsvarar 0,51 procentenheter av den effektiva räntan och utgörs av ett belopp om 80 kr per månad.

Investera med Brocc

Är du trött på börsens svängningar och bankernas obefintliga sparräntor? Hos oss kan du investera genom att låna ut pengar direkt till svenska privatpersoner. Det ger bättre ränta både till dig och de som lånar. En stabil investering med förutsägbar avkastning. Vi fördelar dina pengar på många kreditvärdiga svenska låntagare och sköter administrationen.

Kostnaden för vår tjänst är 1,8 % per år av utlånat belopp och dras från inbetald ränta. Vi får alltså bara betalt när du får det.

Löptider

Pengarna lånas ut på i genomsnitt 8 år med fasta betalningar varje månad. Många lån betalas av snabbare och den förväntade löptiden är därför ca 4,5 år. Vill du få tillbaka till ett större belopp snabbare kan du sälja din låneportfölj till andra investerare för en kostnad på 2 %. Läs mer. 

Pengar tillbaka varje månad eller ränta på ränta

Varje månad får du både en ränta och en avbetalning på dina utlånade pengar. Du kan välja att få dem utbetalda månadsvis eller investera dem igen för att få ränta på ränta. Läs mer.

Trygg investering

Brocc sköter all administration åt dig och du äger själv dina egna låneandelar. Det betyder att om Brocc inte skulle kunna driva sin verksamhet så kvarstår ditt ägande. För att du ska känna dig trygg i administrationen av din investering oavsett vad som händer med Brocc har vi ett backup-avtal med Lowell (tidigare Lindorff). När dina pengar inte är utlånade är de separerade på ett klientmedelskonto hos Handelsbanken.

Om Brocc

Brocc är en digital marknadsplats där konsumenter kan mötas direkt och utbyta finansiella tjänster utan dyra mellanhänder. Brocc är en enkel, trygg och smart lösning som skapar bättre och mer rättvisa villkor för finansiella tjänster. För dig som lånar betyder det mer rättvisa villkor än hos exempelvis banken. Långivarna är andra privatpersoner, företag och institutioner som vill låna ut pengar till privatpersoner som investering. Brocc är registrerat som Betalningsinstitut med tillstånd från Finansinspektionen att förmedla krediter och betalningar.

Om Fair Finance Movement

Banker ger kunderna dåliga villkor medan de själva håvar in enorma vinster. Något måste göras tycker vi. Inom flera branscher har kundernas villkor förbättrats när teknik har gjort det möjligt att ta bort onödiga mellanhänder. Vi tycker att det är dags för samma rättvisa utveckling inom finansbranschen.

Vi har skapat en marknadsplats där privatpersoner som vill låna pengar enkelt kan mötas direkt med dem som vill låna ut pengar. I praktiken flyttar vi makten från de traditionella bankerna till kunderna, där vi tycker att den hör hemma.

Fler och fler upptäcker fördelarna med att investera och låna utan bankens inblandning. Det ser vi som en resning mot förlegade strukturer och för rättvisa. Det är på väg att bli en folkrörelse;

Join The Fair Finance Movement.

Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån