Comboloan

Detaljer

Kreditgivare Comboloan
Webbplats Knappen ovan
Vem får låna 18 år fyllda
Kundtjänst mail kundtjanst@comboloan.se
Ränta Månadsränta från 3,95%
Löptid upp till 15 år
Lånebelopp 10 000 - 500 000 kr
Kväll/Helgutbetalning Nej
Betalningsanmärkning Ja, men inget aktivt skuldsaldo
UC bara lån över 10 000 kr
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta Erbjuder Bolån, Samla dina krediter
Kontotyper alla banker - låna med BankID
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 89/100

Comboloan hjälper dig söka lån hos flera långivare samtidigt. Du kan låna pengar från 10 000 – 500 000 kr. Löptiden är mellan 1 – 15 år.

Vad krävs för att låna genom Comboloan?

För att kunna använda låneförmedlartjänsten behöver du:

  • Ha fyllt 18 år
  • Ha en inkomst på minst 10 000 kr/månad
  • Ej ha skuldsaldo hos Kronofogden (Privatlån)
  • Vara folkbokförd och skriven i Sverige minst ett år

Ansök snabbt och helt kostnadsfritt

Du identifierar dig via Mobilt BankID. En ansökan tar ett par minuter och oftast får du svar inom 24 timmar. Det är helt kostnadsfritt att ansöka om lån genom Comboloan.

Kan jag lägga om mina lån trots betalningsanmärkning?

Ja, en betalningsanmärkning eller flera betalningsanmärkningar i sig hindrar inte att man lägger om sina lån. Däremot skiljer det mellan olika banker och långivare vilka som accepterar kunder som har betalningsanmärkning/ar. Har du en skuld hos Kronofogden går det inte att lägga om eller ta upp nya lån förrän skulden är återbetald till Kronofogden.

Har du möjlighet att låna med bostaden som säkerhet, kan det finnas banker och långivare som kan samla alla lån och krediter i bolånet och på så vis hitta en finansieringslösning. Det finns också långivare och banker som erbjuder bolån trots betalningsanmärkning.

Bara 1 kreditupplysning

Det registreras bara en kreditupplysning hos UC på dig som ansöker om lån.

När betalas lånet ut?

I normala fall betalas lånet ut 3-5 bankdagar efter att banken har mottagit ditt undertecknade avtal. Om banken eller långivaren erbjuder digital signering via tex BANKID, kan processen gå ännu snabbare.

Det är tryggt och säkert

Comboloan har tillstånd från Finansinspektionenavseende förmedling av bostadskrediter enligt lagen (2016:1024) om verksamhet med bostadskrediter och står under Finansinspektionens tillsyn. Comboloan använder samma säkerhetslösning som världens ledande banker och all personlig data krypteras.

Låneexempel

Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 10 000 kr med 1 års löptid, nominell ränta 6.55% och 0 kr i uppläggnings-/avi­avgift blir den effektiva räntan 6,70%. Totalt belopp att betala: 10 356 kr. Månadskostnad: 863 kr fördelat på 12betalningstillfällen.

Har Comboloan helgutbetalning?

Nej

Erbjuder Comboloan företagslån?

Nej

Har Comboloan direktutbetalning?

Ja men bara om du signerar med BankID

Varför Comboloan

Comboloan har sedan år 2000 varit en plattform dit vanliga människor sökt sig för att jämföra och förhandla privatlån och bolån. Banker & långivare har egna riskmodeller och gör olika bedömningar av dig som kund, vilket gör att du kan erbjudas olika räntor och villkor på samma låneansökan. Därför är det viktigt att du jämför flera banker & långivare innan du tar ett lån. Att ansöka om lån på egen hand kan vara svårt, tidskrävande och det kan också påverka din kreditvärdighet negativt. Varje bank & långivare som hanterar en låneansökan tar också en kreditupplysning och detta sänker (om du tar flera) din kreditvärdighet och kan ge dig sämre lånevillkor. Genom att använda Comboloans låneförmedlartjänst får du, endast en registrerad kreditupplysning och du kan söka lån hos flera banker & långivare, få bästa möjliga villkor och dessutom är det helt kostnadsfritt.

Du får oftast svar inom ett par minuter, men vänta 24 timmar för att säkerställa att alla banker & långivare hunnit behandla din låneansökan. Du erbjuds sedan en sammanställning av de räntor och villkor som banker & långivare erbjudit dig, du väljer det lån, ränta och villkor som passar bäst för dig!

Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån