Consector

Detaljer

Kreditgivare Consector
Webbplats Knappen ovan
Vem får låna 20 år fyllda, Deklarerad inkomst
Kundtjänst telefonnummer 0770-221 222
Kundtjänst mail kundservice@consector.se
Ränta Individuell räntesättning från 2.90%
Löptid 1-15 år
Lånebelopp 10 000 - 600 000 kr
Kväll/Helgutbetalning Nej
UC Ja
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta Låneförmedlare, Samla dina lån
Kontotyper Alla banker
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 90/100

Consector är en låneförmedlare som lånar ut mellan 10 000 – 600 000 kr. Din ansökan skickas till 30 olika banker.

Privatlån & lån utan säkerhet till Lägsta räntan hos Consector!

  • Jämför 30 banker & kreditinstitut på 60 sekunder!
  • Privatlån utbetalt direkt, snabbast på 18 minuter!
  • Låna upp till 600 000 SEK, från 2,90% ränta!

Nytt lån utan säkerhet? Consector förhandlar räntan åt dig. Fyll i ansökan, så jämför vi bankernas räntor – kostnadsfritt.

Samla dina lån hos Consector

VAD INNEBÄR DET ATT SAMLA LÅN OCH KREDITER?

Att samla krediter till ett lån innebär att man tar lån trots skulder hos olika banker och kreditgivare för att lägga om lånen till ett. Att samla alla lån hos en bank eller kreditgivare är ett enkelt och effektivt sätt att spara pengar och sänka sina månadskostnader. Det finns idag väldigt många privatpersoner som har lån hos flera olika kreditgivare. Detta medför ofta att man får betala avgifter som är relaterade till lånet från flera håll, detta kan vara dolda avgifter som avi- och faktureringsavgifter som medför högre effektiv ränta. Därför är det väldigt förmånligt att låna pengar trots skulder för att lösa dyra lån och på så sätt undvika extra avgifter och höga månadskostnader. Därmed kan man få pengar över till annat.

Kan räntan ändras på mitt privatlån?

Räntan är priset för att låna pengar. Bankerna gör individuella bedömningar på vilken ränta de kan låna ut till. Beroende på risk och marknadsläge kan räntan komma att ändras om du har valt rörlig ränta. Enligt Konsumentkreditlagen måste det framgå på skuldebrevet att banken har rätt att ändra räntan, samt under vilka förutsättningar detta får ske. Generella ränteändringar meddelas via annonser, utskick eller kontoutdrag.

Vad blir min ränta?

Räntan sätts individuellt och baseras på din betalningsförmåga och kreditvärdighet. Detta går inte att avgöra på förhand.

När betalas lånet ut?

Ditt lån betalas ut 3-5 dagar efter att banken har mottagit ditt signerade skuldebrev. Snabbt och enkelt. 

Hur lång tid tar det att få svar på din ansökan?

Vissa av våra samarbetspartners svarar dig inom några minuter. I huvudsak så får du svar från majoriteten av Consectors samarbetspartners inom 24 timmar.

Kan jag ansöka om privatlån även om jag har en betalningsanmärkning?

Consector har samarbete med aktörer som tillhandahåller krediter till personer med betalningsanmärkningar. Kontakta oss på 0770-22 12 22.

Mer om Consector

Consector är låneförmedlaren som hjälper privatpersoner att hitta de bästa villkoren för bolån, blancolån, billån och kreditkort. Consector är experter på lån och krediter och ska revolutionera hur konsumenter upphandlar lån och krediter i Norden.

Consector grundades 2014 som Sveriges första One-Stop Shop för lån- och krediter. Consector etablerades för att tillföra en aktör på nordiska marknaden som kan konkurrensutsätta och förbättra privatpersoners hela lån- och kreditengagemang.

Consector är ett privatägt bolag med stark ägarkrets. Bolaget är grundat av entreprenörerna Pontus Holgersson och Jonas Ryberg och delägare i bolaget är b.la investmentbolagen Verdane Capital och Optimizer Invest.  I styrelsen finns stor kredit-, finans- och internetkunskap och styrelsen består b.la. av Arne Liljedahl tidigare ordförande SBAB och Carnegie, Tove Bångstad tidigare SEB-fondchef samt Johan Kinnander tidigare Nordenchef Google.

Consector har tillstånd till förmedling av konsumentkrediter och står under tillsyn av Finansinspektionen. Consector samarbetar med många av Sveriges ledande bank- och kreditaktörer och kreditupplysningar görs via upplysningscentralen (UC). Tjänsten är kostnadsfri och går att använda utan att förbinda sig till något. Besök gärna Consector på www.consector.se

Säkert och tryggt

Att du litar på Consector och känner dig trygg och säker när du använder våra tjänster är centralt i allt vi gör. Vi har tillstånd att förmedla lån, står under tillsyn av Finansinspektionen och alla våra processer sker i samarbete med Upplysningscentralen. Självklart kan du som kund i lugn och ro fundera över de förslag som tas fram utan att förbinda dig till något. Allt för att kunna erbjuda dig största möjliga trygghet.

Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån