Credinord

Detaljer

Kreditgivare Credinord
Webbplats knappen ovan
Vem får låna Alla företag som är verksamma i Sverige, aktivt bolag i minst 6 månader
Kundtjänst telefonnummer 08 446 870 01
Kundtjänst mail kundservice@credinord.com Öppen mån-fre 8-16
Ränta Individuell räntesättning
Löptid Upp till 18 månader
Lånebelopp 25 000 - 1 000 000 kr
Kväll/Helgutbetalning Nej
Betalningsanmärkning Nej
UC Ja
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta Ny långivare
Kontotyper Alla banker
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 52/100

CrediNord har utvecklat ett enkelt och snabbt sätt att få ett företagslån.

 • Låna upp till 1 000 000 kr
 • Betala tillbaka under 6, 12 eller 18 månader
 • Besked inom 10 minuter

Ansvarstagande långivare

Ansvarsfullt agerande vid utlåning är viktig för oss. Ansvarsfullt agerande innebär att vi endast finansierar företag med potential till förbättring. Vi strävar efter transparens och tydlighet i alla våra aktiviteter, inklusive prissättning. För oss är kundnyttan alltid viktigast.

Frågor och svar om Credinords företagslån

Företagslån hos Credinord

Vad är CrediNord?

CrediNord är ett finansieringsbolag som betjänar svenska småföretag. Vi vill göra finansiering av småföretag enkelt, snabbt och problemfritt. När du ansöker om företagslån hos CrediNord kan du glömma byråkratin och långa väntetider. Vi strävar till att svara på begäran om låneoffert inom en timme på vardagar. Hos oss kan du alltid ringa vår kundtjänst om det är något du undrar över.

Vem kan ansöka om lån från CrediNord?

CrediNords företagslån kan ansökas av alla företag som är verksamma i Sverige. Oavsett om ditt företag är ett aktiebolag, kommanditbolag eller enskild firma så lönar det sig att vända sig till CrediNord. Företagets storlek eller bransch spelar ingen roll. Det viktigaste är att ditt företag är verksamt och har ett vettigt syfte med ett företagslån. För att vi skall kunna bevilja ett företagslån bör varken företaget eller borgensmannen ha några betalningsanmärkningar.

Minimikrav för företagslån.För att få ett företagslån från CrediNord, måste företaget ha varit minst 6 månader i drift. Företaget skall ha sitt säte i Sverige och vara verksamt. Entreprenören skall ge borgen i företagslånet. Andra minimikrav för att erhålla ett företagslån:

 • 1
  Företaget aktivt: Minst 6 månader
 • 2
  Årlig omsättning: Minst 300 000 kr
 • 3
  Företagets säte: Sverige
 • 4
  Betalningsanmärkningar: Nej

Hur stort företagslån kan mitt företag få?

CrediNord erbjuder företagslån upp till 1 000 000 kr. Företagslånets storlek beror på ditt företags omsättning och uppskattad tillbakabetalningsförmåga. Be om en kostnadsfri låneoffert så får du veta med vilka villkor vi kan erbjuda ett företagslån.

 Vilka avgifter har ett företagslån?

I företagslånet finns bara en fast månadsavgift – inga andra avgifter! Månadsavgiften anges tydligt i låneofferten och i kontraktet. Du betalar bara månadsavgifter de månader då du har företagslånet till ditt förfogande. Vi skapar låneofferten på personlig basis. Genom att be om en låneoffert får du veta med vilka månadsavgifter vi kan erbjuda ett företagslån.

Binder jag mig till någonting om jag ber om en låneoffert till mitt företag?

Nej! Det är alltid gratis att be om en låneoffert från CrediNord och du binder dig inte till någonting.

Kan mitt företag betala tillbaka lånet i förtid utan några extra avgifter?

Visst går det! Med CrediNord betalar du bara månadsavgifter de månader då du har företagslånet till ditt förfogande. Det går alltid att betala av företagslånet i förtid. 

Hur ansöker mitt företag om företagslån?

Det är enkelt och tar bara 1–2 minuter. Fyll i borgensmannens och ditt företags grunduppgifter. Ange lånesumma och önskad lånetid.

Hur snabbt får jag lånebeslutet?

Lånebeslutet görs inom en timme då ansökan har gjorts på en vardag klockan 8–16. Ansökan som gjorts övriga tider behandlas senast under öppettiderna.

Hur kan jag godkänna låneofferten?

Du kan bekanta dig med låneofferten i CrediNord-portalen. Låneofferten kan godkännas genom att skriva under låneavtalet elektroniskt enligt instruktionerna.

När betalas företagslånet in på kontot?

Företagslånet betalas in på kontot samma dag förutsatt att låneavtalet har skrivits under innan klockan 15 på en vardag.

Behövs det en borgensman för företagslånet?

Ja, det behövs. På företagslån under 250 000 kr räcker en borgensman. På företagslån över 250 000 kr krävs oftast två borgensmän.

Vad innebär proprieborgen?

Då en privatperson garanterar ett lån så ansvarar han över lånet som sitt eget. Om den ursprungliga gäldenären försummar sin återbetalningsplikt kommer skulden krävas av borgensmannen till fullo med räntor, avgifter och indrivningsavgifter.

Vilka företag kan få företagslån?

Företagslån kan ges till företag som har varit verksamma i minst 6 månader. Företaget eller lånets borgensman får inte heller ha en betalningsanmärkning. Företagets bransch eller företagsform spelar ingen roll.

Läggs en faktureringsavgift eller andra dolda avgifter till företagslånet?

Inga faktureringsavgifter eller andra dolda avgifter läggs till företagslånet.

När ska företagslånets faktura vara betald?

Fakturan skall vara betald inom förfallodagen. Förfallodagen finns på räkningen och låneofferten.

Vad händer om jag inte kan betala företagslånet på den överenskomna förfallodagen?

Ta kontakt med vår kundtjänst så ser vi hur vi kan hjälpa dig. Det lönar sig att kontakta oss i förväg om du vill diskutera ett möjligt flytt av förfallodagen. Om det sker några överraskande utmaningar på vägen så strävar CrediNord alltid till att hitta en passlig lösning tillsammans med kunden.

Får jag betala extraavgifter om jag inte har betalat företagslånets räkning inom förfallodagen?

Vi skickar en skriftlig betalningspåminnelse om en betalning fördröjs. För betalningspåminnelsen uppbär vi en påminnelseavgift och dröjsmålsränta för de försenade dagarna. Om betalningsfördröjningen fortsätter så kommer företagslånet att uppsägas och flyttas till en indrivningsbyrå, vilket innebär indrivningsavgifter från en utomstående indrivningsbyrå.

CrediNord – för svenska företag

CrediNord är en solvent finansiell institution som specialiserar sig på små och medelstora företag. CrediNord erbjuder företagslån mellan 10 000 – 1 000 000 kr med en betalningstid på 6–18 månader.

CrediNord fungerar perfekt för företag som behöver lån för oväntade utmaningar i kassaflödet. Vi har ett erfaret team inom den finansiella sektorn som löser och hjälper små och medelstora företag att komma till rätta med sina finansieringsbehov.

Din tydliga och enkla digitala finansieringspartner

CrediNord har gjort det enkelt att ansöka om företagslån. Att ansöka om och skriva under lånet görs fullständigt digitalt utan pappersarbete. Vi tar endast ut en månadsavgift för lånet, inga andra kostnader tillkommer. Du kan betala tillbaka ditt lån i förtid när som helst – utan extra avgifter. Du betalar bara avgifter för tiden då företaget har lånet till sitt förfogande.

Möjliggörare för ditt företags tillväxt

Om ditt företag strävar efter tillväxt eller om kassaflödet är problematiskt lönar det att vända sig till CrediNord. Vi ger ditt företag ett snabbt och enkelt sätt att finansiera din företagsverksamhet så du kan fokusera din tid på att driva ditt företag. Du kan i lugn och ro expandera ditt företag när dina finansieringsbehov sköts problemfritt från ett och samma ställe.

Snabbt lånebeslut och betalning till ditt konto

Från CrediNord får du lånebeslutet till och med inom en timme, då ansökan är korrekt ifylld och autentiseringen har gjorts från måndag till fredag klockan 8–16! Ansökningar som har gjorts under övriga tider behandlas senast under öppettiderna. Att begära en låneoffert binder dig inte till någonting. Vi betalar företagslånet till ditt konto under samma dag om kontraktet har skrivits under innan kl. 16.

 

Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån