Daypay

Detaljer

Kreditgivare Daypay
Webbplats Knappen ovan
Vem får låna 20 år fyllda
Kundtjänst telefonnummer 08-20 83 00
Kundtjänst mail info@daypay.se
Löptid Varierar
Info Öppet lördag och söndag
Lånebelopp 1000 - 20 000 kr
Kväll/Helgutbetalning Ja
Betalningsanmärkning Ja
UC Nej
Kväll/helgutbetalning Yes
Bra att veta Öppet på lördag och söndag
Kontotyper Handelsbanken och Swedbank
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 74/100

DayPay har 2 olika typer av lån, Daypay snabblån och Daypay pluslån. Hos Daypay kan du låna mellan 1000 – 20000 kr. Löptiden är upp till 90 dagar och för högre lånebelopp 5 år.  Daypay har helgöppet, lördagar 11 – 18 och söndagar 11 – 18:00 . Daypay har direktutbetalning till Swedbank och Nordea.

Daypays lånevillkor

För att få ett snabblån måste du vara minst 20 år gammal, folkbokförd i Sverige och bör inte ha några betalningsanmärkningar. Om du är ny kund görs en identitetskontroll som kan innebära att de ringer upp dig för kompletterande uppgifter. Om du är tidigare kund måste tidigare lån från daypay vara återbetalt om annat inte överenskommits.

Alla belopp kreditprövas individuellt där inkomst, underskott av kapital, betalningsanmärkningar av din ekonomi vägs samman. Generellt kan sägas att har du betalningsanmärkning beviljas inga lån. Undantaget kan vara om det är en gammal eller väldigt liten anmärkning. DayPay kan också bevilja ett lägre belopp eller kortare avbetalning än det sökta. Fakturan skickas till din e-post om annat ej överenskommits.

Daypay snabblån

Snabblån är för dig som snabbt behöver tillskott i kassan. Inga uppläggningsavgifter eller övriga kostnader tillkommer. Du kan välja upp till 10 000 kr i 30, 60 eller 90 dagar. Du har pengarna på ditt bankkonto samma dag om du ansökt innan kl 12.00 annars sker utbetalning nästkommande vardag.

Daypay pluslån

Pluslån är för dig som behöver förstärkning i kassan. Lånet betalas tillbaka månadsvis under löptiden. Ingen uppläggningsavgift eller övriga kostnader tillkommer.

Snabb handläggning

Så fort du skickat din ansökan till Daypay så behandlas den i realtid i deras interna system för att göra en första bedömning. Systemet granskar din ansökan och räknar därefter ut om du är tillräckligt kreditvärdig för valt belopp. När ansökan blivit beviljad sätts pengarna in på ditt konto samma dag.

Swedbank eller Handelsbanken

Om du har bankkonto hos Swedbank eller Handelsbanken, har du pengarna på ditt konto inom en timme efter att din ansökan beviljats. Daypay betalar ut alla dagar i veckan, under ordinarie öppettider. För ansökningar inkomna vardagar innan 14:00 har du pengarna på kontot samma dag. För ansökningar inkomna efter 14:00 finns pengarna på kontot senast 09:00 nästkommande vardag.

Lånansökan utan UC

Daypay tar ingen UC på snabblån mellan 1000 till 10000 kr. Din ansökan kommer därför inte att synas när du söker större lån hos banken.

Ansökan

Med Daypay får du besked direkt på skärmen och pengarna inom en dag.

Daypay låna mellan 1000 - 20000 kr

Frågor & Svar

Har Daypay företagslån?

Nej

Tar Daypay UC?

Nej daypay använder inte UC vid kreditkontroll på lån under 10 000 kr. Dock tar de UC på lån från 11 000-20 000 kr.

Hur mycket kan man låna?

Man kan låna från 1000 kr till 10 000 kr på 30, 60 eller 90 dagar. Eller 11 000 till 20 000 kr i 1, 3 eller 5 år. Du bör inte ha några betalningsanmärkningar. Du skall ha en fast inkomst och inte för många andra skulder.

Vad kostar det att ta ett lån?

Det är gratis att ansöka.

Kan jag låna med betalningsanmärkning?

Daypay tycker det är viktigt att titta på hur framtiden kommer att se ut, snarare än hur det har varit. Har du fått en betalningsanmärkning behöver det automatiskt inte betyda att du inte kan låna av Daypay. Det viktiga är att betalningsanmärkningen inte är av ”fel” typ. Te x är en anmärkning på obetald TV-licens eller parkering bättre än te x snabblån eller böter. Du får däremot inte ha pågående skuldsaldo hos Kronofogden.

Vilken inkomst behöver jag för att låna?

Rekomendation för lån på 1 000-4 000 kr:
För att ansöka om lån från 1 000 kr till 4 000 kr krävs en deklarerad årsinkomst om 50 000-100 000 kr

Rekomendation för lån på 6 000-10 000 kr:
För att ansöka om lån från 6 000 kr till 10 000 kr krävs en deklarerad årsinkomst om 100 000-150 000 kr

Rekomendation för lån på 11 000-20 000 kr:
För att ansöka om lån från 11 000 kr till 20 000 kr krävs en deklarerad årsinkomst om lägst 150 000kr

Samtidigt som gränserna för den taxerade årsinkomsten måste uppfyllas måste även kreditprövningen och KALP visa positiva resultat för att få låna det belopp man ansökt om. Observera att detta endast är en rekommendation.

Kan jag ha ett pluslån och ett snabblån samtidigt?

Ja, du kan ha båda samtidigt.

Hur många lån kan jag ha?

Du kan ha upp till max tre pågående Snabblån och ett Plusån

När har kundtjänst öppet?

Vår kundtjänst har öppet alla dagar i veckan.

Öppettider
Måndag – Fredag: 09:00-18:00
Lördag – Söndag: 11:00-18:00

Hur loggar jag in på Mina sidor?

För att logga in på Mina sidor, behöver du använda mobilt BankID. Skriv bara in ditt personnummer och öppna appen på din telefon, så kan du legitimera dig.

När du lånar hos Daypay kan du få tillbaka 30% på räntekostnaden

Du får göra avdrag för de räntor som du betalat under inkomståret. Daypay lämnar in uppgifter till Skatteverket på alla räntor du betalat. Detta gäller även eventuell ränta på inkassokrav. Du får tillbaka 30% av alla räntekostnader du betalar in till Daypay. Det är bara för räntor på lån som du själv varit personligen betalningsansvarig för som du kan göra avdrag.

Om Daypay

Daypay grundades 2011 och är en kredittjänst inriktad på den finansiella marknaden för krediter från 30 dagar till 5 år. Med Daypay moderna IT-system sker hela ansökningsprocessen helt automatiskt med avancerade kreditmallar som ger dig besked direkt vid ansökan. Du behöver därför aldrig vänta på besked om att bli godkänd. Daypay följer självklart Konsumentverkets riktlinjer för ansvarsfull kreditgivning och har tillstånd från Finansinspektionen. Daypay erbjuder generösa öppettider, bra service och fokus på kundens säkerhet. Daypay använder sig av krypterad datatrafik för all hantering av person- och kontouppgifter.

Daypays uppgift är att snabbt fylla ut luckan vid en oväntad utgift i en annars stabil ekonomi. Det sista de vill är att deras kunder hamnar i betalningssvårigheter och ser sitt ansvar vid kreditgivning på stort allvar. De beviljar därför endast lån till dem som har god möjlighet att betala tillbaka.

Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån