Direkto

Detaljer

Kreditgivare Direkto
Webbplats Länken ovan tar dig till Direktos webbplats
Vem får låna vara minst 20 år gammal, ha en årsinkomst på minst 100 000
Kundtjänst telefonnummer 020-252626
Kundtjänst mail info@direkto.se
Ränta 2,95%
Löptid Upp till 15 år
Lånebelopp 10 000 - 500 000 kr
Kväll/Helgutbetalning Nej
Kväll/helgutbetalning Yes
Bra att veta Individuell prövning och räntesättning
Kontotyper Ja alla
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 99/100

Direkto är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta den lägsta räntan och de bästa villkoren med en enda kreditupplysning.

Baserat på din lön och kreditvärdighet kan du låna upp till 500 000 kr. Beloppet du lånar, räntan och återbetalningstiden kommer sedan att avgöra din månadskostnad. Om du har en medsökande kan du oftast få bättre villkor. Räntan för privatlån startar med nominella räntor från 2,95% till 29,00%. Räntan sätts individuellt, men brukar hamna mellan 4,9% och 14,90%.

Det finns många goda anledningar att anlita Direkto låneförmedling när du vill ta ett privatlån. Det spelar ingen roll om du vill låna för att resa, finansiera ett bilköp, renovera bostaden eller samla dyra lån och krediter för att sänka månadskostnaden.

Dessa är ett urval av banker som Direkto samarbetar med:

Låneförmedlaren Direkto samarbetar med dessa banker

Privatlån, eller blancolån som det också heter, är ett lån som inte kräver någon säkerhet. De flesta banker erbjuder denna typ av lån, men räntor och villkor skiljer sig mycket åt mellan olika långivare. Därför kan det vara svårt att hitta rätt lån på egen hand.

Du sköter allting smidigt online, det kostar ingenting och ansökan är inte bindande. När du får svar från oss bestämmer du själv om du vill anta något av de erbjudna lånen.

Hos Direkto kan du ta privatlån, blancolån, billån eller helt enkelt samla dina lån.

Grundkraven för att få ett lån beviljat hos Direkto:

Du ska
– vara minst 20 år gammal
– ha en årsinkomst på minst 100 000
– ha en anställning (fast, prov, extra, tim, annan form)
– eller vara förtidspensionär/pensionär
– ha betalat av lånet innan du blir 79 år
– vara skuldfri från kronofogdemyndigheten i minst 6 månader
– inte ha fått en betalningsanmärkning de senaste 6 månaderna

Hos Direkto kan du låna mellan 10 000 – 500 000 kr.

För dig som ansöker med betalningsanmärkning:

Direkto kan även erbjuda marknadens lägsta ränta till kunder med betalningsanmärkningar vilket är 6,75%. Värt att notera att med betalningsanmärkningar bör man i övrigt ha mycket bra ekonomi och få kreditupplysningar.

Blancolån hos Direkto

Blancolån är ett lån som inte kräver någon säkerhet. När du till exempel tar ett bolån fungerar bostaden som underliggande säkerhet för lånet. Blancolånet kräver ingen säkerhet och du väljer själv vad du vill spendera pengarna på. Vi hjälper dig att hitta den lägsta räntan och bästa villkoren med bara en kreditupplysning.

Allt du behöver göra är att fylla i en låneansökan så återkommer Direkto med låneerbjudande från flera långivare, så kan du välja det lånet som passar dig bäst. Baserat på din lön och kreditvärdighet kan du låna upp till 500 000 kr. Beloppet du lånar och återbetalningstiden kommer sedan att avgöra din månadskostnad. Om du har en medsökande kan du oftast få bättre villkor.

Du erbjuds privatlån med nominella räntor från 2,95% till 29,00%. Den nominella räntan brukar hamna mellan 4,9% – 14,90%.

När du tar ett blancolån är det helt upp till dig själv vad du spenderar pengarna på. Många av Direktos kunder ansöker om ett blancolån när det till exempel uppstår en akut situation som snabbt måste lösas. Till exempel om det uppstått fuktskador, taket börjar läcka, eller du behöver aktut tandvård som medför kostnader du inte hade räknat med. Det kan också handla om ett mer planerat köp som till exempel ett semesterboende utomlands eller en resa. Oavsett anledning så hjälper Direkto dig att få de bästa villkoren.

Ansök
Copyright © 2018 Bra Lån
Bra Lån