Euroloan

Detaljer

Kreditgivare Euroloan
Webbplats Knappen ovan
Vem får låna 18 år fyllda, Svenskt personnummer
Kundtjänst telefonnummer 0771-200 160
Kundtjänst mail Öppettider: Vardagar 7-17 Email: kundtjanst@euroloan.se
Ränta Startar på 15,1%
Löptid Upp till 60 månader
Lånebelopp 2000 - 50000 kr
Kväll/Helgutbetalning Nej
Betalningsanmärkning Godtas
UC Ja
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta Direktutbetalning till Nordea
Kontotyper Allla men direktutbetalning till Nordea
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 90/100

Euroloan erbjuder onlinekredit mellan 2 000 – 50 000 kr. Löptid är upp till 60 månader. Den effektiva räntan börjar på 15,1%. Hos Euroloan kan du även låna om du har en betalningsanmärkning. Direktutbetalning kan ske samma dag om du har Nordea som bank. Du betalar först om du utnyttjar krediten genom en månadskostnad som faktureras till dig. Det kostar inget att lägga upp en OnlineKredit. Du både skaffar och sköter din kredit via datorn eller mobilen. Enkelt och säkert gör du överföringar från kreditkontot till ditt bankkonto med hjälp av ditt BankID. På my.euroloan där du sköter din kredit ser du klart och tydligt vilken månadskostnad du får om du använder krediten. Den är lika stor varje månad, på det viset slipper du obehagliga överraskningar.

Euroloan, lånebelopp, ränta och villkor

Minimum / Maximum lånebelopp:  0 – 50 000 kr (lägsta kredit är 2 000 kr, lägsta uttag är dock 10 kr)

Minimum / Maximum lån upp till 24 månaders återbetalning (Upp till 24 månaders avbetalningstid)

Nom. ränta: 10%, effektiv ränta: 15,1% – 123,5%

För att kunna ansöka om en kredit behöver du uppfylla följande minimikriterier:

  • ha ett elektroniskt BankID
  • vara minst 18 år
  • inneha ett svenskt personnummer

Låneexempel

För en fullt utnyttjad kredit på 20 000 kr, löptid 12 månader, uttagsavgift på 8 % av kreditbeloppet, månadsavgift på 50 kr och fakturor via e-post blir den effektiva räntan 33,30 %. Månadsbetalning i snitt 1 940 kr. Sammanlagt belopp att återbetala 23 283 kr.

Låna med betalningsanmärkning

Betalningsanmärkningar behöver inte vara något hinder för att din ansökan ska bli godkänd av Euroloan. Anledningen till detta är att de gör en sammanvägd bedömning av en mängd olika parametrar när de avgör om de kan bevilja en kredit, varav betalningsanmärkningar endast är en del.

Det är viktigt att alla Euroloans kunder ska ha råd med de kostnader deras krediter är förenade med, därför gör de alltid en noggrann bedömning av betalningsförmågan. Detta för att de inte ska bevilja krediter till personer som sannolikt skulle få problem att betala tillbaka och därmed riskera att försätta dessa i en oönskad ekonomisk situation. Av den anledningen ställer de frågor om din ekonomi och samarbetar med kreditupplysningsföretag för att ta reda på din betalningshistorik när du söker en kredit hos dem.

Utbetalning av lån

Omedelbart efter att din kredit är godkänd kan du begära en överföring till ditt bankkonto. Beroende på vilken bank du har varierar tidsåtgången för överföringen. Om du har konto i Nordea får du pengarna ofta samma dag som uttaget begärs. Har du en annan bank kan det ta mellan en till två bankdagar innan du har pengarna på ditt konto. Gör du uttaget efter kl. 15.00 eller under helgdag behandlas ditt ärende nästkommande bankdag.

Tar Euroloan UC?

Ja, Eurolan tar en kreditupplysning på alla ansökande. Detta sker när du skickar in din ansökan. Efter ansökan är gjord får du ett brev från deras kreditupplysningsföretag om att en kreditförfrågan gjorts. På det pappret står det att bolaget ELCF Sweden AB gjort förfrågan, vilket är namnet på Euroloans svenska bolag.

En långivare är ålagd att skaffa tillräcklig ekonomisk information kring den som söker en kredit. Detta är ett lagkrav och är inrättat för att skydda konsumenter mot att ta lån eller krediter som de inte klarar av. I praktiken innebär detta att alla långivare måste ta en kreditupplysning från ett kreditinformationsföretag när en ny kredit ska beviljas.

Har Euroloan företagslån?

Nej

Fördelar med Euroloans onlinekredit

1. Kostnadsfri att öppna
2. Tillgång till krediten online dygnet runt
3. Sök kredit en gång – utnyttja sedan fritt
4. Betala bara om du utnyttjar krediten
5 . Säker hantering av krediten via BankID
6. Upp till fem års återbetalningstid

Så här gör du för att låna hos Euroloan

1. Logga in med ditt BankID
2. Fyll i dina uppgifter
3. Acceptera dina kreditvillkoreuroloan-onlinekredit
4. Gör uttag till bankkonto

Euroloans kundtjänst

Telefon: 0771-200 160
Öppettider: Vardagar 7-17

Euroloan har låneskyddsförsäkring

Oförutsedda saker kan hända. Om du vill kan du teckna en frivillig försäkring som hjälper dig att betala tillbaka på kredit om du skulle bli arbetslös eller sjukskriven. Vid dödsfall kan försäkringen betala hela din utestående kredit. Du kan när som helst säga upp försäkringen.
Låneskyddsförsäkringen kostar inte något så länge du inte använder krediten. När du gör ett uttag börjar du betala en kostnad för försäkringen. Denna specificeras på din faktura.
Premien betalas månadsvis på fakturan för din kredit och beräknas som en fast procentsats på 0,6 % av det belopp du ska betala tillbaka. Exempel: om ditt utestående skuldsaldo är 10 000 kr kostar din låneskyddsförsäkring 60 kr/månad. Har du inget utestående skuldsaldo betalar du heller ingen premie.
euroloan-onlinekredit

Om Euroloan

Euroloan erbjuder konsumenter ett enkelt sätt att lösa plötsliga och återkommande lånebehov. Med en OnlineKredit kan kunderna snabbt, smidigt och upprepat låna pengar genom att söka och sköta en löpande kredit via mobilen, surfplattan eller datorn. Det är helt kostnadsfritt att söka och få en OnlineKredit. Det kostar först när krediten utnyttjas. Kunderna kan söka kreditbelopp på mellan 2 000 – 50 000 kr.

ELCF Sweden AB är ett svenskt finansbolag, men har sina rötter i Finland där de funnits sedan 2007. Euroloan ingår i en finsk finanskoncern som verkar i länderna kring Östersjön. Som relativt ungt finansbolag har Euroloan utvecklat snabba och säkra datasystem som gör det möjligt för dem att erbjuda dig som kund nya tjänster, snabb service och full kontroll när du behöver låna pengar.

 

Ansök
Copyright © 2017 Bra Lån