Euroloan

Detaljer

Kreditgivare Euroloan
Webbplats Knappen ovan
Vem får låna 18 år fyllda
Kundtjänst telefonnummer 0771-200 160
Kundtjänst mail Vardagar 7–17 kundtjanst@euroloan.se
Ränta Månadsränta 3,25 - 3,91%
Löptid Upp till 18 månader
Lånebelopp 2 000 - 50 000 kr
Kväll/Helgutbetalning Nej
Betalningsanmärkning Godtas
UC Ja
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta Kontokredit upp till 50 000kr
Kontotyper Alla Banker, Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken, Danskebank
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 96/100

Euroloan erbjuder lån mellan 2 000 – 50 000 kr. Du ansöker Euroloans onlinekredit via Bankid.

Onlinekredit hos Euroloan

Hos Euroloan ansöker du om en OnlineKredit när du behöver låna pengar. Du får då tillgång till en kontokredit på upp till 50 000 kr. Du behöver inte ta ut alla pengar direkt, utan använder precis så mycket du behöver just nu. Sedan kan du fritt låna igen, så länge du har kreditutrymme kvar. Ingen ny kreditprövning behöver göras, det är bara att själv föra över pengar från din OnlineKredit till ditt bankkonto när du behöver.

Det kostar inget att lägga upp en OnlineKredit. Du betalar först om du utnyttjar krediten genom en månadskostnad som faktureras till dig.

Du både skaffar och sköter din kredit via datorn eller mobilen. Enkelt och säkert gör du överföringar från kreditkontot till ditt bankkonto med hjälp av ditt BankID.

På my.euroloan där du sköter din kredit ser du klart och tydligt vilken månadskostnad du får om du använder krediten. Den är lika stor varje månad, på det viset slipper du obehagliga överraskningar.

Öppettider hos Euroloan

0771-200 160

Vardagar 7-17

FRÅGOR & SVAR OM EUROLOAN

HUR ANSÖKER JAG OM EN KREDIT HOS EUROLOAN?

Du ansöker online på www.euroloan.se genom att fylla i dina uppgifter. Att göra en ansökan är gratis. Vid ansökan väljer du vilket kreditbelopp du önskar och vilket återbetalningsbelopp. Identifiering sker via BankID/E-leg vid ansökan. Lånebeslutet får du inom några minuter efter din ansökan. Du kan sedan göra ditt första uttag till ditt bankkonto direkt.

HUR SNABBT FÅR JAG PENGARNA TILL MITT KONTO?

Omedelbart efter att ditt snabblån är godkänd kan du begära en överföring till ditt bankkonto. Beroende på vilken bank du har varierar tidsåtgången för överföringen. Om du har konto i Nordea får du pengarna ofta samma dag som uttaget begärs. Har du en annan bank tex Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank, Nordea kan det ta mellan en till två bankdagar innan du har pengarna på ditt konto. Gör du uttaget efter kl. 15.00 eller under helgdag behandlas ditt ärende nästkommande bankdag.

KAN JAG FÅ KREDIT OM JAG HAR BETALNINGSANMÄRKNINGAR?

Ja, vi kan acceptera betalningsanmärkningar. Det som avgör om du får en kredit hos oss är en sammanvägd bedömning av en mängd olika parametrar, inte enbart din betalningshistorik. Har du däremot en obetald skuld kvar hos Kronofogden kan vi inte godkänna din kreditförfrågan.

VEM KAN ANSÖKA OM EN ONLINEKREDIT?

För att kunna ansöka om ett korttidslån behöver du uppfylla följande minimikriterier:

  • ha ett elektroniskt BankID
  • vara minst 18 år
  • inneha ett svenskt personnummer

TAR NI UC (KREDITUPPLYSNING) NÄR JAG ANSÖKER OM EN ONLINEKREDIT?

Ja, vi tar en kreditupplysning på alla ansökande. Detta sker när du skickar in din ansökan. Efter ansökan är gjord får du ett brev från vårt kreditupplysningsföretag om att en kreditförfrågan gjorts. På det pappret står det att bolaget Mash Sweden AB gjort förfrågan, vilket är namnet på Euroloans svenska bolag.

En långivare är ålagd att skaffa tillräcklig ekonomisk information kring den som söker ett mikrolån. Detta är ett lagkrav och är inrättat för att skydda konsumenter mot att ta lån eller krediter som de inte klarar av. I praktiken innebär detta att alla långivare måste ta en kreditupplysning från ett kreditinformationsföretag när en ny kredit ska beviljas.

Euroloan är ett relativt nytt snabblån/ Nytt smslån

LÅNEEXEMPEL

Kalkylatorn visar exempelkostnader för en representativ kund. Nominell rörlig årsränta bestäms individuellt och varierar mellan 12,95 -39,50 % per 2018-09-01. Effektiv ränta för en fullt utnyttjad kredit på 20 000 kr med löptid 18 månader blir 30,91 %. I den effektiva räntan ingår startavgift 495 kr, uttagsavgift 49 kr samt aviseringsavgift 49 kr/avi. Sammanlagt att betala 24 585 kr. Månadsbetalning i snitt 1 366 kr. Då individuell ränta tillämpas kan den effektiva årsräntan variera mellan 15,04 – 93,83 % vid fullt utnyttjad kreditlimit. Återbetalningstiden för fullt utnyttjad kredit varierar mellan 18 till max 60 månader beroende på kreditens storlek. Det här är en högkostnadskredit.

EUROLOAN ÄR SOM ETT BLANCOLÅN – FAST BÄTTRE

KOSTAR INGET OM DU INTE ANVÄNDER DEN

Vår OnlineKredit är tänkt att just täcka behovet för när du behöver mindre summor för att täcka tillfälliga och snabba behov av pengar. Det går till så att du först ansöker om en kreditlimit, det vill säga ett maximalt kreditbelopp. När du får din ansökan accepterad har du därmed tillgång till pengar upp till det belopp du ansökt om. Du behöver inte utnyttja krediten och då kostar den inget heller.

Ett vanligt blancolån kostar direkt, oavsett om du väljer att använda pengarna eller ej.

LÄTT OCH SNABB ATT ANVÄNDA

Kreditbedömningen sker omedelbart när du ansöker och får du din ansökan beviljad kan du direkt använda krediten om du vill. Använder du inte krediten direkt kan du istället snabbt logga in via din dator eller mobil och begära ett uttag när du behöver pengar. Du får då pengarna direkt till ditt konto i din vardagsbank, ofta redan samma dag.

KREDITEN LÅTER DIG DELA UPP BETALNINGEN

Krediten gör att du kan dela upp betalningen på det du köper över tid, det gör månadskostnaden mer hanterlig för din ekonomi. Behöver du tillfälligt låna 5 000 kronor en månad behöver du alltså inte betala tillbaka direkt månaden efter, utan kan dela upp betalningen över fler månader. Beroende på vilket ditt maxbelopp är kan du välja att dela upp betalningen på upp till 60 månader.

Du kan alltid själv välja att betala tillbaka med större månadsbelopp om du vill. Kom ihåg, ju snabbare du betalar tillbaka, desto lägre blir den totala lånekostnaden för dig.

ANVÄND KREDITEN OM OCH OM IGEN

Ett vanligt blancolån innebär att du lånar en större summa direkt. Om du behöver låna mer måste du gå tillbaka till banken och på nytt fylla i en låneansökan. Därtill kommer också en ny kreditupplysning som läggs till i din kredithistorik.

Med en OnlineKredit kan du låna så många gånger du vill upp till din kreditlimit. Har du nått din limit kan du återigen använda krediten när du betalat av på den. Det behövs bara en kreditupplysning för att du ska få tillgång till hela din kredit.

INGEN PANT KRÄVS FÖR ETT BLANCOLÅN

Ett blancolån är helt enkelt ett lån där du inte behöver ha någon pant som säkerhet för lånet. Det gör att denna typ av lån är tillgängligt för fler. Alla har ju inte de realtillgångar som krävs för ett lån, exempelvis en bostad.

ETT DYRARE LÅN – SE TILL ATT ANVÄNDA PENGARNA KLOKT

För att kunna låna billigt krävs det nästan alltid någon typ säkerhet för lånet. Det kan vara din bostad, en båt eller något annat som har ett relativt bestämt värde. Då har långivaren en säkerhet som kan krävas in till försäljning om låntagaren inte klarar av att betala på sin skuld. Det blir då säkrare att långivaren får tillbaka sina pengar.

När långivaren inte har någon säkerhet får du betala en riskpremie, vanligen i form av högre ränta eller avgifter. Om du inte har någon säkerhet för lånet är det därför viktigt att du inte lånar för mycket. Många tänker att de ska ta ”lite extra” när man ändå har kontakt med banken, pengar som kan vara bra att ha. Ofta får du också lägre ränta ju mer du lånar, men i slutändan blir det dyrt eftersom tiden det tar att betala tillbaka blir längre.

Du bör alltså inte ta blancolån om du inte har någon tanke för vad pengarna ska användas till, men många har inte möjlighet till att spara vilket kan göra det lockande att ha en extra buffert för oförutsedda utgifter. Då finns det bättre alternativ, vår OnlineKredit, med den kan du ha lite buffert kvar utan att det kostar dig något.

ERBJUDER EUROLOAN FÖRETAGSLÅN?

Nej, Euroloan erbjuder inte företagslån

HAR EUROLOAN HELGÖPPET?

Nej Euroloan har inte helgöppet

KAN MAN LÅNA MED BANKID HOS EUROLOAN?

Ja man kan låna med Bankid hos Euroloan.

ERBJUDER EUROLOAN FÖRSÄKRINGAR?

Nej, Euroloan erbjuder inte försäkringar

KAN MAN LÅNA PÅ SENA KVÄLLAR?

ja, man kan låna pengar vardagar 7-17

Mer om Euroloan

Du kanske vill veta mer om oss? Bolaget bakom Euroloan heter Mash Sweden AB. Euroloan är ett svenskt finansbolag baserat i Stockholm, men har våra rötter i Finland där vårt moderbolag funnits sedan 2007. Vi ingår i en finsk finanskoncern som verkar i länderna kring Östersjön. Vi är specialiserade på krediter som våra kunder sköter själva online.

Vår idé är att erbjuda ett bättre sätt att låna genom att använda oss av en modernare teknologi och effektivare organisation än våra konkurrenter. Det ger oss bland annat möjligheten att erbjuda bättre villkor än många andra långivare som arbetar med mindre lån.

I enlighet med nordiska värderingar strävar vi efter att vara ett jordnära, ansvarsfullt och pålitligt bolag. Långsiktighet i våra kundrelationer är en ledstjärna. Det betyder att du som kund ska känna att vi är både ärliga och lätta att ha att göra med.

 

Ansök
Copyright © 2018 Bra Lån
Bra Lån