Expresskredit

Detaljer

Kreditgivare Expresskredit
Webbplats knappen ovan
Vem får låna Vara över 18 år, Vara folkbokförd i Sverige
Kundtjänst telefonnummer 018 - 71 00 03
Kundtjänst mail info@expresskredit.se
Ränta Månadsränta 3,8%
Löptid Upp till 3 månader
Lånebelopp 5000 - 30 000 kr
Kväll/Helgutbetalning Nej
Betalningsanmärkning Godtas ej
UC Nej
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta FAVORITLÅN! Erbjuder kontokredit, Helgöppet
Kontotyper Direktutbetalning Danskebank
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 95/100

Uppdaterade villkor från och med 2018-09-01

Var uppmärksamma på att krediten som marknadsförs är en högkostnadskredit

Expresskredit erbjuder både snabblån och kontokredit. Deras snabblån passar perfekt när du behöver extra tillskott i kassan! Välj själv hur du vill lägga upp delbetalningen, låna enkelt och flexibelt upp till 30 000 kronor. Expresskredit har direktutbetalning till Danskebank.

Nytt hos Expresskredit!

Har du redan ett lån hos Expresskredit? Nu kan du omvandla ditt gamla 30-90 dagars lån till ett kreditkonto.

Expresskredit har sänkt sin månadsränta till 3,8%.

Öppettider hos Expresskredit

Helgfria vardagar: 08:00 – 18:00

Vad är räntan på krediten?

Den nominella räntan för kontokrediten är 39,3 % (3,8 % i månadsränta). Ett typiskt uttag av 15 000 kronor som återbetalas om 12 tillfällen (ett år) är den effektiva räntan 56,73 % med ett snitt belopp per månad om 1 780 kronor. Uttagsavgift om 49 kr och uppläggningsavgift om 320 kr betalas i samband med första aviseringen efter uttaget, 35 kr i aviavgift betalas vid varje betalningstillfälle. Totalkostnad 21 055 kr.

Låneexempel hos Expresskredit

Expresskredit låneexempel

Hur ansöker man om ett flexibelt lån hos Expresskredit?

Hos oss kan du enkelt söka om ett snabblån på upp till 30 000 kronor. Vid ansökan blir du beviljad ett kreditutrymme som du själv kan styra över, vi erbjuder utrymmen om 5 000 till 30 000 kronor och du betalar endast ränta för det belopp av lånet som du har utnyttjat. Inga årsavgifter eller uppläggningsavgifter.

1. Fyll i vårt formulär

Börja med att fylla i vår enkla och snabba ansökan. Du kan ansöka på din dator eller i din telefon, ansökan anpassas till den enhet du har tänkt att använda. Ansökan tar inte mer än några minuter att fylla i och vi finns här för att hjälpa dig med ansökan om du har några frågor.

2. Identifiera dig

Du kan identifiera dig på två olika sätt hos oss.

1. Bankinloggning

Identifiera dig genom att logga in på din bank. Detta sätt gör att ansökan hos oss är gratis och du får snabbast handläggning.

2. ID-Kopia

Du skickar in en giltig kopia på din ID-handling samt en övrig handling så som lönespecifikation eller kontobevis.

3. Ta emot dina pengar

Efter du har identifierat dig och att vi har gjort en fullständigt kreditbedömning och bedömt dig som godkänd gör vi en utbetalning av det uttag som du har valt så snart som möjligt till dig.

Pengarna finns sedan på ditt konto inom en bankdag. Om du har fått meddelande om att utbetalningen är utförd kommer de in på kontot enligt nedan tabell

Innan 9:30 Mellan 9:30 – 11:30 Mellan 11:30 – 13:30 Efter 13:30
~11:30 ~13:30 ~15:00 – 17:00 ~9:30 nästa bankdag

När de kommer in beror helt och hållet på avsändaren och mottagarens bank.

4. Betala tillbaka

Du kan flexibelt välja att betala av hela din skuld när som helst, betala en klumpsumma eller betala minsta månadkostnaden per månad. Den minsta månadskostnaden är 10 % av din totalskuld eller 300 kronor, vilket som är högst. Beloppet dras automatiskt via autogiro den 28:e varje månad.

Om du missar din betalning kommer ditt konto att spärras för flera uttag och du kan få påminnelser och till slut sägs ditt lån upp och kan gå vidare till kronfogden. För att veta mer kan du läsa på betala tillbaka.

5. Hantera ditt konto

På mina sidor kan du hantera ditt egna lån. Här kommer en liten lista på vad du kan göra.

  • Ta ut pengar ifrån din kredit
  • Höja din kreditlimit
  • Se dina transaktioner och händelser
  • Hitta inbetalningsinformation

Krav för att ta ett smslån

För att få ett snabblån hos Expresskredit har vi vissa krav, dessa krav kan du läsa om nedan.

Mellan 18 och 72 år.

Deklarerad inkomst i Sverige under två senaste åren.

Inga skulder eller aktiva ärenden hos kronofogden.

Inga betalningsanmärkningar.

Utöver kraven på kreditupplysningen så ska din nuvarande ekonomi vara tillräcklig för att vi ska anse att du har möjlighet att återbetala ditt snabblån. Detta görs med en så kallad kvar att leva på analys. Där samlar vi dina inkomster och dina utgifter och tar hjälp av konsumentverket att räkna ut hur mycket du har kvar att leva på efter du ska ha betalt kostnaderna för ditt korttidslån. Har du tillräckligt kvar att leva på och går igenom våra krav i listan ovan har du blivit godkänd snabblånet.

Hur gör jag uttag?

Efter du har blivit beviljad din kredit kommer vi att betala ut ditt första uttag. Om ditt önskade uttag överstiger ditt kreditutrymme har vi justerat det till ditt kreditutrymme.

Om du vill göra egna uttag efter detta kan du logga in på mina sidor och själv göra uttag, du kan även ringa oss på 018 71 00 03 så hjälper vi dig.

När kommer mitt uttag?

Vi gör utbetalningar under våra öppettider, för närvarande helgfria vardag mellan 8 till 18. Om du får bekräftelse att utbetalningen har betalats ut innan 13:30 når pengarna ditt konto samma dag. Efter 13:30 når dem ditt konto nästkommande helgfria vardag.

Hur identifierar jag mig?

Vi erbjuder identifiering genom inloggning via din bank via tjänsten Instantor (BankID eller personlig inloggning) eller att du skickar in kopior på din ID-handling samt ekonomisk information så som lönespecifikationer.

Har expresskredit helgutbetalning?

Nej, expresskredit betalar inte ut pengar på helger.

Mer om Expresskredit

Expresskredit är en del av GF Money Consumer Finance och erbjuder ett flexibelt kreditkonto där kunder kan beviljas en kredit på upp till 30 000 kronor.

Vår kredit fungerar precis som ett kreditkort där kunden endast betalar ränta och uttagsavgift för den del av krediten som är använd. Som förval betalas krediten av med lägsta belopp varje månad via autogiro som är 10 % av den totala skulden eller 300 kronor, vilket som är högst.

Kunderna kan även välja att betala av skulden när som helst eller amortera extra när kunden så väl önskar. Allt hanteras smidigt via mina sidor.

Expresskredit har erbjudit mikrolån på den svenska marknaden sedan 2008 och är ett av de etablerade märkena i segmentet med flexibla konsumentkrediter.

Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån