Feldelta

Detaljer

Kreditgivare Fedelta
Webbplats Svenska bolag
Vem får låna företag i hela Sverige oavsett bolagsform
Vem får låna knappen ovan
Kundtjänst telefonnummer 033 – 720 11 30
Kundtjänst mail kundservice@fedelta.se
Ränta Individuellt efter kreditbedömning
Löptid 6 - 36 månader
Lånebelopp 25 000 SEK - 1 MSEK.
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta Företagslån - snabb utbetalning
Kontotyper Utbetalning inom 24 timmar till alla banker
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 56/100

Fedelta erbjuder företagslån från 25 000 SEK – 1 MSEK. Löptiden är mellan 6 – 36 månader. Ansökan är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något. Fedelta återkommer med offert samma dag och beviljat lån betalas ut inom 24 timmar.

Låna till ditt företag hos Fedelta

Så här ansöker du om ett företagslån hos Fedelta

STEG 1

VÄLJ LÅNEBELOPP OCH ÅTERBETALNINGSTID

Här kan du själv ange önskat belopp och återbetalningstid.Minsta lånebelopp är 25 000 kronor upp till maximalt 1.000 000 kronor. Tiden för återbetalning är mellan 6 och 36 månader. Syftet med våra företagslån är givetvis att underlätta för ditt företag och det är viktigt att du alltid överväger lånebehovet och inte ansöker om högre kredit än vad företagets ekonomi tillåter.

STEG 2

BESKED

När du ansökt om lånet tittar vi på den finansiella situationen för företaget och i vissa fall för företrädarna. Detta gör vi genom en kreditbedömning tillsammans med vår partner UC. Ingen omfrågekopia sänds ut, så kreditkontrollen påverkar inte bolagets eller dina möjligheter till andra lån.

Ofta kan vi basera vårt beslut på de uppgifter du lämnat i ansökan men ibland kontaktar vi dig för kompletterande uppgifter. Ibland tvingas vi tacka nej till låneansökningar.

Oavsett besked strävar vi på Fedelta efter att kunna lämna snabba och tydliga besked till dig som företagare.

STEG 3

UTBETALNING

Vid godkänd låneansökan betalas lånet ut omgående, i de flesta fall inom 24 timmar. Helgdagar och olika bankers överföringstider kan påverka utbetalningstiden.

HUR SNABBT KAN JAG HA PENGARNA PÅ MITT KONTO?

Vid godkänd låneansökan är vår ambition att betala ut lånet inom en arbetsdag. Bankernas överföringstider och helgdagar kan påverka utbetalningstiden.

KAN JAG VARA FLEXIBEL MED MIN AMORTERING?

Ja. Våra företagslån är flexibla och vi vet att ditt företags förutsättningar kan ändras. Vill du återbetala lånet i förtid kan du göra det och betalar då inte för återstående tid utan bara för varje påbörjad månad. Kontakta oss så hjälper vi dig!

HUR HANTERAS MIN ANSÖKAN?

Din låneansökan behandlas konfidentiellt och säkert och dina uppgifter är trygga hos oss.

VEM KAN SÖKA FÖRETAGSLÅN HOS FEDELTA?

Företagslån hos Fedelta.se vänder sig till företag i hela Sverige oavsett bolagsform. Oavsett storleken på företaget eller om det är nystartat eller etablerat så är du välkommen med din låneansökan. Vi arbetar med alla branscher med den uttalade målsättningen att hjälpa duktiga entreprenörer och företagare i deras verksamhet.

VILKA KRAV STÄLLS FÖR ATT FÅ ETT FÖRETAGSLÅN?

Varje enskild ansökan behandlas individuellt. Vi verkar för sunda lån och det viktigaste kriteriet är företagets återbetalningsförmåga.

I vissa fall tvingas vi avslå ansökningar, till exempel på grund av att det sökande bolaget eller dess företrädare har betalningsanmärkningar eller höga skulder. Enstaka betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för beviljad kredit, utan vår ambition är att alltid se till helheten.

VILKA AVGIFTER ÄR KOPPLADE TILL FÖRETAGSLÅNEN?

En av våra ledstjärnor på Fedelta är transparens och enkelhet. Vi har inga aviavgifter, administrationsavgifter, uppläggningsavgifter eller andra dolda avgifter utan det enda som tillkommer är en månadsavgift för företagslånet.

HUR KONTROLLERAS FEDELTAS VERKSAMHET?

Fedelta Finance AB är registrerat som finansiellt institut hos Finansinspektionen och en auktoriserad revisor kontrollerar och granskar verksamheten.

VAD ÄR RÄNTAN PÅ FÖRETAGSLÅNEN?

Våra företagslån är räntefria och i stället betalas en fast månadsavgift varje månad. Utöver denna tillkommer inga dolda avgifter. Månadsavgiften sätts individuellt utifrån vår kreditbedömning.

Du kan när som helst återbetala lånet och betalar då givetvis ingenting för återstående tid utan endast för påbörjade månader.

ÄR MÅNADSAVGIFTEN MOMSPLIKTIG?

Nej, avgifterna är helt momsbefriade.

VAD ÄR UNIKT MED FEDELTAS FÖRETAGSLÅN?

Vi vill underlätta livet för dig som företagare. Till skillnad från traditionella banker och låneinstitut har vi istället för pampiga banklokaler och dyra tjänstemän satsat på en automatiserad modell för kreditbedömning. Vår utarbetade process för kreditbedömning gör att vi kan se helheten och bevilja lån på ett smidigt sätt.

På Fedelta har vi respekt för att kapital till investeringar ibland brådskar och vi gör allt för att betala ut beviljade företagslån inom en arbetsdag.

Vi är stolta över att ha en transparent och enkel lösning för dig som företagare. Lånen är helt flexibla och du kan när som helst återbetala lånet utan att betala för återstående tid.

Duktiga företagare förtjänar att bemötas med respekt och ett leende på läpparna och vårt team finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.

Varför Fedelta företagslån?

Om Fedelta

Vi som driver Fedelta.se har själva i många år drivit företag inom olika branscher. Vi vet att det krävs hårt engagemang och arbete för att lyckas. Det är en fantastisk känsla att se sitt företag blomstra och utvecklas.

Företagare och entreprenörer är den viktigaste motorn för tillväxt i samhället men ibland kan det vara svårt att få finansiering för nödvändiga investeringar. Som företagare faller man ofta utanför storbankernas ramar för att ge krediter och vi känner igen känslan av att ha bra idéer, att kanske vara nystartad eller att behöva snabb hjälp med en avgörande investering men att inte få den hjälp man behöver med kapital till företaget.

Ur detta föddes Fedelta Finance. Vi håller dig som företagare i handen och hjälper dig att utveckla verksamheten. Våra ledord är nytänkande och flexibilitet. På ett enkelt sätt hjälper vi dig med företagslån och skapar möjligheter för ditt företags framgång oavsett hur litet eller stort ditt företag är eller i vilken bransch du är verksam i.

Välkommen till Fedelta,

Micael Wiklander, Grundare

Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån