Froda

Detaljer

Kreditgivare Froda
Webbplats Knappen ovan
Vem får låna Svensk registrerat företag, enskild firma går också bra.
Kundtjänst telefonnummer 010-3333110
Kundtjänst mail info@froda.se
Ränta Varierar
Löptid upp till 18 månader
Info 10 000 - 1 000 000 kr
Lånebelopp 10 000 - 1 000 000 kr
Kväll/Helgutbetalning Nej
UC Ja
Kväll/helgutbetalning Yes
Bra att veta Yes
Bra att veta Företagslån
Kontotyper Alla banker
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 70/100

Froda Företagslån

Froda är ett lån till företag som gör det enklare för småföretag att växa. Det är enkelt att ansöka. Enkelt att få pengarna på kontot. Enkelt att betala tillbaka. Froda är ett enklare företagslån med bra villkor. Svårare än så vill vi inte göra det.

Hos oss sker allt rättvist och digitalt. Du ansöker smidigt på vår hemsida och får ett förslag direkt. Du slipper visa affärsplaner, redovisa årsbudget och boka bankmöten.

  • Ansök på 3 minuter – Du ansöker enkelt online och legitimerar dig med Mobilt BankID.
  • Få offert samma dag – Svaret får du samma dag. Där du ser du din totalkostnad. That’s it.
  • Pengar inom 24 h – Signera digitalt. Pengarna får du inom 24 h. Inga andra avgifter läggs till med tiden.

Vem kan ansöka om företagslån?

  • Svensk registrerat företag, enskild firma går också bra.
  • Försäljning igång i minst 6 månader

Bli rättvist bedömd

Vi gör en rättvis kreditbedömning som baseras på ditt företags försäljning istället för att bara se till din årsredovisning. Det gör ingenting om du har en betalningsanmärkning. Det enda som är viktigt är att du har en försäljning igång i ditt företag. Ansök så återkommer vi om vi har eventuella frågor som behöver besvaras.

Full kontroll med ett fast pris

Efter färdig ansökan får du en offert via mail, som visar din exakta lånekostnad. Du lånar till ett fast pris. Inga andra avgifter tillkommer  (som t.e.x påminnelseavgift, dröjsmålsräntor eller administrativa avgifter). Du får full kontroll på kostnaden för ditt företagslån.

Tacka ja med ett klick

Du tackar ja till offerten med ett klick och signerar enkelt med en digital signatur.

Få pengarna nästa dag

Pengarna finns på ditt företagskonto nästa dag och du kan göra den investeringar du vill med full koll på vad du har lånat och vad du ska betala tillbaka, snabbt och inga konstigheter.

Återbetala smidigt

Två dagar efter att du fått dina pengar börjar återbetalningen. En mindre summa dras från ditt företagskonto varje vardag, ett smidigt sätt att betala tillbaka. Du slipper planera för stora månadsbetalningar och blir av med lånet ”utan att det riktigt känns”.

Mer om Froda

Vi vill att företagslån ska vara rättvist och till för alla, nystartade som väletablerade företag.

Hos alla företag börjar det alltid med en idé. En idé om ny utrustning, marknadsföring, en ny anställd. Vår idé är att stötta er. Vi vet att över 80% av alla nya jobb skapas av er som småföretag. Vi vet att det är ni som gör gott för samhället, tar störst risk och jobbar flest timmar. Därför har vi utvecklat en helt digital tjänst som ger ett enklare och smartare företagslån, så att små företag får samma möjlighet till investering som stora. Vi vill helt enkelt att alla bra idéer ska få en chans att frodas. Svårare än så är det inte.

Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån