GF Money

Detaljer

Kreditgivare GF Money
Webbplats kanppen ovan
Vem får låna 18 år fyllda
Kundtjänst telefonnummer 08 - 50 23 7000
Kundtjänst mail info@gfmoney.se MÅN–FRE 8–18 LÖ–SÖ 10-14
Ränta Från 3,2%
Löptid månadsinbetalningar med lägsta belopp
Lånebelopp 1000 - 30 000 kr
Kväll/Helgutbetalning Ja
Betalningsanmärkning nej
UC nej, creditsafe
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta Öppet lör & sön
Kontotyper Till alla banker
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 92/100

*Högkostnadskredit*

GF Money erbjuder kontokredit från 1000 – 30 000 kr. Kontokredit är som ett kreditkort fast i mobilen. Du kan göra uttag när som helt och få pengarna utbetalda direkt till ditt konto.

Krav för att få låna pengar av GF Money

Som ansvarsfull kreditgivare analyserar vi din betalningsförmåga för att se till att du kan betala tillbaka de belopp som du tar ut från din kontokredit. Vi förlitar oss inte blint på historiska uppgifter utan ser även till din framtida betalningsförmåga. Nedan finner du våra grundkrav för att bli beviljad en kredit. Vi gör alltid en individuell bedömning vid varje kreditansökan.

Minst 18 år

För att bli beviljad en kredit hos oss måste du vara minst 18 år och maximalt 72 år.

Fast månadsinkomst

Även fast månadsbetalningarna för vårt kreditkonto är låga kräver vi att du har en fast återkommande månadsinkomst.

Folkbokförd i Sverige

Du måste ha varit folkbokförd i Sverige de senaste fem åren. Du måste även ha ett personligt svensk bankkonto.

Inga ärenden hos kronofogden

Du får inte ha några skulder hos kronofogden eller några betalningsanmärkningar.

Mer om GF Money kontokredit

Vårt kreditkonto är en mångsidig kredit som uppfyller många olika finansieringsbehov. Du kan ansöka om ett kreditutrymme från 1 000 till 30 000 kronor. Vi debiteras inte för extra kostnader som ansökningsavgifter, avgift för att höja limit eller årsavgift. Du betalar endast för det utrymme du har använt.

Få 1 000–30 000 i kreditutrymme

Du kan ansöka om kredit med ett utrymme på upp till 30 000 kronor och använda det belopp som behövs för stunden. Vi har en lång återbetalning vilket håller dina kostnader låga så det inte belastar din ekonomi allt för mycket.

Ingen pant eller säkerhet krävs

När du ansöker om en kontokredit hos GF Money behöver du inte lämna någon säkerhet eller pant. Vi säkerställer din återbetalningsförmåga, bland annat genom att kontrollera din kreditinformationen via moderna analysmetoder.

direktutbetalning till ditt konto när du lånar hos GF Money

I bästa fall kommer du få pengar på ditt konto direkt efter ansökan har blivit godkänd, detta tar oftast några minuter. Beroende på vilken bank du har kan det ta olika långt tid. Om du har Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, SEB och Swedbank har vi direktutbetalning 24 timmar om dygnet, alla dagar på året oavsett om kundtjänst har öppet eller inte.

Ett alternativt till den traditionella banken

Konsumentkreditgivaren GF Money är flexibel och använder modern teknik. Du ansöker om en kontokredit direkt på hemsidan och behöver till exempel inte besöka ett bankkontor eller gå på pinsamma möten med din bankman. Vi är också måna över att du ska kunna vara så anonym som möjligt, vi skickar våra kreditupplysningskopior till Kivra och din bank kan inte se kreditupplysingen. Om det önskas kan du få all avisering direkt till din e-post.

Frågor om svar om GF Moneys kontokredit

Vilka är GF Money?

Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån