GoodCash

Detaljer

Kreditgivare Goodcash
Webbplats Knappen ovan
Vem får låna svenskt personnummer
Kundtjänst telefonnummer info@goodcash.se
Kundtjänst mail Mån - fre: 8 - 16
Ränta Månadsränta från 3,95%
Löptid 1-8 år
Lånebelopp 5000 - 50000 kr
Kväll/Helgutbetalning Nej
Betalningsanmärkning Godtas
UC Nej
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta Nytt smslån
Kontotyper Alla banker
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 85/100

Hos Goodcash kan du låna mellan 5000 – 50 000 kr. Återbetalningstid är mellan 1 – 8 år. Hos Goodcash kan du låna med bankid.

Kontakta Goodcash

Kontakta oss på info@goodcash.se
eller ring på 031 – 755 41 00

Lånevillkor Hos Goodcash

Det finns några grundkrav du behöver uppfylla för att kunna ansöka om lån hos oss. Här nedan ser du våra grundkrav.

  • Du är minst 20 år gammal.
  • Du är maximalt 62 år gammal.
  • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos kronofogden (betalningsanmärkning och gamla utmätningsförsök får finnas). Du får dock maximalt ha 9 st betalningsanmärkningar.
  • Du har inkomst av tjänst eller näringsverksamhet.
  • Du har svenskt personnummer och en folkbokföringsadress.
  • Du får inte ha skuldsanering, vara försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap

Fördelar med att låna pengar hos Goodcash.se

  • Låna pengar med snabb svarstid och låg ränta
  • Våra villkor är bättre än våra konkurrenters – jämför gärna själv!
  • Inga årsavgifter eller uppläggningsavgifter
  • Pengarna sätts in på ditt konto inom två arbetsdagar – i vissa fall ännu snabbare

Goodcash.se är låneinstitutet som tillåter dig låna pengar med betalningsanmärkning. Vi, till skillnad från många andra aktörer inom finansiering, tar hänsyn till att alla kan råka ut för ekonomiska bekymmer och att det inte är rättvist att gå miste om framtida möjligheter på grund av ett tidigare snedsteg eller slarv. Därför tittar vi på ditt ekonomiska tillstånd som det ser ut idag och låter det vara avgörande i din låneansökan.

Lån med snabb svarstid kan vara avgörande

Om du behöver pengarna nu är det också nu du ska få låna. Vi inser betydelsen av ett lån med snabb svarstid. Utan en skyndsam process kan lånet vara lönlöst och därför ser vi till att du har pengarna på ditt konto inom 24 timmar från att ansökan kommit in. Vi erbjuder lån med snabb svarstid som samtidigt är tryggt och säkert.

Själva låneansökan tar bara fem minuter om BankID används. Att använda e-legitimation är ett enkelt sätt att verifiera din identitet och slippa skicka in fysiska papper.

Lån med Betalningsanmärkning

Nu för tiden är det inte ovanligt att framför allt många unga människor har en eller flera betalningsanmärkningar. Ibland kan det vara något så enkelt som en bortglömt P-bot eller trängselavgift som är boven. Orsakerna är ofta små och oskyldiga men får stora och ibland förödande konsekvenser. Bland annat blir de flesta banker och andra låneinstitut ointresserade att låna ut pengar. Att låna pengar med betalningsanmärkning är således inte en enkel och lätt sak att lösa. Hos oss kan du få lån trots betalningsanmärkning. Du får till och med svar inom max 24 timmar avseende vår produkt, internetlån med betalningsanmärkning. Dessutom erbjuder vi detta lån till schyssta villkor. Kanske är det just denna hjälp du behöver för att på lång eller kort sikt lösa olika knutar som försvårar din vardag. Vem vet, kanske är det vi detta lån som du får ditt nya hyreskontrakt?

Hur som helst är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi finns bara några enkla dataklick bort. Glöm inte att våra kundanpassade produkter har syftet och målet att så långt som möjlig underlätta i din och andras ekonomiska situation. Vi försöker alltid att hitta lösningar för att hjälpa, inte stjälpa.

Vad menas med ett SMSlån?

SMS lån är ett lite missvisande uttryck, det syftar oftast till snabba lån med direkt utbetalning, inte till att lånet tas via SMS. GoodCash.se kan erbjuda dig lån där du får pengarna direkt. Du lånar utan säkerhet och har pengarna inom 24 timmar från det att din ansökan har blivit beviljad. GoodCash.se erbjuder bra villkor och ser till din nuvarande betalningsförmåga. Vi skiljer oss med andra ord från många andra låneinstitut.

SMSlån är ett samlingsnamn för mindre snabblån som utbetalas direkt och snabbare än från de traditionella låneinstituten. Du kan sköta hela låneansökan från telefonen genom att gå in på GoodCash.se, men du kan inte ansöka via SMS eftersom det krävs att du signerar lånet på något sätt. Hemsidan är det snabbaste och enklaste sättet att ansöka om ett lån från GoodCash.se på. Där signerar du enkelt och säkert hela ansökan med BankID och skickar sedan in den.

Det som skiljer GoodCash.se från andra låneinstitut som har tjänster som faller under rubriken SMSlån är att GoodCash.se är en erfaren och trygg partner med låga räntor. Vi har inte dolda avgifter som kommer att överraska dig i efterhand och vi har schyssta villkor. Därför tål vi att jämföras med andra långivare!

SMS lån med direktutbetalning

Något annat som kännetecknar det som brukar kallas som  smslån är att pengarna utbetalas direkt. Det betyder att när låneansökan har blivit beviljad så betalas pengarna in på ditt konto inom 24 timmar, utan att du nödvändigtvis har behövt hantera ett enda papper. Detta tack vare BankID, som är en godkänd elektronisk signeringstjänst och lika juridiskt hållbar som en vanlig underskrift. Med skriver du under den digitala ansökan som du fyller i på GoodCash.se.

Har du inget BankID kan du självklart ansöka på gammal hederligt sätt och fylla i våra lånehandlingar för hand. Hör av dig till oss så skickar vi hem ett låneavtal och ett medgivande för autogiro till dig. Dessa handlingar fyller du i det och signerar som vanligt och skickar sedan tillbaka det till oss.

Lån som stöttar din ekonomi

Goodcash.se är ett låneinstitut som ser på våra kunders framtid med tillförsikt. Alla har någon gång varit i ekonomiska bekymmer och att döma en person utifrån dennes ekonomiska bakgrund är varken moraliskt rätt eller produktivt. Därför tittar vi istället på din ekonomiska framtid, och den ser ljus ut! Att låna pengar utan inkomst är svårt, men vi gör en sedvanlig kreditprövning hos UC och bedömer där din förmåga att betala tillbaka.

Till skillnad från vad många tror betyder UC inte kreditupplysning. UC står för Upplysningscentralen som, precis som Creditsafe och Bisnode, utför kreditupplysningar på privatpersoner. Med Goodcash.se kan du inte låna pengar utan UC eller inkomst, vi bedömer alltid din förmåga att betala tillbaka lånet även om du har en tidigare anmärkning.

För att låna pengar av oss krävs det att du uppfyller några kriterier. Vi försöker, till skillnad från många andra aktörer, att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig att låna pengarna du behöver.

Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån