Klicklån

Detaljer

Kreditgivare Klicklån
Webbplats knappen ovan
Vem får låna 20 år fyllda, Deklarerad inkomst
Kundtjänst telefonnummer 020-242424
Kundtjänst mail info@klicklan.se
Ränta Individuell räntesättning
Löptid 1-7 år
Lånebelopp 10 000 - 40 000 kr
Kväll/Helgutbetalning Nej
UC för belopp över 10 000 kr
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta Få dina pengar inom 2 arbetsdagar
Kontotyper Alla banker
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 97/100

*Högkostnadskredit*

Hos klicklån kan du låna från 10 000 – 40 000 kr. Löptiden är 1 – 7 år. Du kan ansöka via BankID.

Låneexempel:

Fast ränta 9,84-21,60%. Effektiv ränta 16,33% – 29,99% (2018-01-02). Totalt belopp att betala 16 262 – 22 064:-. Löptid min 12-max 84 mån. Max effektiv ränta 29,99%. Administrationsavgift tillkommer utöver månadsbeloppet (19:-/mån vid autogiro, annars 39:-/mån).

Frågor och svar om klicklån

Hur mycket kan jag låna?
Du kan låna från 10 000 till 40 000 kronor.

Hur lång är min återbetalningsperiod?
Du kan själv bestämma löptiden för ditt lån, mellan 12-84 månader. Lös lånet når du vill – utan avgifter

Behöver jag lämna säkerhet för lånet?
Nej, det behöver du inte. Vi ställer inga krav på säkerhet för lånet.

Hur ansöker jag om att få ett KlickLån?
Du behöver bara fylla i formuläret till höger så gör vi automatiskt en online-kreditprövning och du får svar på din ansökan. I vissa fall behöver vi ställa några enkla frågor till dig innan vi kan slutligt godkänna ditt lån. Om så är fallet kommer du få besked på skärmen och vi kommer därefter kontakta dig under våra öppettider (mån-fre kl 08-18) via telefonnummer 020-24 24 24. Syftet är att ge oss en tydligare bild av din privatekonomi, så att vi kan finde det rigtige lån til dig.

Hur hög blir min ränta?
Din ränta bestäms först efter en individuell kreditprövning. De räntor vi för närvarande kan erbjuda ligger mellan 9,84%-21,60%. I samband med att vi godkänner din låneansökan kommer du få ett låneavtal för underskrift, och där framgår klart och tydligt både din årsränta samt din effektiva ränta. Effektiv ränta är ett sätt att enkelt se din totala kostnad för lånet, inklusive eventuella avgifter, uttryckt som en årlig räntesats.

Hur fungerar er kreditprövning?

Vi är måna om att följa god kreditgivningssed. Detta innebär bland annat att vi alltid tar en aktuell kreditupplysning från ett kreditupplysningsföretag innan vi kan godkänna en låneansökan. Dessutom behöver vi i vissa fall ställa några ytterligare frågor, för att skapa en heltäckande bild av din privatekonomi. Det kan vara uppgifter som din aktuella månadsinkomst, vilken form av försörjning du har, hur stora kostnader du har för boende och eventuella andra krediter, din familjesituation etc.

Vi är ett seriöst och långsiktigt företag med över 40 år på nacken och vårt mål är att erbjuda kontantlån under ansvarsfulla förhållanden. När vi behandlar din ansökan lägger vi därför stor vikt vid att säkerställa att du inte får ekonomiska problem genom att ta vårt lån.

Godkänner ni lån om jag har en betalningsanmärkning?
Nej, så länge du har en eller flera registrerade betalningsanmärkningar godkänner vi inget lån. Orsaken är att vi vill undvika att våra kunder hamnar i betalningssvårigheter.

Hur godkänner jag låneavtalet?
Så snart vi har godkänt din ansökan skickar vi dig ett låneavtal som du ska läsa igenom noggrant. Återkom till oss om du har några frågor så hjälper vi dig räta ut frågetecknen.

Enklast är om du kan och vill godkänna avtalet elektroniskt, via BankID (se http://www.e-legitimation.se/ för mer information om hur du ansöker om e-legitimation). I detta fall skickar vi dig ett e-post med en länk som du klickar på för att komma vidare till vår samarbetspartner för e-signering, Signicat http://www.signicat.se. Där behöver du använda din e-legitimation (t ex BankID, mobil BankID, Telias eller Nordeas e-legitimation) för att få tillgång till ditt låneavtal (i PDF-format). Läs noga igenom låneavtalet, och passa på att spara ner det och skriva ut det för framtida referens. Därefter e-signerar du ditt avtal.

Om du inte vill eller kan skriva under ditt lånekontrakt med digital signatur skickar vi dig istället två exemplar av ett fysiskt kontrakt med posten. Du skriver sedan under ett exemplar och skickar tillbaks till oss, tillsammans med kopia av giltig legitimation. Behåll det andra exemplaret för din egen framtida referens.

Hur och när får jag pengarna?
Så snart vi har fått in ditt, med e-signering eller på papper, underskrivna låneavtal betalar vi ut pengarna (utbetalning sker dock endast helgfria vardagar). Pengarna kommer in på ditt bankkonto 1-2 arbetsdagar efter att ditt lån har godkänts.

Hur gammal måste jag vara för att ta ett KlickLån?
Du måste ha fyllt 20 år.

Erbjuder ni företagslån?

Nej klicklån har inga företagslån

Har ni helgutbetalning?

Nej

Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån