Komplett Bank

Detaljer

Kreditgivare Komplett bank
Webbplats kanppen ovan
Vem får låna 20 år fyllda, Deklarerad inkomst
Kundtjänst telefonnummer +46 (0)8 403 096 00
Kundtjänst mail kundservice@komplettbank.se
Ränta Nominell ränta 4,9%
Löptid Upp till 5 år
Lånebelopp 10 000 - 500 000 kr
Kväll/Helgutbetalning Ja
Betalningsanmärkning Nej
UC ja
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta Bästa lån och kreditkort 2020
Kontotyper Alla banker
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 68/100

Information om lån hos Komplett Bank

Hos Komplett Bank kan du låna mellan 10 000 – 500 000 kr. Den nominella räntan ligger mellan 4,9 – 19,9%. Komplett bank erbjuder både flexibla lån och kreditkort.

Flexibelt lån hos Komplett bank

 • Lån på upp till 500 000 kr utan säkerhet
 • Betala av på lånet när du tycker att din ekonomi tillåter det
 • Låna mer inom den tilldelade ramen när du önskar
 • Använd pengarna till vad du vill

Privatlån, konsumtionslån, fritidslån, renoveringslån, lån till refinansiering, båtlån osv. Kärt barn har många namn när våra konkurrenter ska namnge sina lån utan krav på säkerhet. Vi samlar allt detta under det vi kallar ”Flexibelt Lån” och bryr oss sedan inte om hur du väljer att disponera pengarna du lånar.

Med Flexibelt Lån från Komplett Bank tilldelas du en låneram på upp till 500 000 kr utan att behöva uppge någon säkerhet. Hur mycket du blir beviljad avgörs utifrån en kreditbedömning.

Flexibelt Lån kan du betala av på precis när du önskar. Dessutom kan du ta ut mer pengar när du vill och behöver. Vårt krav är att du håller dig inom ramen du blir tilldelad och att du åtminstone betalar räntor och avgifter varje månad. Samtidigt rekommenderar vi att du gör upp en förnuftig avbetalningsplan.

Utbetalning av lån

 • Få svar direkt på hur mycket du kan låna
 • Lånet utbetalas när avtalet signeras med BankID

Komplett Bank behandlar din ansökan omedelbart efter att vårt webbaserade ansökningsformulär har fyllts i och skickats in. Hos Komplett bank kan du låna med Bankid. När ansökan blir godkänd och du signerar kreditavtalet elektroniskt med BankID, kan utbetalningen av lånet göras redan samma dag.

I vårt ansökningsformulär ser du vilka uppgifter som behövs för att vi ska behandla ansökan. Så snart vi har tagit emot och verifierat din ansökan blir kreditavtalet tillgängligt för elektronisk underskrift. När avtalet är signerat och eventuell ytterligare dokumentation har kommit in, kan vi betala ut lånet.

Samla lån och krediter

 • Samla lånen på bara en enda månadsvis faktura
 • Förmånlig ränta jämfört med de flesta alternativa smålån
 • Minskade månadsavgifter med bara en långivare

Om du redan har skulder i samband med kreditkort, köpfinansiering och/eller konsumtionslån, kan det vara både praktiskt och lönsamt att samla och lösa dessa med Flexibelt Lån från Komplett Bank.

Ett lån utan säkerhet har normalt lägre ränta än kreditkort. Om du dessutom har lån hos flera långivare, medför detta i sig onödiga avgifter jämfört med att samla lånen i ett flexibelt lån. Komplett Bank erbjuder inte bara det mest flexibla lånet, utan vi strävar också efter att vara föregångare sett till förmånliga räntor och avgifter.

Låneexempel

Låneexempel vid tilldelat lån på 100 000 kr under 5 år, nominell ränta 8,9 %, effektiv ränta 10,28 %, uppläggningsavgift 495 kr, totalt 126 971 kr. Exemplet förutsätter att lånet betalas tillbaka med lika stora månadsbelopp på 2 116 kr under 5 år. Flexibelt lån kan när som helst dras upp innanför tilldelad kreditram och har en öppen ände. Krediten är revolverande och räntor beräknas på nyttjad kreditram. Månatligt minimibelopp att betala blir beräknat utifrån total utestående kredit vid faktureringstidpunkten.

Komplett Bank Mastercard

Kreditkortet som ger dig bonus på alla dina köp och dessutom suveräna fördelar. Med Komplett Bank Mastercard har du ett mycket flexibelt kort, skräddarsytt för näthandel. För kortet gäller:

 • Inkluderade försäkringar
 • Ingen årsavgift
 • Självvald PIN-kod
 • Avgiftsfria kontantuttag
 • Upp till 50 dagar räntefri kredit vid full nedbetalning

Betala med mobiltelefon, surfplatta eller dator. Du kan använda digitala plånböcker med ditt Komplett Bank Mastercard vid betalning av varor och tjänster.

100 bonuspoäng = 100 kronor

Ett köp med Komplett Bank MasterCard hos Komplett.se på 1000 kr ger 4% bonusintjäning som motsvarar 40 bonuspoäng.

Kreditkortet ger dig möjligheten att tjäna upp till 500 bonuspoäng i månaden och 2000 bonuspoäng senaste 12 månaderna.

Bonus på alla köp!

Med Komplett Bank MasterCard tjänar du automatiskt bonuspoäng på dina varuköp. Bonuspoängen kan nyttjas till nya köp eller att nedbetala fakturor.

Så tjänar du bonus:

 • 4% på alla köp hos Komplett.se
 • 2% bonus på alla köp av varor på internet*
 • 1% bonus på övriga varuköp

*Webbplatser som är registrerade som e-handel av Mastercard

Maximal intjäning av bonuspoäng är 500 per månad och 2000 sista 12 månaderna.

Mastercard från Komplett Bank för dig som shoppar på nätet

Komplett Bank Mastercard: kreditkortet för dig som shoppar på nätet

Med ett kreditkort från Mastercard i fickan kan du vara lugn oavsett om du shoppar hemma eller utomlands. Det amerikanska företaget Mastercard Inc. driver nämligen världens snabbaste nätverk för betalningsprocesser och det går att handla med Mastercard-kort i över 210 länder. Företaget ger inte själva ut kort till konsumenter, deras kort ges ut av banker och kreditinstitut.

Vilket Mastercard passar dig?

När du bestämt dig för att skaffa ett Mastercard blir nästa steg att hitta rätt kort för dig. Det finns nämligen olika Mastercard-kort med olika förmåner. För att hitta det som gynnar dig bäst gäller det att först fundera vilka slags köp som du kommer att använda kreditkortet till. Komplett Bank MasterCard är ett bra alternativ för dig som gillar att shoppa på nätet. Lojalitetsprogrammet som Komplett Bank erbjuder ger bonus på alla dina köp, och mest bonus får du för det du handlar på nätet.

Mastercard med rejäl bonus på näthandel

Den norska banken Komplett Bank etablerade sig i Sverige i mars 2018. Banken erbjuder konsumentkredit- och refinansieringstjänster med gynnsamma villkor, utan säkerhet. Komplett Bank har ett samarbete med Komplett Group som driver flera ledande nätbutiker i Norge och Skandinavien. I samarbete med Komplett.se kan Komplett Bank erbjuda ett lojalitetsprogram med en bonusmodell som speciellt belönar dig som shoppar via nätet.

Bonuspoäng rasslar in automatiskt när du handlar med kreditkortet, oavsett om köpen är gjorda via nätet eller i en fysisk butik. De köp du gör på webbplatsen Komplett.se och som levereras av Komplett ger dig en bonus på hela 4 procent. Den bonusen kan du senare använda som betalning av Komplett-varor, eller så kan du välja att ta ut den summa som dina bonuspoäng motsvarar.

Så här mycket bonus tjänar du:

 • 4 % på alla köp hos Komplett.se
 • 2% på alla köp via nätet, på webbplatser som är registrerade som e-handel av MasterCard
 • 1 % på övriga köp

Ett kort – många fördelar

Komplett Bank MasterCard ger dig upp till 50 dagar räntefri kredit. Det betyder att du kan handla nu och betala 50 dagar senare, utan att det kostar dig något extra. Kreditkortet har varken årsavgift eller avgift för kontantuttag och kortets PIN-kod väljer du själv. För Komplett Bank MasterCard gäller en kreditgräns på upp till 50 000 kronor.

Skjut upp betalningen i upp till nio månader

Om det känns för tufft att betala något av köpen inom 50 dagar kan du välja att skjuta upp betalningen av enskilda köp räntefritt i 3, 6 eller 9 månader. Detta kräver att du meddelat om valfri uppskjuten betalning inom samma månad som köpet gjorts. Notera att en uppskovsavgift tillkommer enligt prislistan.

Delbetalning av kortfakturan

Med ett kreditkort betalar du mot faktura i efterskott. Det gör att du enkelt kan hålla koll på vad du har köpt, när, och för vilken summa pengar. Du kan välja att delbetala kortfakturan men då ska du räkna med ränta på den obetalda summan enligt följande exempel.

Effektiv ränta 23,63%, 10 000 ö/12 m. Tot: 11 198 kronor – Ränteexempel uppdaterat 2020-03-23

Med kreditkortet följer reseförsäkring

Om du ska ut och resa och betalar minst 50% av resan med ditt Mastercard ingår MasterCard Reseförsäkring som en förmån för dig och dina familjemedlemmar.

Villkoren för MasterCard Reseförsäkring varierar beroende på vilken bank som har gett ut kortet. Med Komplett Bank Mastercard följer flera förmåner. En av dem är reseförsäkringen. Du kan bland annat få ersättning ifall du förlorar bagage, vid förseningar eller om du på grund av sjukdom eller annan anledning får förstörd semester.

En presentation av kortfamiljen Mastercard:

 • Det amerikanska företaget Mastercard Inc. grundades 1966. Mastercard ger inte själva kort till konsumenter, det är banker och kreditinstitut som ger ut korten.
 • Företaget äger både varumärket Mastercard och Maestro, och kortet Mastercard finns i två varianter.
 • Debit MasterCard är ett kontokort som är direkt kopplat till ditt bankkonto. När du handlar med kortet dras pengarna genast från bankkontot. Ingen faktura sänds till dig i efterskott.
 • MasterCard är ett kreditkort. Alla köp som görs med kortet samlas på en faktura som sänds ut en gång i månaden. Fakturan kan delbetalas.
 • Maestro är precis som Debit MasterCard ett kontokort. Ett köp med Maestro sker via internet, uppkopplat mot banken. För att det ska lyckas måste kortterminalen ha direktkontakt med banken. Det gör att du inte kan handla med Maestro på ställen där täckningen är dålig, till exempel på flygplan.

Svenskarnas shoppingvanor i förändring

I Sverige knappar nätshoppingen in på den traditionella handeln i butik. Det visar en undersökning om svenskars shoppingvanor via mobilen som gjorts på uppdrag av Mastercard i november 2018. Svenskar spenderar fortfarande största delen av sina pengar i vanliga fysiska butiker (53 procent), men köp via surfplatta, dator eller smartphone hamnar inte långt efter (47 procent).

Allt fler handlar via mobilen

Svenskarna är flitigare än övriga européer när det gäller att shoppa via mobilen. Hela 87 procent av de svenskar som deltog i undersökningen uppger att de shoppar via mobiltelefonen. I Europa ligger motsvarande siffra på 80 procent. Undersökningens resultat bekräftar att svenskar är snabba att ta till sig nya sätt att handla som förenklar vardagen.

Några intressanta siffror från undersökningen

 • 69 procent av svenskarna handlar via mobilen minst en gång i månaden.
 • Det vanligaste köpet via mobilen är resebiljetter för kollektivtrafiken (47 procent). På andra plats hamnar kläder och accessoarer (44 procent).
 • Mjukvara och multimedia handlar endast 17 procent av svenskarna via mobilen. Inom den här kategorin är tyskarna de flitigaste i Europa (39 procent).
 • Mat och dryck är inte heller så populärt att handla via mobilen i Sverige. Endast 24 procent av svenskarna handlar mat och dryck via mobilen. Inom den här kategorin är det engelsmännen som utmärker sig, hela 45 procent av engelsmännen handlar mat och dryck via mobilen.
 • Sverige är det land i undersökningen med flest respondenter (11 procent) som anser att kostnaden för ett köp som görs via mobilen får överstiga 5000 SEK

Hur mycket kan jag låna hos Komplett bank?

En fråga som ofta uppstår är ‘’Hur mycket kan jag låna?’’. Att ta ett lån blir oftast aktuellt då man funderar på att köpa sin första egna lägenhet, skaffa en bil eller köpa något annat som kostar så mycket att det inte är rimligt att vänta på att man ska spara ihop pengarna. Då börjar man kanske undra hur mycket pengar man kan låna. 

Hur mycket man kan låna beror på många saker, men allra först ska man fundera på sin egen betalningsförmåga. Att ta ett lån innebär att man får ytterligare en utgift som ska betalas varje månad, och som tas från de pengar man annars brukar använda till något annat. Det lönar sig först att räkna hur mycket inkomst man själv har och sen hur mycket pengar det blir över till övriga dagliga utgifterna efter att den månatliga delbetalningen betalats. Mat, el, vatten, telefon, internet, försäkringar och kläder är exempel på nödvändigheter du måste betala för. Det är också bra om det blir pengar över till fritidsintressen eller kanske en och annan överraskande utgift, som till exempel att diskmaskinen plötsligt går sönder.

Efter att du har en bra bild över hur mycket inkomst du har och hur mycket det blir kvar efter att du betalat för dina alla dina nödvändiga utgifter så får du en uppfattning om hur mycket pengar du har kvar till att betala på ditt lån. Med hjälp av denna information kan du lättare bygga en uppfattning om hur stort lån du kan ta utifrån hur stor summa du är kapabel att betala tillbaka per månad. Den månatliga avgiften påverkas också av lånets räntor, övriga avgifter och den totala lånetiden.

Olika typer av lån

Det finns en mängd olika lån på marknaden. Lånens utformning påverkar också till en del hur mycket du pengar du kan låna och det kan vara svårt att hitta det lån som passar dig bäst. Här nedan finns några av de vanligaste lånen listade för att du ska få en bättre inblick i typer av lån det finns.

Privatlån
Också känt som bland annat blancolån eller konsumtionslån. Ett privatlån är menat för privat bruk och konsumtion. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet. Detta betyder att när du tar ett lån så behöver du inte uppge någon säkerhet som till exempel krävs vid ett bostadslån, där du vanligtvis behöver sätta bostaden som pant eller säkerhet. Lånet löper vanligtvis mellan 2-15 år och räntan är rörlig. Till kostnaderna för lånet läggs ofta även olika avgifter till. Det är därför viktigt att man tar reda på vad den effektiva räntan för lånet är. Då får du också veta totala kostnaden för lånet, inklusive alla avgifter.

Fördelarna med ett privatlån är att du inte är bunden till en återbetalningsplan som sätts upp av banken utan du kan återbetala större delar eller till och med hela lånet när du önskar och på så sätt dra ner på de totala kostnaderna för räntor och avgifter.

Bostadslån

Till skillnad från privatlån, blancolån eller konsumtionslån så är bostadslån ett lån där låntagaren måste uppge en säkerhet. Dessa lån löper vanligtvis många år och räntan kan vara antingen rörlig eller bunden. Fastigheten eller de till bostaden relaterade värdepapperna används oftast som säkerhet för lånet.

Billån

Namnet berättar redan mycket om detta lån. När man talar om billån menar man lån vid köp av en bil där bilen blir säkerheten för lånet. Långivare brukar normalt ge lån upp till 80 procent av bilens inköpspris, då krävs det att du själv lägger in minst 20 procent av bilens köppris, de kan du göra via till exempel att ta ett privatlån.

Vad man lånar till

På senare tid har både mängden svenskar och storleken på lånebeloppet ökat. Folk vill förverkliga sina drömmar och framtidsplaner och anser att lån är ett enkelt sätt att göra det på. En stor del av de lånade pengarna är till bostadsrelaterade köp, som till exempel renovering. Ett av dom vanligaste orsakerna till att låna pengar är för att kunna köpa en ny bil, båt eller motorcykel. Många väljer också att ta mindre lån för att använda det antingen till resor eller nöjen. Vad man lånar till, vem som lånar och hur mycket man lånar till hittar du närmare statistik på här.

Hur mycket kan jag låna från Komplett Bank?

Hos Komplett Bank kan du låna pengar från 10 000 och 500 000 kronor. Vår ansökningsprocess är smidig och kan göras från början till slut på nätet, efter att du skrivit under kontraktet med BankID kan pengarna i bästa fall föras över på ditt konto redan samma dag. Du blir tilldelad en låneram som du kan lyfta inom, detta betyder att om du vid ett senare tillfälle vill lyfta mera pengar så går det att göra på samma lån, bara det hålls inom den tilldelade låneramen.

Hur mycket man kan låna är alltid personligt, beroende på ens egna uppgifter. Det lönar sig därför alltid för dig att titta igenom din offert noggrant. Du kan börja med att tänka ut en passande summa för ditt behov nu och få en vägledande bild av hur mycket det skulle kosta dig att låna med hjälp av vår lånekalkylator. Sen är det bara att fylla i formuläret här på sidan, det enda du behöver för att göra det är en fungerande internetanslutning, e-postadress och ett telefonnummer. Vi skickar en låneoffert till dig så fort som möjligt där det framkommer hur mycket du kan låna.

Varför låna från Komplett Bank?

Vi på Komplett Bank erbjuder vad vi kallar ‘’Flexibelt lån’’, ett lån som du inte behöver någon säkerhet till och du får fritt välja hur du använder dina pengar. Vi strävar efter att ge dig marknadens förmånligaste lån med låga räntor och avgifter.

Vårt lån är väldigt flexibelt och så länge som du betalar dina månatliga räntor och avgifter kan du fritt välja hur du vill amortera ditt lån. Vi kräver inte att du amorterar varje månad. Du kan välja att amortera lånet i en snabb eller långsam takt, enligt din egen förmåga. Vårt lån är även ett bra sätt att omfinansiera potentiella gamla lån och skulder under ett och samma lån.

Låneexempel vid tilldelat lån på 100 000 kr under 5 år, nominell ränta 8,9 %, effektiv ränta 10,28 %, etableringsavgift 495 kr, totalt 126 971 kr.
Exemplet förutsätter att lånet betalas tillbaka med lika stora månadsbelopp på 2 116 kr under 5 år.

Frågor & svar

Har Komplett bank företagslån?

Nej, Komplett bank erbjuder inga företagslån.

Behöver jag ha Bankid för att ansöka?

Ja, du kan låna med BankID för att kunna ansöka om lån hos Komplett bank.

Är Komplett bank lån ett korttidslån?

Nej, komplett Bank lån är blancolån och de erbjuder även kreditkort.

Kan man låna hos Komplett bank om man har en betalningsanmärkning?

Nej

Vilka banker betalar Komplett bank ut till?

Alla banker, Swedbank, SEB, Handelsbanken, Nordea, Danskebank osv.

Har Komplett bank öppet på helgen och sena kvällar?

Ja

Är Komplett bank en låneförmedlare?

Nej

Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån