Kontant finans

Detaljer

Kreditgivare Kontant Finans
Webbplats Knappen ovan
Vem får låna 20 år fyllda, Deklarerad inkomst
Kundtjänst telefonnummer 08 - 500 850 47
Kundtjänst mail kundservice@kontantfinans.se Öppettider 9-17 på vardagar
Ränta Årsränta 26%
Löptid 1-5 år
Lånebelopp 3000 - 20 000 kr
Kväll/Helgutbetalning Nej
Betalningsanmärkning Ja men inget aktivt skuldsaldo
UC Nej
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta Har betalfria månader
Kontotyper Alla banker
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 79/100

*Högkostnadskredit

Kontantfinans erbjuder blancolån från 3 000 kronor upp till 20 000 kronor med löptider från 12 till 60 månader. Lånet återbetalas med ett fast belopp varje månad. Kontantfinans lån är enkla och standardiserade med tydlig prisinformation där kunden vid ansökningstillfället ser alla kostnader och återbetalningsbelopp. Ansökningar för att låna pengar görs genom bolagets hemsida genom identifiering med BankID och ansökningar handläggs inom 24 timmar från ansökan på vardagar.

Utbetalning samma dag till svenska bankkonton förutsatt beviljad ansökan innan 12:00 vardagar.

Vad krävs det för att låna hos kontant finans?

Du måste ha fyllt 20 år och ha minst 200 000 kr i årsinkomst

Tillåter kontant finans pågående skulder hos kronofogden?

Nej, du får inte ha ett aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden.

När vet jag om min ansökan har blivit godkänd?

Det är din återbetalningsförmåga som avgör om vi kan bevilja din ansökan. Bedömningen baseras på dina lämnade uppgifter och utifrån information från Kronofogden samt uppgifter från en kreditupplysning som inhämtas från Bisnode.

Hur snabbt får jag svar av er?

Kontant finans lämnar normalt besked inom 24 timmar under helgfria vardagar

När betalt pengarna ut?

Kontant finans betalar ut pengarna samma dag som lånet beviljas.

När kan jag ansöka om ett lån hos Kontant Finans?

Det går att ansöka alla dagar dygnet runt via vår hemsida. Svar lämnas inom 24 timmar under helgfria vardagar

Kan jag ansöka lån via Bankid?

Ja

Har Kontant finans företagslån?

Nej

Representativt exempel är ett lån på 15 000 kronor som återbetalas under 60 månader. Uppläggningsavgift är 0 kronor och aviavgifter är 60 x 0 = 0 kronor. Nominell bunden årsränta är 25,95 % och den effektiva årsräntan blir 29,3 %. Månadskostnaden kommer att vara 449 kronor och du kommer totalt att ha betalat 26 940 kronor (449 kronor x 60 månader) när lånet är återbetalat. Detta innebär en kostnad för krediten som uppgår till 11 940 kronor.

Om Kontant Finans

Brixo AB (org.nr 556978–9273) är ett svenskt konsumentkreditinstitut som grundades 2014. Brixo har hög soliditet och svenska ägare.

Brixos vision är att med innovativa kreditprodukter och moderna metoder tillgängliggöra krediter för en bredare allmänhet. Bolaget strävar efter att förenkla och förbättra marknaden för finansieringstjänster genom att ständigt utveckla sina egna anpassningsbara tekniska plattformar.

Brixo har Finansinspektionens tillstånd att bedriva verksamhet enligt lag (2014:275) om viss verksamhet med konsumentkrediter och står under Finansinspektionens tillsyn. Vi gör alltid ansvarsfulla kreditprövningar och följer god kreditgivningssed.

För närvarande erbjuder Brixo AB 4 olika produkter: Brixo, Flexkontot, Merax och Kontantfinans.

Om Kontant Finans produkt

kontantfinans är en del av Brixo AB (org nr 556978-9273). Kontantfinans erbjuder lån upp till 20 000 kronor under en låneperiod på upp till fem år. Vår strävan är att vara ett enkelt och tryggt alternativ på en marknad med många olika aktörer. Samtidigt är självklart vårt mål att du ska kunna låna pengar enkelt och billigt.

Som kund till Kontantfinans kan du låna säkert och bekvämt, utan dolda avgifter, och du kan när som helst lösa lånet eller delar av det.

Är det något du undrar över och vill tala med oss om, kan du nå oss på 08-500 850 47. Vi har telefonöppet vardagar mellan 09:00 – 12:00. Det går också bra att kontakta oss via info@kontantfinans.se

Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån