Krea

Detaljer

Kreditgivare Krea
Webbplats knappen ovan
Vem får låna Olika Svenska bolagsformer
Kundtjänst telefonnummer 08-551 082 62
Kundtjänst mail kundservice@krea.se Mån - tors 9 -18 Fre 9 -17
Ränta Individuell prissättning
Löptid 1 - 5 år
Lånebelopp 10 000 - 5 MSEK
Betalningsanmärkning Nej
UC Ja
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta Företagslån
Kontotyper Alla Banker
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 80/100

Krea är en låneförmedlare för företag. Du kan låna från 10 000 – 5 MSEK. Löptiden på Kreas företagslån är från 1 månad till 5 år. Räntan för lånet är individuellt. I sista steget i din ansökan ger du uppgifter för att kunna fullfölja utbetalningen och skriver sedan på avtalet. I många fall kan du ha pengarna på företagskontot redan samma dag.

Jämför företagslånKostnadsfritt

  • Jämför 20+ långivare
  • Endast 1 kreditupplysning registreras
  • Online

Ansök om företagslån hos Krea

Så går det till

– Fyll i formuläret

På ca två minuter fyller du i vårt enkla formulär. Glöm inte att verifiera din identitet via BankID. När du klickar på “Få Låneförslag” så skickas din information digitalt ut till långivarna. All information hanteras med högsta säkerhet. Har du problem att göra ansökan online kan du alltid ring oss på 08-551 082 62, vardagar mellan 09 – 18.

– Välj det bästa lånet

På vardagar får du upp till 8 låneförslag inom 24h, som du ser direkt på din skärm. När alla förslag kommit in kan du enkelt se och välja det som är bäst för dig.

– Få pengar på kontot

I sista steget återstår bara att skriva på lånehandlingarna (digitalt eller för hand). I många fall kan du ha pengarna på kontot redan samma dag, beroende på vilken bank du använder.

Lånevillkor

Att vara ett registrerat Handelsbolag, Enskild firma eller Aktiebolag

Du får låna pengar om omsättning i företaget på 50 000 kronor per månad eller minst 600 000 kronor per år

Inte förekomma med något skuldsaldo hos Kronofogden, men vissa långivare kan godkänna skuld från Skatteverket som ligger hos Kronofogden

Krea har hjälp tusentals företagare hitta finansiering

Krea är registrerade hos Finansinspektionen och har kontor på Valhallavägen 60 i Stockholm. Vi är idag ett team på 15 medarbetare men växer snabbt då efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka alltmer.

Om det är något du tycker att vi kan bli bättre på skulle vi bli mycket tacksamma om du hörde av dig till oss på kundservice. På så sätt kan vi bli ännu bättre på att hjälpa våra kunder hitta bästa möjliga finansiering till sina företag.

Välj det bästa lånet

Långivare återkommer med låneförslag inom 2 arbetsdagar. På Krea.se kan du enkelt jämföra förslagen och välja det som passar ditt företag bäst.

Om Krea företagslån

Krea har som övergripande mål att bli störst i Norden på digital jämförelse av företagslån. Kärnan i vår tjänst är tekniska lösningar som möjliggör för företagare att ansöka, jämföra och ta lån från flera långivare helt digitalt. Genom direktintegrationer med datakällor och automatiska processer gör vi det enkelt för små och medelstora företag att hitta bästa möjliga lånealternativ.

Krea grundades under 2018 av ett team med lång erfarenhet från att ha startat och byggt en av Sveriges ledande lånejämförare för privatpersoner.

Vi är även själva företagare som sökt lån för företag i olika faser och vår samlade bild av dessa upplevelser är krångliga, omoderna processer och långa ledtider. Med dessa erfarenheter som grund är vi fast beslutna att skapa den absolut bästa kundupplevelsen. Detta för att underlätta för företag att hitta de bästa företagslånen, jämföra olika alternativ och fatta rätt beslut. Vi tror att företagare hellre lägger sin, ofta begränsade, tid på driva sin verksamhet framåt och har därför som utgångspunkt att enkelhet, snabbhet och trygghet ska prägla allt vi gör.

Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån