Kundfinans

Detaljer

Kreditgivare kundfinans
Webbplats knappen ovan
Vem får låna 20 år fyllda, ej betalningsanmärkning
Kundtjänst telefonnummer 08 - 551 10 933
Kundtjänst mail Helgfria vardagar: 08:00 — 18:00 Helger och röda dagar håller kundtjänsten stängt. info@kundfinans.se
Ränta Effektiv ränta från 262%
Löptid 1 - 3 månader
Lånebelopp 5000 - 30 000 kr
Kväll/Helgutbetalning Nej
Betalningsanmärkning Godtas ej
UC Nej
Kväll/helgutbetalning Yes
Bra att veta Erbjuder kontokredit, Månadsränta 3.8%
Kontotyper Alla banker men direktutbetalning till Danskebank
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 72/100

Uppdaterade villkor från och med 2018-09-01

Var uppmärksamma på att krediten som marknadsförs är en högkostnadskredit

Kundfinans erbjuder ett av Sveriges bästa Snabblån och Kvartalslån.

Hos kundfinans kan du ansöka om ett kreditkonto på upp till 30 000 kronor. Kundfinans har direktutbetalning till Danskebank. Månadsräntan hos kundfinans är 3,8%.

Nyheter hos kundfinans

Sänkt ränta! kundfinans har vi sänkt räntan med 63 % för nya kreditavtal! månadsränta 3,8%

Betalningen sker med 6 % och minst 350 kronor istället för 10 % / 300 kronor.

Öppettider hos kundfinans

Helgfria vardagar: 08:00 — 18:00

Kundfinans låneexempel

Prisexempel: Nominell årsränta 39,3 %, uppläggningsavgift 320 kr, uttagsavgift 49 kr och aviavgift 35 kr. Vid utnyttjad kredit på 15 000 kr i 12 månader där krediten betalas med minst att betala under de första 11 månaderna och resterande del av kreditbeloppet sista månaden uppgår den effektiva räntan till 56,73 %. Totalt att betala 21 055 kr (ca 1 780 kr per månad).

Kundfinans låneexempel

Vad är det för krav hos kundfinans?

Inga anmärkningar eller skulder hos kronofogden.

Klara av att återbetala lånet enligt en kvar att leva på analys.

En deklarerad inkomst i Sverige de senate två åren.

Baserat på din ekonomi kan ditt önskade lånebelopp justeras ner till ett lånebelopp lämplig för din ekonomiska situation. Utöver ovan krav behöver du ett svensk bankkonto tillhörande dig, en giltig e-postadress, ett mobilnummer och vara bokförd i Sverige i minst fem år.

När jag ansöker om en kontokredit så gör ni en kreditupplysning, registreras kreditupplysningen?

Nej, vi köper våra kreditupplysningar från auktoriserat kreditupplysningsföretag och de lämnar inte ut någon som helst information. Efter 2011 skickar vi en omfrågekopia med email eller brev till Er där vi informerar att vi har beställt en kreditupplysning. Denna omfrågekopia registreras inte och är bara tillgänglig för er. Önskar ni en elektronisk kopia på upplysning måste ni vara registrera hos Kivra.

Ansök enkelt hos kundfinans

Fyll i deras superenkla formulär

Identifiera dig smidigt med BankID

Få ditt besked och utbetalning

Ta ut pengar

Det är enkelt att ta ut pengar från din kredit

Minsta uttag är 200 kronor och du kan enkelt ta ut pengar genom att logga in mina sidor eller genom att ringa kundtjänst på 08 – 551 10 933. Uttag kan endast göras till ditt registrerade kontonummer.

När får jag pengarna?

Om du har ett konto hos Danskebank har du pengarna på kontot strax efter du har blivit beviljad. Om du har någon annan bank tar det ungefär en bankdag. I de fall direktutbetalning inte är möjlig och du har någon av ovan nämnd bank kommer inbetalningen nästkommande bankdag.

Hur identifierar jag mig?

Du kan identifiera dig genom att logga in på din bank, mobilt bankID eller att skicka in kopia av id-handling med lönespecifikation.

Kan man ha aktiva ärenden hos kronofogden?

Du får inte ha några aktuella ärenden hos Kronofogden, vare sig det gäller ett skuldsaldo eller nyligen registrerade betalningsförelägganden. Ett pågående betalningsföreläggande är när någon skickar in ett ärende till kronofogden.

Betala tillbaka lånet

När du utnyttjar din kontokredit betalar du endast för det belopp som du har använt, du betalar inga uppläggningsavgifter eller årsavgifter för att ha din kredit.

Delbetala din skuld

Om du ej gjort något aktivt val delbetalas din skuld via autogiro varje månad. Det lägsta beloppet, delvis 6 % av total skuld eller 350 kronor, dras varje månad den 28:e

Slutbetala inom 30 dagar

Om du önskar betala av skulden snabbare eller lösa hela din skuld kan du göra detta genom att göra inbetalningar själv till vårt bankgiro, uppgifterna hittar du på mina sidor.

Öppettider

Helgfria vardagar: 08:00 — 18:00

Helger och röda dagar håller kundtjänsten stängt.

Kundtjänst

Telefon:

08 551 10 933 (kostnadsfritt)

E-post:

info@kundfinans.se

Erbjuder kundfinans företagslån?

Nej

Har kundfinans helgutbetalning?

Nej, kundfinans betalar inte ut pengar på helger.

Vad menas med preliminärt beviljande?

Det betyder att vi har godkänt din ansökan enligt den systematiska granskningen av de uppgifterna du har angett i ansökan. Efter detta kommer vi att granska din ansökan manuellt och sedan återkommer vi med slutbeslutet till dig via SMS och per e-post.

Mer om kundfinans

Kundfinans.se har sedan år 2006 erbjudit smslån till svenska konsumenter. Affärsidén är att tillhandahålla små snabba krediter (SMS-lån) till konsument på kort tid utan säkerhet. Med kunden alltid i fokus har vi hanterat över 100 000 kunder. Kundfinans kunder väljer deras korttidslån för dess snabbhet, säkerhet, pris, öppettider och dess kundvänliga kundtjänst.

Kundfinans.se är alltid tydlig med att visa den effektiva räntan på alla smslån. Kundfinans prissättning är fast och vi har inga dolda avgifter. Alla smslån består av ett kapitalbelopp och en ränta. Mikrolån är ett dyrt låne alternativ men en tydlig låneprodukt jämfört med bankernas.

Kundfinans erbjuder  kunder att låna 500 till 10 000 kr på 30 eller 90 dagar. Kunder lånar 500 till 4 000 kr på 30 dagar och erbjuder kvartalslån (90 dagar) på upp till 10 000 kr där kunden delbetalar sin skuld på tre tillfällen.

Kundfinans sätter fokus på säkerhet och har därför säkrat deras hemsida med rapidSSL samt erbjuder  kunder att ansöka och identifiera sig med hjälp av bankid.

Ansökan hos dem är enkel och kunden får ett snabbt svar på sin ansökan. Kundfinans bedriver en ansvarsfull kreditgivning enligt konsumentkreditlagen och de följer alla riktlinjer och bestämmelser från konsumentverket och finansinspektionen.

Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån