Lånbutiken

Detaljer

Kreditgivare Lånbutiken
Webbplats Knappen ovan
Vem får låna 18 år fyllda
Kundtjänst telefonnummer Telefon: 08-1244 9690
Kundtjänst mail Telefontid: mån–fre 7–21, lör 9-17, sön 11-17 E-post info@lanbutiken.se
Ränta Månadsränta från 2.92%
Löptid upp till 3 månader
Lånebelopp 3000 - 50 000kr
Kväll/Helgutbetalning Ja
Betalningsanmärkning Ja, men inget aktivt skuldsaldo
UC Ja
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta Helgöppet, Kvällsöppet
Kontotyper Alla banker
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 92/100

Hos Lånbutiken kan du låna mellan 3000 – 50 000 kr. Lånbutiken erbjuder även kontokredit som ligger mellan 25 000 – 50 000 kr. Lånbutiken har helg- och kvällsöppet.

Ansökan

Lånbutiken tar emot låneansökningar 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Vi behandlar låneansökningarna under våra öppettider.

Lånbutikens öppettider

mån–fre 7–21,

lör 9-17

sön 11–17

Kontokredit hos Lånbutiken

Lånbutikens kontokredit fungerar som ett kreditkort, men utan plastkortet. Du beviljas en kreditgräns mellan 25 000 och 50 000 kronor som du sedan kan disponera som du vill. Det går bra att plocka ut en mindre summa och sedan betala tillbaka när du får lön. Precis som ett snabblån men billigare och mer flexibelt.

Hur ansöker jag?

Välj ett belopp mellan 3 000 och 50 000 kr. Klicka sedan på ”Ansök nu”. Därefter identifierar du dig med hjälp av E-legitimation, Bank-ID, Mobilt Bank-ID eller PIN-kod. När du slutfört ansökan får du ditt preliminära lånebeslut direkt. Om din ansökan blivit godkänd och vi har verifierat att uppgifterna stämmer meddelar vi dig att din kontokredit beviljats och kan du börja utnyttja krediten. Pengar som du tar ut från din kontokredit betalas till det konto som angetts i ansökan. Utbetalningen sker vardagar mellan kl. 7–21, lördagar 9–17 samt söndagar 11–17. Vi bekräftar att lånet har betalats ut genom att skicka ett SMS till det angivna numret i ansökan.

Låna med BankID hos Lånebutiken

Att låna pengar hos Lånbutiken är snabbt och smidigt. Under ansökningsprocessen identifierar dig enkelt genom antingen BankID eller Mobilt BankID, och får ett preliminärt lånebesked direkt. Om du är återkommande kund får du en PIN-kod som gör inloggningen ännu smidigare.

Helgutbetalning hos Lånbutiken

Vi på Lånbutiken vet att ett akut behov av pengar kan uppstå vid vilken tidpunkt på dygnet som helst. Därför kan du låna pengar hos oss alla dagar i veckan – till och med på helgen (med undantag för vissa röda dagar).

Om det oförutsedda inträffar och du är i behov av ett lån kan du vända dig till Lånbutiken. Om fått din kontokredit beviljad och vill ta ut pengar får du beloppet på ditt konto redan samma dag – även på helger, lördagar och söndagar. Lånbutikens helglån är ett lånealternativ för dig som önskar ett tillgängligt, snabbt tryggt sätt att låna pengar. Du kan ansöka om vårt helglån antingen via datorn eller mobilen.

Ansökningsprocessen består av tre enkla steg:

  1. Fyll i ansökningsformuläret på vår hemsida eller ansök via sms
  2. Vi behandlar din ansökan och skickar ett besked till dig redan efter ett par minuter
  3. Vi betalar ut pengarna till dig direkt efter att din ansökan godkänts om du har ett personkonto hos Nordea eller Handelsbanken, och även till andra banker överförs pengarna redan samma dag ifall vi mottagit ansökningen innan kl. 13.00.

Snabblån

Ett snabblån är ett lån med kort återbetalningstid och ett förhållandevis lågt lånebelopp, i regel 1000 – 15 000 kronor. Kraven är lägre än på traditionella privatlån men i gengäld är räntan högre.

Låneformen kommer från början från USA under namnet pay-day loans. Snabblånen är ett relativt nytt fenomen i Sverige. De första snabblånen lanserades på den svenska marknaden 2006. Snabblånen blev snabbt populära då de gjorde det möjligt att snabbt låna en mindre summa under en kortare tid. Kraven för att komma ifråga för ett snabblån var också betydligt lägre än vad de var på vanliga banklån och de privatlån som erbjöds av de stora låneinstituten.

Vi på Lånbutiken erbjöd tidigare snabblån men har för att kunna erbjuda dig bättre villkor och priser nu valt att satsa på en flexibel kontokredit upp till 50 000 kronor istället. Med kontokrediten får du alla snabblånets fördelar men slipper många av dess nackdelar. Kontokrediten är billigare än ett klassiskt snabblån då räntan är lägre, dessutom är kontokrediten en mer flexibel låneform. Om du söker vår kontokredit och beviljas en kreditgräns på 50 000 men bara utnyttjar 4000 kronor betalar du endast ränta på de 4000.

Med smslån av klassiskt snitt betalar du istället ränta på hela beloppet, oavsett om du gjort av med alla pengarna eller ej. Kontokrediten kan fördel användas som en buffert eller ett extra tillskott till hushållskassan då du har många utgifter. Använd så mycket du behöver och spara resten till nästa gång du behöver några slantar till.

Lånbutiken erbjuder dig en kontokredit på upp till 50 000 kr med flexibel återbetalningstid. Kontokrediten är precis som de tidigare snabblånen ett lån utan säkerhet  – du behöver ingen borgensman och inte heller sätta några värdeföremål i pant för att kvalificera dig för lånet.

Ansök
Copyright © 2018 Bra Lån
Bra Lån