Likvid

Detaljer

Kreditgivare Likvid
Webbplats Knappen ovan
Vem får låna Alla svenska aktiebolag, enskilda firmor, handelsbolag och kommanditbolag kan ansöka om lån.
Kundtjänst telefonnummer 010-489 08 40
Ränta Varierar
Löptid 6, 9, 12 månader
Info 10 000 - 500 000 kr
Lånebelopp 10 000 - 500 000 kr
UC Ja
Kväll/helgutbetalning Yes
Bra att veta Yes
Bra att veta Företagslån
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 69/100

Likvid företagslån

Likvid Företagslån månar om företagarna och vill erbjuda företagslån till alla olika företagsformer och inom alla olika branscher. Vi vill erbjuda lån med den bästa kombinationen av villkor, service, flexibilitet och trygghet.

Likvid – öppettider

Vardagar 09:00-17:00

Frågor & svar – Företagslån hos Likvid

Vad är Likvid företagslån?

Likvid Företagslån erbjuder lån till alla typer av företag. Likvid lånar ut till alla olika branscher och även till nystartade bolag. Storleken på lånet varierar mellan 10 000 – 500 000 kronor och återbetalas över 12 månader. Hela ansökningsprocessen sker online och normalt kan de betala ut pengarna redan samma dag. Du betalar en fast månadsavgift varje månad och det finns inga dolda avgifter. Du kan närsomhelst återbetala hela ditt lån utan någon extra kostnad.

Företagslånet i korthet:

  • Låna 10 000 – 500 000 kronor
  • Återbetalningstid Välj mellan 6, 9 eller 12 månader
  • Ansök via BankID, tar bara några minuter
  • Målsättning är att beviljade lån skall utbetalas inom 24 timmar (vardagar)
  • Inga särskilda säkerheter, men kräver alltid personlig borgen

Behörighetskrav:

  • Accepterar alla olika bolagsformer kan ansöka om lån hos Likvid Företagslån, dvs aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag och enskild firma.

 

Hur ansöker jag?

Ansökan gör du snabbt och enkelt via deras hemsida, en ansökan tar bara några minuter. Du behöver lämna uppgifter om företrädare för bolaget samt verifiera dig och ditt företag via vanligt eller mobilt Bankid. För att ge bästa förutsättningar för ett lån ber vi dig också identifiera dig genom din företagsbank. På så sätt kan du förbättra möjligheterna till en snabbare hantering av din ansökan och styrka företagets kassaflöde  och betalningsförmåga. De försöker alltid hantera din ansökan inom en arbetsdag med målsättning att beviljade lån skall utbetalas inom 24 timmar.

Vilka säkerheter krävs?

De kräver inga särskilda säkerheter, men istället kräver de, vid lån till aktiebolag, personlig borgen av huvudägare eller vd för bolaget. Enskilda firmor och handelsbolag har automatiskt betalningsansvar för eventuella skulder.

Vad innebär en personlig borgen?

Då en privatperson går i borgen för lånet genom ett personligt borgensåtagande, svarar han eller hon för skulden som om den vore hans eller hennes egen. Om den ursprungliga gäldenären försummar sin betalningsskyldighet, krävs borgensmännen på hela summan, inklusive utgifter, räntor och inkassokostnader

Tar ni kreditupplysning på borgensmannen/männen?

Ja, de tar en kreditupplysning med Creditsafe. En kreditupplysning från Creditsafe påverkar varken rating, scoring eller framtida kreditomdömen hos andra aktörer.

Vad är räntan på lånet?

Du betalar en fast månadsavgift beroende på lånebeloppet. Avgiften kan variera och är beroende av den individuella bedömningen av just ditt företag. För att få se just ditt företags avgift måste du först göra en ansökan. Svar på din ansökan får du inom en arbetsdag.

Har ni någon fakturaavgift eller andra dolda avgifter?

När du lånar hos Likvid Företagslån betalar du endast en fast månadsavgift. Inga andra avgifter förekommer.

Vad händer om jag inte kan återbetala lånet?

Betalar du inte din faktura så skickar vi en vänlig påminnelse om att vi saknar din inbetalning. Ifall inbetalning dröjer ytterligare så riskerar du att fakturan går vidare till inkasso. Om företaget inte betalar sina avgifter kommer borgensmannen/männen bli betalningsansvariga.

Kan jag få ett lån även om jag har en betalningsanmärkning?

Ja, det är möjligt att få ett lån beviljat hos oss även om du har en betalningsanmärkning. De gör alltid en individuell bedömning av varje ansökan där många olika faktorer spelar in och en betalningsanmärkning betyder inte automatiskt nej.

 

Om Likvid Företagslån

Likvid Företagslån är en del av Trention AB (publ.) Trention är börsnoterat på Nasdaq OMX. Trention AB är registrerat hos Finansinspektionen som ett finansiellt institut. Bolaget finansierar sin utlåning helt med eget kapital. Det betyder att de inte behöver låna in pengar för att kunna låna ut pengar.

Trention AB
Ankdammsgatan 35
171 67 Solna
Organisationsnummer: 556274-8623
Telefon: 010 – 489 08 40
E-post: info@likvid.se

Ansök

Copyright © 2018 Bra Lån
Bra Lån