Lumify

Detaljer

Kreditgivare Lumify
Webbplats Knappen ovan
Vem får låna 18 år fyllda, Svenskt personnummer
Kundtjänst telefonnummer 020-11 77 90
Kundtjänst mail 020-11 77 90 info@lumify.se 24/7
Ränta Månadsränta från 3,5%
Löptid Upp till 11 månader
Lånebelopp 2000 - 20 000 kr
Kväll/Helgutbetalning Öppet 24/7
Betalningsanmärkning Creditsafe
UC för belopp över 10 000 kr
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta Öppet 24/7
Kontotyper Utbetalning via Zimpler till alla banker
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 84/100

*Högkostnadskredit

Lumify har öppet 24/7 och har direktutbetalning till alla banker via Zimpler.

Hos Lumify kan du låna pengar från 2000 – 20 000 kr. Årsräntan är på 39,5%. Krediten är räntefri de 30 första dagarna. Lumify är ett nytt smslån.

Hur lång tid tar ansökan?

En genomsnittlig ansökan tar endast ett par minuter från dess att ansökan påbörjats tills den godkänts. Det kan ta längre tid om vi skulle behöva begära in kompletterande uppgifter ifrån dig eller om vi manuellt behöver gå igenom din ansökan.

Hur snabbt kommer pengarna in?

Om du har ett bankkonto hos någon utav de svenska storbankerna (Nordea, SEB, Swedbank eller Handelsbanken) så har du pengarna på ditt konto normalt sett inom 15 minuter efter att krediten beviljats, dygnet runt!

Har du en annan bank än dessa fyra kommer pengarna normalt in under dagen om din ansökan beviljats under morgonen eller förmiddagen en helgfri vardag. Har ansökan beviljats under eftermiddagen eller kvällen alternativt under en helgdag så kommer pengarna in nästkommande helgfria vardag.

Vad för dokument behöver jag skicka in?

Normalt sett behöver du inte skicka in några dokument alls, eftersom du identifierar dig med hjälp av BankID. Ibland kan vi dock behöva få in någon typ av dokument som styrker din inkomst. Vanligast är att detta behövs om din inkomst har förändrats mycket under den senaste tiden.

Anledningen till att vi behöver denna dokument är för att det är viktigt för oss att kunna säkerställa att ett lån hos oss inte försätter någon i en försämrad ekonomisk situation.

Tar ni en kreditupplysning?

Ja, vi gör en kreditupplysning via företaget Creditsafe. I samband med att en kreditupplysning tas så skickas alltid en omfrågekopia ut till dig.

Hur mycket kan jag ansöka om?

Lumify erbjuder korttidslån på belopp mellan 2 000 till 20 000 Kr.

Vad har kundtjänst för öppettider?

Kundtjänst har öppet helgfria vardagar, måndag till fredag, mellan kl. 9:00 och 17:00.

Erbjuder Lumify företagslån?

Nej

Kan man låna pengar på helgen?

Ja Lumify har helgöppet. Öppet 24/7

Information om Lumify

För ett utnyttjat kreditbelopp om 5 000 kr till 39,5 % nominell ränta (totalt 1 154,31 kr) med en återbetalningstid på 11 månader och 395 kr i uppläggningsavgift för upprättande av kreditlimit, 395 kr i förlängningsavgift samt totala aviavgifter om 660 kr blir det totala beloppet att återbetala 7 604,31 kr och ger en effektiv ränta på totalt 79,97 %.

Marknadsföringen avser en högkostnadskredit. Notera att du inte ska ansöka om en kredit om du vet att du inte har möjlighet att återbetala. Om du behöver hjälp med din ekonomi kan du vända dig till budget- och skuldrådgivare i din kommun.

De villkor som gäller är; sökanden måste vara minst 18 år, inneha svenskt personnummer, svenskt mobilnummer och svenskt kontonummer samt genomgå en sedvanlig kreditprövning.
Kunden kan använda krediten på en återkommande basis så länge kreditgränsen inte överskrids.

Kunden kan få tillgång till snabblånet på obestämd tid och nyttja saldot när den betalas tillbaka.Om betalningar inte görs i enlighet med allmänna villkor, kan en årlig dröjsmålsränta på 39,5 % tillkomma, plus en påminnelseavgift på 60 kronor och en inkassoavgift om 180 kronor. Om betalning inte sker efter inkassokravet tillkommer Kronofogdekostnader om 680 kronor och eventuellt ytterligare 600 kronor för varje år Kronofogden handlägger ärendet, detta kan medföra en betalningsanmärkning.

Lumify hanterar sina kravärenden i enlighet med gällande lagstiftning och enligt god inkassosed. Lumify är ett varumärke under Luma Finans AB, organisationsnummer 556902-7344. Sätesadressen är Hammarby Allé 93, 120 63 Stockholm. Vår verksamhet är ett licensierat Konsumentkreditinstitut som står under Finansinspektionens och Konsumentverkets tillsyn.

Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån