Moank

Detaljer

Kreditgivare Moank
Webbplats Knappen ovan
Vem får låna 22 år fyllda
Kundtjänst telefonnummer 08 520 059 55
Kundtjänst mail info@moank.se
Ränta Månadsränta 1,3 - 2,4%
Löptid Upp till 12 månader
Lånebelopp 4 000 - 20 000 kr
Kväll/Helgutbetalning Ja till Swedbank
Betalningsanmärkning Ja
UC Ja
Kväll/helgutbetalning Yes
Bra att veta Direktutbetalning, Månadsränta 1,3 - 2,4%
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 96/100

Moank nytt smslån med lägsta räntan

Moank är en ny kreditgivare som ger dig bästa räntan på ditt smslån. Hos moank kan du också få kontokredit. Monak har direktutbetalning till Swedbank.

Månadsränta 1,3 – 2,4%

Information om Smslånet

Vad är Moank?

Moank är en ny aktör inom personlån. Tillsammans bygger vi ett samarbete för att du ska kunna få en så enkel ekonomisk vardag som möjligt. Genom vårt credification concept får du möjlighet att vara med att påverka dina egna lånevillkor.

Vad är Credification?

Credification är ett koncept som bygger på att du själv ska kunna påverka dina villkor. Betalar du tillbaka dina lån i tid så får du poäng. Med poängen kommer du sedan nå nya nivåer där du får en lägre ränta, kan låna mer pengar med en längre återbetalningstid.

Vem får låna?

För alla låneansökningar gör vi en kreditupplysning hos UC. För att du ska få låna pengar av Moank vill vi att du ska vara minst 22 år, ej ha fler än 2 betalningsanmärkningar, ej inneha något skuldsaldo hos Kronofogden, ha en årsinkomst om minst 120 000 kr, vara folkbokförd i Sverige, inneha svensk personnummer och inte ha skuldsanering eller var satt i konkurs. För att låna behöver du identifiera dig med BankID.

Hur mycket kan jag låna?

Från en början kan du lån upp till 20 000kr. När du har varit kund ett tag har du möjlighet att utöka din kreditlimit upp till 50 000kr. Du kan se i din digitala plånbok vilket utrymme du har.

När får jag mina pengar?

Det tar cirka en bankdag att få dina pengar överförda till ditt bankkonto.

Vad kostar det att låna?

Från början är den effektiva räntan Moank erbjuder 29.90%, vilket motsvarar en nominell ränta om 26,45%. Men i takt med att du förbättrar din kreditprofil sjunker räntan, dvs. dina kostnader för lånet sjunker över tid.

Låneexempel

Om du exempelvis lånar 20 000 kronor med återbetalningstid på ett år är den effektiva årsräntan 24.9%. Nominell årsränta 22.44%. Månadsbetalningen kommer vara 1876 kronor och du kommer totalt ha betalat 22 512 kronor (1 876 kronor * 12 månader) när lånet är återbetalat. Det innebär en kostnad för krediten som uppgår till 2 512 kronor.

Hitta fler lån på bralan.se

Ansök
Copyright © 2018 Bra Lån
Bra Lån