Mobillån

Detaljer

Kreditgivare Mobillån
Webbplats Knappen ovan
Vem får låna 20 år fyllda
Kundtjänst telefonnummer 08-660 29 50
Kundtjänst mail info@mobillan.se Måndag – fredag 08:00-18:00, lördag 10:00-15:00
Ränta Månadsränta 3,25 - 3,91%
Löptid 1-12 månader
Lånebelopp 1000 - 25000 kr
Kväll/Helgutbetalning Ja, lördagar
Betalningsanmärkning Godtas
UC Ja
Kväll/helgutbetalning Yes
Bra att veta Öppet på lördagar, Månadsränta 3,25 - 3,91%
Kontotyper Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken, Danskebank
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 91/100

Hos Mobillån kan du ansöka om lån mellan 1000 – 25 000 kr.  När din ansökan blivit beviljad görs överföringen direkt från Mobillån. Till de allra flesta banker har vi direktutbetalning, däribland Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank, Nordea med flera. Mobillån har öppet på lördagar.

Öppettider

Måndag – fredag 08:00-18:00, lördag 10:00-15:00

Villkor hos mobillån

För att bli beviljad ett snabblån hos oss behöver du:

 • Vara minst 20 år gammal
 • Varit folkbokförd i Sverige i tre år
 • Vara fri från betalningsanmärkningar
 • Ha en taxerad årsinkomst på 150 000 kr före skatt

Utöver detta gör vi en samlad bedömning av din kreditvärdighet.

Kontokredit från Mobillån

Söker du en flexibel kreditlösning med möjlighet att återbetala i den takt som passar dig? Då är kontokredit från Mobillån lösningen för dig. Välj hur stor kontokredit du behöver och avgör själv hur stor del av limiten du kommer att utnyttja. Vi hjälper dig även i samband med de mest oförutsedda händelserna och tack vare vår direktutbetalning till många av de större bankerna får du snabbt tillgång till dina pengar.

Lånetjänsten kontokredit innebär:

 • Snabb respons på din ansökan
 • Snabb utbetalning
 • Trygghet när oväntade utgifter uppstår
 • Flexibel återbetalning efter dina förutsättningar

Anpassad återbetalning för bästa överblick

Många företag som erbjuder mikrolån tar inte hänsyn till låntagarens förutsättningar och riskerar därmed att påverka dennes privatekonomi negativt. Vi på Mobillån möjliggör alltid skräddarsydd återbetalning av din kredit efter just dina förutsättningar, och även om du skulle vilja ändra betalningsplanen så är det alltid möjligt via tjänsten Mina sidor. Tack vare denna blir det enkelt att planera och du får tydlig överblick över både kredit och delbetalningar. Inloggning går naturligtvis enkelt med personnummer och en personlig lösenkod.

Har du gett upp jakten på korttidslån till låg ränta? Kontakta oss på Mobillån. För oss är det viktigt att erbjuda smidiga lösningar och göra det enkelt för våra kunder att ansöka om och att betala tillbaka lånade pengar. Våra månatliga avier är en viktig del av detta, tillsammans med vårt arbete med att kreditpröva alla nya låntagare. Vi vill innebära en buffert och en lösning i samband med plötsliga utgifter – inte en ekonomisk belastning som många sms lån.

Mina sidor

På Mina sidor kan du smidigt överblicka betalningshistorik, dina fakturor, höja kreditgränsen eller göra uttag. Du loggar enkelt in med ditt personnummer och lösenkod som du får skickat till dig via SMS.

 • Säkert och smidigt
 • Överblicka och hitta dina fakturor
 • Höj och hantera din kredit

Inga krångliga sms lån, bara smidig ansökan utan dolda avgifter

Vi på Mobillån är väl införstådda med att livet, och vardagen ofta kan föra med sig specifika inköp eller oväntade utgifter. När du behöver hjälp med att täcka upp för kostnaderna hjälper vi dig på vägen – alltid snabbt, alltid smidigt via vår tjänst kontokredit.

Till skillnad från många oseriösa smslån behöver du heller aldrig oroa dig för dolda kostnader eller otydliga ränteuppgifter. Tack vare vår smidiga process får du svar på din ansökan utan vidare omsvep, och naturligtvis använder du bara just den del av krediten som du behöver. Därefter betalar du enkelt av krediten enligt ett upplägg som passar din ekonomi och budgetering. Via ditt konto kan du alltid logga in och läsa mer om din kredit eller om delbetalningen.

Vi är måna om våra kunders ekonomiska hälsa och vill att det ska vara enkelt för dig att överblicka krediten. Därför innebär tjänsten kontokredit inga dolda kostnader eller avgifter, och har dessutom lägre kostnader jämfört med många snabblån.

Till skillnad från SMS-lån betalar du bara för det belopp du använt

Ofta kan det vara svårt att få god överblick över sms lån och liknande tjänster. Av den anledningen har vi på Mobillån plattformen Mina sidor som gör det smidigt att hantera dina uttag. Väl inloggad kan du också överblicka och anpassa din återbetalningsplan efter dina förutsättningar. Vi kräver alltid månatliga återbetalningar, men hur mycket du vill betala per gång är enkelt att ändra.

Även om ett traditionellt smslån snabbt överförs till ditt konto så kan kostnaderna för lånet hänga över dig under lång tid. Vi vill att du ska ha kontroll och om du så önskar så kan du återbetala hela krediten på en gång och bli av med kostnaden. Naturligtvis betalar du alltid bara tillbaka det belopp som du faktiskt har använt, till skillnad från andra sms lån direkt.

Frågor och svar

Hur tar ni kreditupplysning?

Vi tar kreditupplysningar hos Bisnode Kredit AB. Många kreditgivare tar kreditupplysningar hos UC men vi på Mobillån har valt att använda Bisnode Kredit AB istället.

Vilka öppettider har ni?

Våra öppettider är vardagar 8-18 och lördagar 10-15 men du kan alltid ansöka om en kredit, dygnet runt.

Hur mycket kostar det att göra en ansökan hos Mobillån?

Ingenting. Att ansöka om både kontokredit och lån hos oss på Mobillån är alltid kostnadsfritt.

Erbjuder ni företagslån?

Nej

Låneexempel

Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten 25000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 47,0 % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. 39,0 %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir 31405kr inkl. avgifter. Uppläggningsavgift är 395 kr. Aviseringsavgift på 35 kr tillkommer vid avisering. Minsta belopp att betala per månad är 1500kr, 6,0 % av den totala Kreditlimiten.
Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån