Northmill

Detaljer

Kreditgivare Northmill
Webbplats Knappen ovan
Vem får låna 20 år fyllda, beskattningsbar inkomst
Kundtjänst telefonnummer 08 4000 70 40
Kundtjänst mail Måndag till Fredag: 07:00 - 19:00 Helger och röda dagar: 10:00 - 18:00
Ränta Månadsränta från 4,95%
Löptid 1000 - 50000 sek
Info Upp till 72 månader
Kväll/Helgutbetalning Ja
Betalningsanmärkning ja men inget aktivt skuldsaldo
UC Ja
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta NY LÅNGIVARE! - Northmill
Kontotyper Alla banker
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 94/100

Med en kreditgräns upp till 50 000 kronor kan Northmills kontokredit användas som en flexibel buffert, där du endast lånar det du behöver och bara betalar för det du utnyttjar.

Kontokrediten fungerar ungefär som ett kreditkort, fast utan ett fysiskt kort. Till ett förmånligt pris lånar privatpersoner helt enkelt utefter sina behov. Ansökningsprocessen är helt digital och lånebesked ges direkt.

Northmill är en bank för alla som ger människor verktygen att göra bättre ekonomiska val. Vi har hjälpt över 200 000 kunder och idag är vi 150 medarbetare i tre länder. Northmill Bank AB grundades 2006 och står under tillsyn av Finansinspektionen och omfattas av lagen (2004:297) om bank- och finansieringsrörelse.

Credway har bytt namn till Northmill

Fördelar med kontokredit hos Northmill

Flexibel återbetalning

Välj din månadsbetalning, minst 3 % av utgående skuld

Trygg buffert

Kan ge trygghet och säkerhet när saker snabbt förändras.

kostar bara vid användning

Du betalar ingenting om du inte utnyttjar kontokrediten.

Om kontokredit hos Northmill

Ibland förändras saker och ting från den ena dagen till den andra. Därför ville vi ta fram en produkt som kunde möta den osäkerhet som snabba förändringar kan föra med sig. Vår kontokredit är avsedd att vara en fast, trygg och säker del av vardagen. I den mån den är föränderlig, är den det på dina premisser.

Du lånar endast det du behöver upp till 50 000 kronor. Du betalar endast för det du utnyttjar och väljer själv din månadsbetalning, minst 3 % av din utgående skuld.

Smidiga överföringar

Eftersom vår kontokredit inte har ett kort kopplat till sig, gör vi istället enkla och smidiga överföringar till de flesta banker efter att din låneansökan har beviljats. Har du till exempel Swedbank, Nordea, SEB eller Handelsbanken betalas ditt lånebelopp oftast ut samma dag som ditt beviljade ansökningsbesked.

Northmills kontokredit -lägsta uttagsbelopp

Det lägsta beloppet du kan göra uttag på är 1000 kr. Det finns dessvärre ingen möjlighet att göra uttag på ett lägre belopp än det.

Utbetalning av din kontokredit

Utbetalning görs till alla banker te.x Swedbank, Nordea, Handelsbanken, SEB, Danske Bank

I de allra flesta fall får du dina pengar utbetalda på ditt konto redan samma dag från det att din kredit, uttag eller höjning har blivit beviljad. Vänligen notera att vi endast gör överföringar till ditt konto under våra öppettider.

Om din ansökan har beviljats innan kl. 13:30 får du dina pengar på eftermiddagen samma dag. Om din ansökan beviljats efter kl. 13:30 får du pengarna på kontot nästkommande bankdag.

Du kan ansöka med BankID hos Northmill.

Northmills öppettider

Måndag till Fredag: 07:00 – 19:00
Helger och röda dagar: 10:00 – 18:00

Northmill har helgöppet

Ansök om Reduce hos Northmill

åt oss ta över ett eller flera av dina lån, krediter eller delbetalningar – vi sänker din ränta, ser till att du undviker onödiga avgifter och sparar pengar.

Så går det till

Ladda upp din faktura

Ta en skärmdump eller foto av din senaste kreditfaktura. Ladda upp fakturan – klart! Har du fler krediter laddar du enkelt upp alla samtidigt.

Erbjudande om sänkt ränta

När du gått igenom vår kreditprövning återkommer vi med ett förslag till låneavtal med den lägsta ränta vi kan erbjuda.

Börja spara pengar hos Northmill

Om du accepterar vårt erbjudande ser vi till att lösa din kredit hos befintliga kreditgivare. Sen är du igång med ditt samlingslån!

Låneskydd hos Northmill

Vårt låneskydd kan ge dig extra trygghet i vardagen och skydd mot oförutsedda händelser som sjukdom eller ofrivillig arbetslöshet.

Vad är ett låneskydd?

Ett låneskydd är en försäkring på ett specifikt lån som du har. Låneskyddet kan ge dig extra trygghet och säkerhet vid sjukdom, ofrivillig arbetslöshet eller dödsfall. Vårt låneskydd finns tillgängligt för dig som är Reduce kund. Som alla försäkringar har även vårt låneskydd en del undantag och begränsningar. Du hittar dem i våra villkor.

Villkor för låneskydd

  • Du har ett eller flera lån hos oss
  • Fast anställning (i minst sex månader)
  • Att du står till arbetsmarknadens förfogande
  • Du har fyllt 18 år, men ej ännu fyllt 64 år

När gäller låneskyddet?

Om du skulle bli sjuk eller ofrivilligt arbetslös tar låneskyddet över en del av avbetalningen av ditt lån. Vid dödsfall löser låneskyddet ditt lån. Månadskostnaden för låneskyddet är 7,63 % av den avtalade månadskostnaden för ditt lån. Om du skulle ha ett månadsbelopp om 1 500 kronor blir månadspremien för ditt låneskydd 115 kronor.

  • Låneskyddet är frivilligt och kan avslutas när du vill
  • Månadspremien är 7,63 % av den avtalade fasta månadskostnaden

Du behöver vara inloggad på mina sidor för att kunna teckna låneskyddet.

Det här är Reward (Northmill)

Alla våra samlingslåns-kunder tar automatiskt del av vårt unika lojalitetsprogram Reward som sänker din ränta varje månad som du betalar i tid. Syftet är att uppmuntra till ett gott kreditbeteende för att vi ska kunna erbjuda bland marknadens lägsta ränta.

Vi tycker att lojalitetsprogram är bra men många tenderar att komplicera till det så pass mycket att man knappt vet hur det fungerar. Därför har vi gjort det enkelt för dig. Du behöver bara tänka på att återbetala din faktura i tid. Vi sköter allt som har med belöningen att göra och informerar dig om din aktuella räntenivå.

Räntan sjunker varje månad

För varje månad som du återbetalar i tid sänks din ränta. Din start- och slutränta presenteras i samband med din ansökan.

Pausa när du vill

Återbetalar du lånet så pausas ditt lojalitetsprogram. När du kommer tillbaka återaktiveras det och du fortsätter med samma låga ränta.

Gäller alla kunder

Alla samlingslåns-kunder tar automatiskt del av lojalitetsprogrammet. Du behöver inte tänka på någonting annat än att återbetala i tid.

Frågor och svar

Erbjuder Northmill företagslån?

Nej tyvärr erbjuder Northmill inga företagslån

Kan man samla lån hos Northmill?

Ja

Kan man ansöka hos Northmill om man har en betalningsanmärkning?

Ja man kan ansöka om kontokredit hos Northmill om man har betalningsanmärkning.

Har Northmill helgöppet?

Ja Northmill har öppet både på lördagar och söndagar

Har Northmill öppet sena kvällar?

Ja Northmill  har öppet fram till 19:00 på vardagar.
Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån