Profilkredit

Detaljer

Kreditgivare Profilkredit
Webbplats Knappen ovan
Vem får låna 20 år fyllda, svenskt bankkonto
Kundtjänst telefonnummer 010 - 551 75 15
Kundtjänst mail kontakt@profilkredit.se
Ränta Månadskostnad från 2,5%
Löptid Upp till 24 månader
Lånebelopp 10 000 - 25 000 kr
Kväll/Helgutbetalning nej
Betalningsanmärkning ja men inget aktivt skuldsaldo
UC Nej
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta NY LÅNGIVARE! Låna med Bankid, direktutbetalning
Kontotyper alla
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 100/100

Profilkredit erbjuder lån till privatpersoner från 10 000 – 25 000 kr. Löptiden är 24 månader. Du kan låna enkelt via ditt mobila BankID. Profilkredit erbjuder direktutbetalning.

Krav för att kunna låna pengar hos profilkredit

– Du ska vara minst 20 år och myndig.- Du ska ha ett svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige.

– Du ska ha en aktiv e-mail adress.

– Du ska ha ett Bankkonto.

– Du får inte ha några betalningsanmärkningar från de 12 senaste månaderna.

– Du får inte finnas i Kronefogdens register.

– Du får inte vara över 70 år.

Profilkredit använder sig av Bisnode för att få hjälp att kreditvärdera sina kunder.

När du ansöker om ett lån, värderar man med detsamma om du kan ta ett lån hos Profilkredit. Om du blir godkänd så mottar du ett e-mail med dina lånedokument samt lånevillkor. När du blivit godkänd blir pengarna direkt överförda till det kontonummer du har angivit.

Låna med BankID

Ja, du ska skriva under ditt låneavtal med BankID. På så vis är det ingen annan som kan ta ett lån i ditt namn och därför är vi säkra på att det är du som ingår låneavtalet. Pengarna du lånar blir utbetalda till det kontonummer du har angivit då du upprättade din profil.

Låna pengar online utan UC!

Profilkredit är en svensk kreditgivare, som erbjuder lån till privatpersoner. Profilkredit är ett varumärke under Finans 24/7 Sverige AB. Finans 24/7 Sverige AB är registrerat hos Finansinspektionen bl.a. vidrörande lagen om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism SFS nr: 2017:630.

För att ta ett lån hos Profilkredit ska du acceptera våra lånevillkor, samt bekräfta lånet med BankID. Du får inte vara i Kronofogdemyndighetens register.

Om du har problem med att betala tillbaka lånet i tid, bör du kontakta vår kundtjänst på 010 – 551 75 15 eller skriva till kontakt@profilkredit.se. Observera att lånet inte kommer att förlängas automatiskt, utan du måste aktivt välja det. Överträds lånevillkoren eller vid utebliven återbetalning, kommer du att mottaga påminnelser, samt påminnelseavgift och pålagd ränta.

Betalas inte lånet tillbaka efter påminnelseproceduren kommer ärendet övergå till extern inkasso, där ytterligare omkostnader kommer att tillkomma. Om du som kund fortfarande inte betalar tillbaka, kommer ärendet att gå till Kronofogdemyndigheten.

Profilkredit avråder dig att ta ett lån för att betala tillbaka ett annat lån.

Hos Profilkredit kan du alltid se de samlade kostnaderna

På alla lånesidor kan du se, vad alla de olika kostnaderna omfattar och vad de samlade lånekostnaderna är. Det tillkommer endast extra kostnader, om du som låntagare inte håller låneavtalet. Det är möjligt att låna pengar hos Profilkredit.se via internet – via PC, Mac, tablet eller Smartphone. Vår enkla låneberäknare och hemsida är optimerad till alla enheter. Testa det redan i dag och få pengarna direkt in på ditt konto så snart du är godkänd.

Har Profilkredit företagslån?

Nej, Profilkredit erbjuder inga företagslån.

Är Profilkredit lån ett korttidslån?

Nej, Profilkredit erbjuder kontokredit.

Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån