Smspengar

Detaljer

Kreditgivare Smspengar
Webbplats Knappen ovan
Vem får låna 18 år fyllda
Kundtjänst telefonnummer 018-71 00 02
Kundtjänst mail info@smspengar.nu
Ränta Månadsränta 3,27
Löptid upp till 3 månader
Lånebelopp 1000 - 30 000 kr
Kväll/Helgutbetalning Nej
Betalningsanmärkning Godtas ej
UC Ingen UC
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta Erbjuder kontokredit, månadsränta 3.27%
Withdrawal Methods Direktutbetalning till Danskebank
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 88/100

Uppdaterade villkor från och med 2018-09-01

Var uppmärksamma på att Krediten som marknadsförs är en högkostnadskredit

Smspengar erbjuder enkla och flexibla snabblån och krediter på upp till 30 000 kronor där fokus ligger på tydlighet, att processen är enkel och att beskedet kommer direkt. Hos smspengar har du möjligheten att välja deras traditionella lån med avbetalning på tre tillfällen eller deras flexibla kredit där du själv styr över dina uttag och hur snabbt du vill återbetala. Smspengar är en seriös kreditgivare med mångårig erfarenhet, de är under tillsyn utav Finansinspektionen och Konsumentverket och har tillstånd att bedriva konsumentkrediter. Smspengar har direktutbetalning till Danske bank, Nordea och Handelsbanken. Hos SMSpengar kan du inte låna med betalningsanmärkning.

Nyheter hos SMSPengar

Sänkt ränta! SMSPengar har vi sänkt räntan med 63 % för nya kreditavtal! månadsränta 3,27%

Krav för att få krediten

–       Mellan 18 till 72 år

–       Folkbokförd i Sverige i minst fem år

–       Inga betalningsanmärkningar eller ärenden hos kronofogden

–       Stadig månadsinkomst och en deklarerad inkomst de senaste två åren

–       Inga obetalda krediter hos någon av GF Money Consumer Finance varumärken

–       Vanliga avslag så som ej skyddad identitet, saknad av adress, skuldsanering, förvaltarskap osv

Öppettider hos Smspengar

Helgfria vardagar mellan 8 till 18

Ansökan om smslån eller kontokredit hos Smspengar

Ansökan hos smspengar är kostnadsfri och inom ett par minuter har du fyllt i vårt enkla och lättförståeliga formulär.

När du har skickat in ansökan får du direkt ett besked på skärmen. Och om det är första gången du söker kommer du behöva identifiera dig. Identifieringen är snabb och enkel och görs genom att logga in på din bank eller skicka in id-handlingar.

Låneexempel hos SMSPengar

smspengar låneexempel

Frågor & Svar angående lån hos SMSpengar

Vad är ett flexibelt kreditkonto?

Vårt flexibla kreditkonto är som ett kreditkort, fast på nätet. Du kan få en kreditlimit på upp till 30 000 kronor. Du kan sedan använda det utrymme du har blivit beviljad hur du vill. Du betalar endast ränta för den summa som du har utnyttjat.

Vad är räntan på krediten?

Den nominella räntan för kontokrediter är 39,3 %. Ett typiskt uttag av 15 000 kronor i 12 månader där krediten betalas med minst att betala under de första 11 månaderna och resterande del av kreditbeloppet sista månaden uppgår den effektiva räntan till 56,73 %. Totalt att betala 21 055 kr (ca 1 780 kr per månad).

Vad är kostnaden att använda krediten?

En månadsränta om 3,275 % debiteras på de uttag som du har gjort. En uppläggningsavgift om 320 kronor debiteras första aviseringen och för varje uttag belastas en uttagsavgift om 49 kronor, varje avisering medför en aviavgift om 35 kronor. Varje månad faktureras du minimumbelopp, då kan du välja att betala minsta belopp eller valfritt belopp. På månadsfakturan återfinns avgifter och ränta för din kredit och återbetalning av lånat belopp.

Exempel, om du tar ut 5 000 kronor kostar det 5 kronor i ränta per dag.

Kan jag bestämma min kreditgräns?

När du ansöker om en kredit hos oss beviljar vi dig det högsta kreditutrymmet som din ekonomi klarar av. Du väljer sedan själv hur mycket av den limiten du använder dig av. När du ansöker kan du välja ditt uttagsbelopp, om du inte är kreditvärdig för det uttaget kommer du bli beviljad det belopp som fungerar för din ekonomi.

Vi kan även begränsa din möjlighet att använda krediten, om du är en ny kund eller en tidigare kund som har betalt sent tidigare kommer du endast kunna maximualt utnyttja 10 000 kronor av din limit oavsett vad du har blivit beviljad första gången. När du har visat att du kan betala tillbaka i tid får du helt enkelt tillgång till mer utrymme av din kredit. Detta gör vi som ett led i att vara en trygg och ansvarstagande kreditgivare genom att förhindra överbelåning.

När kommer pengarna?

När du har fått ett godkänt kreditbeslut betalar vi omedelbart ditt utvalda uttag till ditt bankkonto. Beloppet överförs till konton hos Danske Bank samma dag. Överföringen till andra bankers konton tar en bankdag.

Du kan du göra uttag när som helst och var som helst.

Observera att det ibland finns en försening i banktjänster eller problem som också påverkar våra tjänster.

Kan jag ansöka om kredit via SMS?

Nej du kan inte ansöka om krediten via SMS.

Erbjuder ni företagslån?

Nej

Kan jag bestämma min kreditgräns hos Smspengar?

När du ansöker om en kredit hos oss beviljar vi dig det högsta kreditutrymmet som din ekonomi klarar av. Du väljer sedan själv hur mycket av den limiten du använder dig av. När du ansöker kan du välja ditt uttagsbelopp, om du inte är kreditvärdig för det uttaget kommer du bli beviljad det belopp som fungerar för din ekonomi.

Vi kan även begränsa din möjlighet att använda krediten, om du är en ny kund eller en tidigare kund som har betalt sent tidigare kommer du endast kunna maximalt utnyttja 10 000 kronor av din limit oavsett vad din totala limit är. Du kan exempel bli beviljad en kredit på 30 000 kronor men endast nyttja 10 000 kronor tillsvidare. För varje faktura som du betalar i tid höjs din nyttjande nivå med 5 till 10 000 kronor per steg förutsatt att du fortfarande är kreditvärdig. Detta gör vi som ett led i att vara en trygg och ansvarstagande kreditgivare genom att förhindra överbelåning.

Öppettider SMSpengar

Helgfria vardagar 8 – 18

Har SMSpengar helgutbetalning?

Nej, smspengar betalar inte ut pengar på helger.

30 % billigare lån, få tillbaka på skatten

SMSpengar ränta på lån är avdragsgillt och med det menar vi att du kan när du skickar in dina deklarationsuppgifter dra av 30 % av kostnaden för lånet. Du behöver inte rapportera din betalda ränta själv utan det rapporterar vi direkt till skatteverket vid årsskiftet. För mer information om avdrag kan du läsa på skatteverkets hemsida.

Mer om Smspengar

Smspengar är en del av GF Money Consumer Finance och erbjuder ett flexibelt kreditkonto där kunder kan beviljas en kredit på upp till 30 000 kronor.

Vår kredit fungerar precis som ett kreditkort där kunden endast betalar ränta för den del av krediten som är använd. Som förval betalas krediten av med lägsta belopp varje månad via autogiro som är 10 % av den totala skulden eller 300 kronor, vilket som är högst.

Kunderna kan även välja att betala av skulden när som helst eller amortera extra när kunden så väl önskar. Allt hanteras smidigt via mina sidor.

Smspengar har erbjudit krediter på den svenska marknaden sedan 2007 och är ett av de etablerade märkena i segmentet med flexibla konsumentkrediter.

Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån