Smspengar

Detaljer

Kreditgivare Smspengar
Webbplats Knappen ovan
Vem får låna 18 år fyllda
Kundtjänst telefonnummer 018-71 00 02
Kundtjänst mail info@smspengar.nu
Ränta Månadsränta 9,8%
Löptid upp till 3 månader
Lånebelopp 1000 - 30 000 kr
Kväll/Helgutbetalning Nej
Betalningsanmärkning Godtas ej
UC Ingen UC
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta SMSpengar erbjuder kontokredit
Withdrawal Methods Direktutbetalning till Danskebank
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 95/100

Smspengar erbjuder enkla och flexibla lån och krediter på upp till 30 000 kronor där fokus ligger på tydlighet, att processen är enkel och att beskedet kommer direkt. Hos smspengar har du möjligheten att välja deras traditionella lån med avbetalning på tre tillfällen eller deras flexibla kredit där du själv styr över dina uttag och hur snabbt du vill återbetala. Smspengar är en seriös kreditgivare med mångårig erfarenhet, de är under tillsyn utav Finansinspektionen och Konsumentverket och har tillstånd att bedriva konsumentkrediter. Smspengar har direktutbetalning till Danske bank, Nordea och Handelsbanken. Hos SMSpengar kan du inte låna med betalningsanmärkning.

Krav för att få krediten

–       Mellan 18 till 72 år

–       Folkbokförd i Sverige i minst fem år

–       Inga betalningsanmärkningar eller ärenden hos kronofogden

–       Stadig månadsinkomst och en deklarerad inkomst de senaste två åren

–       Inga obetalda krediter hos någon av GF Money Consumer Finance varumärken

–       Vanliga avslag så som ej skyddad identitet, saknad av adress, skuldsanering, förvaltarskap osv

Ansökan om smslån eller kontokredit

Ansökan hos smspengar är kostnadsfri och inom ett par minuter har du fyllt i vårt enkla och lättförståeliga formulär.

När du har skickat in ansökan får du direkt ett besked på skärmen. Och om det är första gången du söker kommer du behöva identifiera dig. Identifieringen är snabb och enkel och görs genom att logga in på din bank eller skicka in id-handlingar.

Frågor & Svar angående lån hos SMSpengar

Vad är ett flexibelt kreditkonto?

Vårt flexibla kreditkonto är som ett kreditkort, fast på nätet. Du kan få en kreditlimit på upp till 30 000 kronor. Du kan sedan använda det utrymme du har blivit beviljad hur du vill. Du betalar endast ränta för den summa som du har utnyttjat.

Vad är räntan på krediten?

Den nominella räntan för kontokrediter är 106,8 % (8,9 % i månadsränta). Ett typiskt uttag av 5 000 kronor som återbetalas om 12 tillfällen (ett år) är den effektiva räntan 178,19 % med ett månadsbelopp om 695 kronor.

Vad är kostnaden att använda krediten?

En månadsränta om 8,9 % debiteras på de uttag som du har gjort. Varje månad faktureras du minimumbelopp du kan välja att betala ett extra belopp för att amortera din kredit snabbare, i månadsfakturan återfinns ränta för din kredit och återbetalning av lånat belopp.

Exempel, om du tar ut 5 000 kronor kostar det 14 kronor i ränta per dag.

Kan jag bestämma min kreditgräns?

När du ansöker om en kredit hos oss beviljar vi dig det högsta kreditutrymmet som din ekonomi klarar av. Du väljer sedan själv hur mycket av den limiten du använder dig av. När du ansöker kan du välja ditt uttagsbelopp, om du inte är kreditvärdig för det uttaget kommer du bli beviljad det belopp som fungerar för din ekonomi.

Vi kan även begränsa din möjlighet att använda krediten, om du är en ny kund eller en tidigare kund som har betalt sent tidigare kommer du endast kunna maximualt utnyttja 10 000 kronor av din limit oavsett vad du har blivit beviljad första gången. När du har visat att du kan betala tillbaka i tid får du helt enkelt tillgång till mer utrymme av din kredit. Detta gör vi som ett led i att vara en trygg och ansvarstagande kreditgivare genom att förhindra överbelåning.

När kommer pengarna?

När du har fått ett godkänt kreditbeslut betalar vi omedelbart ditt utvalda uttag till ditt bankkonto. Beloppet överförs till konton hos Danske Bank samma dag. Överföringen till andra bankers konton tar en bankdag.

Du kan du göra uttag när som helst och var som helst.

Observera att det ibland finns en försening i banktjänster eller problem som också påverkar våra tjänster.

Kan jag ansöka om kredit via SMS?

Nej du kan inte ansöka om krediten via SMS.

Erbjuder ni företagslån?

Nej

Varför har era lån flera hundra procent i ränta?

När man jämför lån traditionellt med varandra så jämför man den totala kostnaden per år, alltså den effektiva räntan. Då våra lån är begränsade till upp till tre månader blir det den effektiva räntan väldigt hög då den räknas på vad kostnaden blir på ett helt år. Det vill säga om du skulle ta om lånet varje månad i ett år.

Så att jämföra effektiv ränta på en produkt som är tänkt att vara någon månad med något som sträcker sig flera år blir lite fel när man talar om snabblån. Se därför till att koncentrera dig på jämföra den totala kostnaden för den tiden du ska låna istället.

Öppettider SMSpengar

Helgfria vardagar 8 – 18

Har SMSpengar helgutbetalning?

Nej, smspengar betalar inte ut pengar på helger.

30 % billigare lån, få tillbaka på skatten

SMSpengar ränta på lån är avdragsgillt och med det menar vi att du kan när du skickar in dina deklarationsuppgifter dra av 30 % av kostnaden för lånet. Du behöver inte rapportera din betalda ränta själv utan det rapporterar vi direkt till skatteverket vid årsskiftet. För mer information om avdrag kan du läsa på skatteverkets hemsida.

Mer om Smspengar

Smspengar är en del av GF Money Consumer Finance och erbjuder ett flexibelt kreditkonto där kunder kan beviljas en kredit på upp till 30 000 kronor.

Vår kredit fungerar precis som ett kreditkort där kunden endast betalar ränta för den del av krediten som är använd. Som förval betalas krediten av med lägsta belopp varje månad via autogiro som är 10 % av den totala skulden eller 300 kronor, vilket som är högst.

Kunderna kan även välja att betala av skulden när som helst eller amortera extra när kunden så väl önskar. Allt hanteras smidigt via mina sidor.

Smspengar har erbjudit krediter på den svenska marknaden sedan 2007 och är ett av de etablerade märkena i segmentet med flexibla konsumentkrediter.

Ansök
Copyright © 2017 Bra Lån