Tryggkredit

Detaljer

Kreditgivare Tryggkredit
Webbplats knappen ovan
Vem får låna 20 år fyllda, Deklarerad inkomst
Kundtjänst telefonnummer 08-668 20 50
Kundtjänst mail info@tryggkredit.se Mån-Fre 8.00-18.00 Lör 10.00-15.00 Sön Stängt
Ränta från 2,8%
Löptid Månadsinbetalningar med lägsta belopp
Kväll/Helgutbetalning Öppet till kl 18:00 på vardagar, öppet på lör
Betalningsanmärkning Ja, men inget aktivt skuldsaldo
UC Nej, Bisnode används
Kväll/helgutbetalning No
Bra att veta Öppet på helger
Kontotyper Alla banker
Betalningsanmärkning godtas No
Total poäng 100/100

Tryggkredit erbjuder kontokredit mellan 1000 – 30 000 kr. Tryggkredit har öppet på lördagar och även sent på vardagar.

Om Tryggkredit

Behöver du en flexibel buffert eller en trygg lösning på oväntade utgifter och händelser? Tryggkredit erbjuder en bra låneform som gör det möjligt för dig som låntagare att återbetala i egen takt. För oss är det viktigt att i största möjliga mån underlätta för dig som kund och minska risken för att våra tjänster påverkar din privatekonomi negativt. Därför aviserar vi dig varje månad och förhindrar på så vis att krediten leder vidare till stora, svårhanterliga skulder.

Vi på Tryggkredit erbjuder:

 • Trygg och flexibel kontokredit
 • Skräddarsydd betalningsplan

Så här går det till när du ansöker om kontokredit

Du som ansöker kontokredit hos oss på Tryggkredit får snabbt svar och om din ansökan godkänns så betalas summan direkt ut till ditt konto. När du väl fått tillgång till pengarna behöver du inte känna att du nödvändigtvis måste utnyttja hela beloppet. Använd så mycket du behöver, när du behöver det. Gör smidiga uttag vi vår egen digitala plattform Mina Sidor där du enkelt kan överblicka och hantera din kredit. Här kan du dessutom justera din kreditlimit och ändra din amorterings-och återbetalningsplan.

Flexibel återbetalning

För oss på Tryggkredit är direkt, tillgänglig kredit och flexibel återbetalning grundläggande ledord. Vi har anpassat vår låneform till att vara så överblickbar och lätthanterlig som möjligt, i alla steg. Från ansökan till utbetalning och amortering. Om du väljer att låna via oss kan du med andra ord alltid vara säker på att du har kontroll och frihet att använda eller betala av beloppet som du själv önskar.

Kontakta oss på Tryggkredit idag. Vår kontokredit innebär:

 • Flexibel delbetalning efter dina förutsättningar
 • Avi var 30:e dag

Egna uttag

En användbar kontokredit bygger på tillgänglighet och trygghet och naturligtvis även flexibilitet. För att beloppet ska innebära en tacksam buffert att luta sig mot kan du alltid ansöka om uttag – och få pengar utbetalt omgående. Allt detta kan vi på Tryggkredit hjälpa dig med.

Vår blancolån innebär följande:

 • Flexibilitet
 • Inga dolda avgifter

Mina sidor

Vi på Tryggkredit är stolta över att kunna erbjuda tjänsten Mina Sidor. Där kan du som låntagare göra nya uttag, se dina fakturor, betalningar och höja din kreditlimit. Inloggningsuppgifterna till den digitala plattformen skickas till dig via sms så fort din låneansökan har godkänts, Sen kan du alltid logga in tryggt, smidigt och säkert. När- och varsomhelst.

Vår tjänst erbjuder dessutom följande:

 • Trygg och smidig inloggning
 • Mina sidor – tydlig överblick av din kredit

Kontokredit – en flexibel kredit

 • Välj hur stor kontokredit du behöver
 • Fyll i dina personliga uppgifter och personnummer
 • Verifiera din identitet och ansökan med Instantor
 • Om vi godkänner din ansökan så får du tillgång till dina personliga sidor för att göra en valfri utbetalning när du vill.

Vi på Tryggkredit erbjuder låneformen kontokredit. En trygg buffert och en flexibel lösning med smidig delbetalning och hantering via plattformen Mina Sidor. Här kan du enkelt överblicka din faktureringshistorik och höja ditt lån, göra egna uttag eller ändra i din avbetalningsplan. Om du till exempel vill sänka räntekostnaden kan du göra en extra insättning.

Du betalar naturligtvis bara för den del av krediten som du faktiskt utnyttjar och vi på Tryggkredit underlättar för dig genom att skicka ut amorteringsavier varje månad. På så vis minskar risken för ytterligare skuldsättning.

Tryggkredit tror på direkt kredit, flexibla låneformer och tillgängliga tjänster. Ansök nu och få tillgång till din kontokredit redan idag – Tryggkredit erbjuder utbetalning till de flesta stora bankerna.

Vi på Tryggkredit erbjuder även:

 • Smidig amortering – utan dolda kostnader
 • Buffert vid oväntade utgifter

Kontokredit – ett alternativ till privatlån

Oväntade utgifter kan uppkomma i samband med bokningen av den där efterlängtade semesterresan, eller under renoveringen av din bostad. Kanske behöver din bil repareras eller så har det slutligen blivit dags att köpa ny dator eller smartphone. I sådana lägen är det bra med en trygg buffert att luta sig tillbaka mot. Tryggkredits egen låneform kontokredit är då en utmärkt lösning och ett alternativ till traditionella privatlån.

Du som ansöker om kredit hos oss kan alltid förvänta dig smidig återkoppling, och till skillnad från många privatlån betalas pengarna ut direkt efter godkännande. På Mina Sidor gör du uttag, höjer din kreditgräns, överblickar din inbetalningshistorik eller ändrar din amorteringsplan. Naturligtvis betalar du endast för den delen av krediten som du har använt, och beroende på vad som passar dig bäst så kan avbetalningen anpassas. Vissa väljer att betala sin kredit eller sitt privatlån snabbt, medan andra föredrar att betala en lägre summa varje månad.

Vi på Tryggkredit är noggranna med att underlätta för våra kunder när det gäller återbetalning. Därför erbjuder vi flexibel delbetalning efter låntagarens unika förutsättningar, och skickar alltid ut avier var 30:e dag.

Frågor och svar om kontokredit hos Tryggkredit

När får jag pengarna?

När din ansökan blivit beviljad görs överföringen direkt från oss. Till de allra flesta banker har vi direktutbetalning, däribland Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank, Nordea med flera.

Hur tar ni kreditupplysning?

Vi tar kreditupplysningar hos Bisnode Kredit AB. Många kreditgivare tar kreditupplysningar hos UC men vi på Tryggkredit har valt att använda Bisnode Kredit AB istället.

Vilka öppettider har ni?

Våra öppettider är vardagar 8-18 och lördagar 10-15 men du kan alltid ansöka om en kredit, dygnet runt.

Vem får låna hos er?

För att bli beviljad en kredit hos oss behöver du:

 • Vara minst 20 år gammal
 • Varit folkbokförd i Sverige i tre år
 • Vara fri från betalningsanmärkningar
 • Ha en taxerad årsinkomst på 150 000 kr före skatt

Utöver detta gör vi en samlad bedömning av din kreditvärdighet.

Hur mycket kostar det att göra en ansökan hos Tryggkredit?

Ingenting. Att ansöka om både kontokredit och lån hos oss på Tryggkredit är alltid kostnadsfritt.
Ansök
Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån