Välkommen till Bralån

Här hittar du långivare som har smslån med helgutbetalning. För att få en utbetalning inom någon timme på helger krävs det att du har samma bank som kreditgivaren. 

Smslån med helgutbetalning

Kreditgivarna som vi har listat erbjuder kväll- och helgutbetalning. Det innebär att om du ansöker om ett mikrolån under kreditgivarens öppettider och har samma bank som utgivaren så får du pengarna inom någon eller några timmar.

För att se om kreditgivaren erbjuder direktutbetalning under helgen till din bank kan du trycka på läs mer för att få mer information. Dubbelkolla alltid kreditgivarens hemsida, du kan vanligtvis hitta mer information under fliken Q&A.

Smslån är bra när du behöver låna en mindre summa snabbt men var noga med att alltid räkna ut lånebelopp och ränta så att du vet vad du ska återbetala. Behöver du låna 500 – 6 000 kr så har vi även listat kreditgivaresom erbjuder lån räntefritt under 1 månad. Förslagsvis vivus.

Det är väldigt smidigt att kunna ta ett mindre snabblån när man får oförutsedda utgifter. Självklart händer inte detta alltid under vardagar och när väl nöden kallar kan det vara bra att hitta kreditgivare som betala ut pengar under kvällar och helger.

Jämför alltid priserna hos de olika kreditgivarna, även om du vill ha pengarna snabbt, lönar dig sig oftast i längden att ha gjort en ordentlig jämförelse av olika kreditgivare som erbjuder smslån med helgutbetalning. Denna sida är en informationssida och det är alltid bäst att kolla upp alla villkor på kreditgivarens egna hemsida innan man tar ett lån.

 

För dig som tar smslån med helgutbetalning har vi skrivit en kort text om ränta nedan:

Glöm inte att alltid kolla upp och jämföra räntan på ditt smslån. Ränta är priset för att låna pengar. Detta är alltså en kostnad som sedan måste betalas av dig som har tagit ett lån. När du lånar pengar ska du alltid se till att du vet vad den slutliga betalningen kommer ligga på. Alltså lånat belopp plus kostanden för lånet (ränta).

Utbetalning av smslån på kvällar och helger:

För att få dina pengar utbetalda samma dag krävs att din ansökan beviljats och att transaktionen påbörjats innan 13.00. Ju tidigare desto bättre. Är du för sent ute betalas ditt lån ut nästkommande helgdag eller vardag.

 

Så här ansöker du om smslån med helgutbetalning

Välj ett av lånen ovan, klicka på länken för att komma till långivarens hemsida. Läs villkoren noga. Skriv in lånebeloppet och återbetalningstiden som du är intresserad av. Skicka in din ansökan, oftast kan du göra detta med hjälp av bank-id. När din ansökan blir godkänd får du skriva under ditt låneavtal på en gång med BankID eller via Instantor (som också innebär att du använder ditt BankID). Långivaren sätter in pengarna på ditt bankkonto direkt. Pengarna hamnar på ditt bankkonto och nu kan du använda dem.

 

Vilka lånar pengar på kvällen och helgen?

Det är fler än du tror, oförutsedda utgifter dyker upp för alla och det är inte alltid så att de dyker upp på vardagar. Där av finns dessa lån att ta på helgen. Du ska aldrig låna för att du ska ut och festa och behöver pengar. Det är inte smart! Många av dessa lån har höga räntor och det är för att återbetalningstiden är kort.

Ta bara smslån när du verkligen behöver det. Har du dessutom en betalningsanmärkning råder vi dig att tänka en extra gång. Ta inte ett lån som du inte är säker på att du kan betala tillbaka det är viktigt att inte glömma att du ska betala tillbaka både lånebeloppet och även räntan.

 

Varför är det extra viktigt att jämföra lån?

Det är extra viktigt att jämföra lån som du tar så att du inte blir lurad på räntan. Men glöm inte att många smålånegivare erbjuder förmånliga räntor som det inte är kul att gå miste om.

Eftersom att du kanske behöver pengar snabbt och då glömmer hur viktigt detta är men kom ihåg att alltid läsa om räntekostnaderna en extra gång.

 

Tips:

  • Ta reda på vilken ränta du får
  • Låna inte mer än du behöver
  • Låna inte hos fler än 1 kreditgivare
  • Om du lånar mer än 10 000 kr så kommer att UC tas
  • Gör en lånekalkyl
  • Låna helst hos kreditgivare som erbjuder räntefria lån
  • Låna alltid ansvarsfullt.