Utbetalning på söndagar

Super erbjudande från Bynk, låna innan den 8/11 så får du 30% räntan.

LumifyMonara och Everydayplus betalar ut pengar 24/7 – Direktutbetalning till alla banker!

Månadens favoritlån – Expresskredit – låna 1000 – 30 000 kr

Här hittar du all lånegivare som har utbetalning på söndagar. För alla öppettider se informationen under menyn.

Kreditgivare Info Lånebelopp Ansök
lån hos Ferratum Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Ja till Nordea, Handelsbanken, SEB, Swedbank bank
BankID: Nej
Löptid: upp till 90 dagar
1000 - 30 000 kr Ansök Läs mer
Lån hos GF Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Ja
BankID: Nej
Löptid: månadsinbetalningar med lägsta belopp
1000 - 30 000 kr Ansök Läs mer
Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Ja
BankID: Ja
Löptid: Upp till 90 dagar
2000 - 30 000 kr Ansök Läs mer
Monetti Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Ja, ansök innan 13:00
BankID: Ja
Löptid: 1-12 månader
1000 - 20 000 kr Ansök Läs mer
Antal banker som tillfrågas:
Kväll/Helgutbetalning: Ja
BankID: Nej
Löptid: 1000 - 50000 sek
Ansök Läs mer

Öppettider på söndagar/Utbetalningar på söndagar

Everydayplus – lör och sön 10-14

GF Money – Sön 10 – 14

Lånbutiken– Sön 11:00 – 17:00

Meddelandelån– Sön 13:00 – 16:00

Ferratum Money– Sön 11:00 – 18:00

Monetti– Sön 10:00 – 15:00

Om Everydayplus

EverydayPlus finns det inga dolda avgifter. Du betalar enbart för utnyttjat belopp och uppläggningsavgiften när du blir kund. Det innebär att det är gratis att ha ett aktivt konto om det inte finns någon skuld. På så sätt kan krediten smidigt användas när behovet verkligen uppstår.

Det finns ingen gräns för hur många gånger du kan göra uttag på EverydayPlus så länge det finns kreditutrymme för ditt tilltänkta uttag. Det är enkelt att få en överblick över sina gjorda uttag på EverydayPlus Online. Med hjälp av kalkylatorn räknar du enkelt ut hur mycket ditt uttag kommer kosta.

På EverydayPlus finns valfrihet i återbetalningen av gjorda uttag. Du kan välja att delbetala eller slutbetala din skuld när du vill. Det minsta delbetalningsbeloppet per månad är 4 % av kapitalskulden eller minst 200 kronor. Därpå tillkommer räntan och avgifter. Faktureringen sker genom autogiro men du kan alltid lägga in en extra betalning och skapa en plan som passar dig.

Om lånbutiken

Lånbutiken erbjuder utbetalningar på söndagar. Lånbutiken.se erbjuder en flexibel kontokredit för privatpersoner. Kontokrediten fungerar som ett kreditkort fast utan plasten. Vi beviljar kreditbelopp från 3 000 upp till 50 000, med flexibel återbetalning och möjlighet att utöka kredittaket upp till maximalt 50 000 kronor. För att kunna ansöka hos oss måste man ha fyllt 20 år och ha en sund betalningshistorik. Detta är en del av vår löfte om ansvarsfull kreditgivning.

Om Risicum

Risicumerbjuder utbetalningar på söndagar. Notera att om du är kund hos Nordea eller Handelsbanken syns pengarna direkt på ditt konto, även på helgdagar. Om du har en annan bank och din ansökan blivit godkänd så betalas pengarna ut nästa bankdag.

Hos Risicum kan du snabbt och smidigt ansöka om ett lån från 3 000 till 50 000 kronor. Låneprocessen är smidig och du får svar på din ansökan direkt. Vi behandlar ansökningar löpande, även under helger. Risicum Capital AB har funnits sedan 2005 och är en av Sveriges största långivare inom konsumentkrediter. Det är tryggt och säkert att låna hos oss!

Risicums kreditlån passar dig som behöver låna pengar men inte vet exakt hur mycket du kommer att behöva. Se kreditlånet som en buffert. Använd det du behöver nu och spara resten till ett annat tillfälle.

Om Meddelandelån

Meddelandelån erbjuder utbetalningar på söndagar. Meddelandelån har direktutbetalning till Nordeaoch Handelsbanken!

Meddelandelån Sverige erbjuder smslån och relaterade produkter till låntagare som uppnått 20 års minimiålder och går igenom vår kreditkontroll. Meddelandelån Sverige är en del av C Finance AB, som har lång erfarenhet av konsumentkrediter i de nordiska länderna. Vi har varit på svenska marknaden för korta konsumentkrediter sedan 2006 och gett ut tiotusentals av lån till våra nöjda kunder. Hos oss får kunden besked direkt och vi gör utbetalningar under kundtjänstens öppettider (mån – fre: 08-21, lör: 10-17 och sön: 13-16).

Meddelandelån erbjuder lån mellan 500 – 10 000 kr med betalningstider på 15 – 90  dagar och lån mellan 11 000 – 30 000 kr med betalningstider på 1 – 3 år.

Om Ferratum Money

Ferratum money erbjuder utbetalningar på söndagar. Utbetalningen görs direkt när din ansökan blivit godkänd och du får ett SMS när ditt lån har betalats ut. Om du har konto hos Nordea, Swedbank, Handelsbanken eller SEB har du pengarna tillgängliga på ditt konto direkt. Har du konto i annan bank, och utbetalningen sker en helgfri vardag gäller följande:
Innan 09:00:pengarna finns på ditt konto samma dag
Mellan 09:00-13:00 –pengarna finns på ditt konto nästkommande bankdag, på förmiddagen
Efter 13:00:pengarna finns på ditt konto nästkommande bankdag, på eftermiddagen.

Ferratum Group erbjuder mikrolån och relaterade produkter till låntagare som uppnått en viss minimiålder och går igenom vår kreditkontroll.

När Ferratum Group 2005 lanserade Mobilt Mikrolån– så kallade smslån – var det den första låneprodukten av sitt slag i Europa. Vi finns nu i 22 länder och är stolta över att ha betjänat mer än 2 miljon kunder. Vi har över 400 hängivna anställda.

Idag åtnjuter vi ett brett förtroende från våra kunder och samarbetspartners på grund av våra pålitliga och transparanta tjänster, vårt professionella och etiska uppträdande samt snabb respons på kundernas lånebehov.

Mer än pengar till alla är kärnan i vår verksamhet. Vi vill erbjuda den enklaste tillämpningen, de snabbaste tjänsterna och det högsta förtroendet vid alla tillfällen, till alla konsumenter överallt.

Om Monetti

Monettierbjuder utbetalningar på söndagar. Vid ansökan om lån på vardagar innan klockan 13:00 görs en överföring direkt till ditt konto mellan klockan 15:00-17:00 samma dag. Ansöker du efter klockan 13:00 så har du pengarna på ditt konto nästkommande bankdag. Nordea överför pengarna samma dag om du ansöker före klockan 10:30. Den exakta tiden för insättning på ditt konto kan variera beroende på vilken bank du har.

Över 10 000 kunder hos Monetti varje månad! Monetti tillämpar ansvarsfull kreditgivning, vilket resulterar i att få av våra kunder hamnar hos kronofogden. Monetti har tydliga och låga priser, vilket uppskattas av våra kunder.

För att ansöka om ett snabblån hos Monetti måste du vara över 18 år gammal och genomgå en sedvanlig kreditprövning. Ansöker du före kl 13.00 har du pengarna på ditt bankkonto samma eftermiddag. Ansöker du efter kl 13.00 på fredagar eller under helger, finns pengarna på ditt konto senast måndag förmiddag.

Hos Monetti har du möjlighet att ansöka om lån på 1 000 till 20 000 kronor. SMS lån på 5 000 till 20 000 kronor kan du även återbetala med två till tolv delbetalningar.

Om Credway

Credway erbjuder utbetalningar på söndagar. SEB, Handelsbanken, Swedbank, Nordea utbetalas till dig inom en timme från att ditt lån är beviljat. Övriga banker betalas ut samma dag senast 17:30 om du blev beviljad innan 13:30. Annars kommer pengarna nästa bankdag.

Credway erbjuder ett kreditkonto där du beviljas en kredit på upp till 20.000 kr. Det fungerar ungefär som ett kreditkort fast utan ett fysiskt kort.

Syftet med produkten är att alla ska ha möjlighet att låna pengar billigt när det behövs. Därför har Credway, oavsett lånebelopp, marknadens lägsta pris. Skulle du hitta ett billigare snabblånkommer de inte bara matcha priset, utan ge dig ytterligare 10 % rabatt. Detta enligt Credways prisgaranti.

Credway är ett varumärke inom Northmill AB, som sedan 2006 erbjudit vardagsnära finansiella tjänster till över 100 000 svenska konsumenter. Företaget verkar under tillsyn av Finansinspektionen och deras kundservice har öppet varje dag.

Om Credigo

Credigo erbjuder utbetalningar på söndagar.

Credigo är ett varumärke inom Northmill som grundades 2006. Northmill är ett svenskt innovationsbolag som utvecklar enkla och trygga finanstjänster för alla.

Northmills produkter utvecklas utifrån tron på att användarupplevelsen är den centrala ingrediensen i framtidens finansiella tjänster där strävan efter 100% kundnöjdhet aldrig kompromissas.

Om Easycredit

Easycrediterbjuder utbetalningar på söndagar.

Easycredit grundades 2006 och har sedan dess hjälpt över 400 000 kunder med vardagsnära finansiella tjänster.

Easycredits mål är att genom innovativ teknik förenkla vardagsekonomin för alla. Easycredit strävar hela tiden efter att skapa förmånliga tjänster som är transparenta, trygga och enkla att använda.

Smslån med utbetalning på söndagar

Det är mycket vanligt att man behöver ta ett smslån på helgen eftersom man ofta vill investera i någon rolig aktivitet på veckoslutet, t.ex. en god middag i en restaurang, att åka Gokart med sina vänner, åka på en minisemester till Tallinn eller dylikt. Vanligtvis är det inte smart att låna pengar till direkt konsumtion eftersom det kan leda till att man hamnar i en skuldfälla, men vi tycker att det är OK att ta ett smslån på helgen för att göra något trevligt ifall man vet att man senare kommer att ha mer pengar som man kan använda för att återbetala lånet.

Smslån med direktutbetalning på söndagar

Utbetalningstiden för sms-lånet påverkas av hur lång tid det tar för långivaren att utföra alla nödvändiga kontroller som behövs för att kunna bevilja ett lån. Utbetalningen påverkas även av ansökningsprocessens enkelhet för den ansökande.

Vilket bankkonto långivaren använder påverkar också ifall det handlar om direktutbetalning eller inte. Ifall långivaren och låntagaren använder samma bank, kan lånesumman överföras till låntagarens bankkonto redan samma dag (till och med inom några timmar) och det är definitionen för smslån med direktutbetalning.

Copyright © 2020 Bra Lån
Bra Lån